Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟ “GREXIT” , ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Έχουμε μιλήσει τόσες φορές για προδοσίες που γίνονται κατά της Ελληνικής φυλής, που πλέον μου φαίνεται έχει χάσει το νόημα της η λέξη προδοσία.
Προσέξτε όμως γιατί είναι το πρώτο νομοσχέδιο που παιρνάει όχι με κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά με τα δεκανίκια του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ.

[sc:stranger]

“Ανθελληνες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι”. Αυτό είναι το σύνθημα που ενώνει τους εχθρούς των Ελλήνων. Αλλά και οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ των ΑΝΕΛ , βολεύονται και αποκτούν άλλοθι, αφού διατηρούν τις “κόκκινες γραμμές” τους, χωρίς όμως να εμποδίζεται το σχέδιο των εχθρών της Ελλάδος.
Αλλά το ζητούμενο για τους προδότες αυτό είναι. Να ψηφίζονται τα νομοσχέδια. Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι τα ψηφίζουν. Αρκεί να ψηφίζονται και να γίνονται νόμοι του κράτους.
Αν οι ΑΝΕΛ ήταν αληθινοί και όχι “γιαλατζί πατριώτες”, θα έλεγαν πως αν ψηφιστεί αυτό το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ νομοσχέδιο, αποχωρούμε από την Κυβέρνηση.
Και θα το σταματούσαν.

Αλλά τέτοια προδοτικά υποκείμενα είναι και αυτοί και δεν ενδιαφέρονται σε τίποτα για την Ελλάδα. Έτσι έχουν κάνει όλοι μεχρι σήμερα. Στις προδοσίες κάνουν πως δεν ακούν και δεν βλέπουν.
Μήπως θυμάστε να έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ;;;;
Να μην μπορεί η κυβέρνηση να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο, και να την βοηθάει η αντιπολίτευση;;

Θα καταλάβουμε ρε Έλληνες καμιά φορά, πως είναι όλοι τους εχθροί της πατρίδος και του Έθνους;; Και όταν πρόκειται για να ΒΛΑΨΟΥΝ την Ελλάδα, τα βρίσκουν ΠΑΝΤΑ μεταξύ τους;
Μου αρέσει που περιμένουμε να μας “σώσουν” με τις συμφωνίες, ενώ το δικό τους πρόβλημα, είναι να μην καταλάβουμε τον δόλο και την υποκρισία τους.

Ψηφίστηκε λοιπόν σήμερα και στα άρθρα του, το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια και πέρασε όπως είδατε, στα αζήτητα χωρίς καμία ενημέρωση, αφού όλοι κοίταζαν τις τράπεζες και τις συμφωνίες.
Η υπουργός “Μεταναστευτικής Πολιτικής”, Τασία Χριστοδουλοπούλου, να ξέρετε πως είναι ένα εξωκοινοβουλευτικό ανθελληνικό άτομο, που δεν έχει ψηφιστεί από τον λαό, αλλά διορίστηκε στην θέση αυτή, από ανθελληνικούς κύκλους, για να αλώσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και να τους δώσει και την Ιθαγένεια.

Και όπως βλέπετε με τις πλάτες των ΑΝΕΛ, καλά τα καταφέρνει.
Ντροπή στους υποκριτές και στους προδότες των ΑΝΕΛ, που το παίζουν και “πατριώτες”. Ντροπή σου “χαμένε” Καμένε και σε όλη την αντιπατριωτική σου “συμμορία”, γιατί με την υποκρισία σας “μας έχετε πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος”, και αν δεν ξέρετε τι σημαίνει, ρωτήστε αυτόν τον θεατρίνο του τσίρκου που έχετε εκεί μέσα, που μπέρδεψε το θέατρο με την Βουλή των Ελλήνων.

Πέντε μήνες κοροϊδεύετε τους Έλληνες, χωρίς να έχετε κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ουσιαστική θετική ενέργεια για την πατρίδα. Και τώρα που θα μπορούσατε τουλάχιστον να εμποδίσετε μία προδοσία, θέτοντας “βέτο”, τώρα γυρίσατε την πλάτη στην Ελλάδα.

Αύριο ψηφίζουν και την παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των αλλοδαπών που ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ στην Ελλάδα. Θα ψηφιστεί πάλι από ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ.

Οι “πατριώτες” των ΑΝΕΛ, θα σφυρίζουν πάλι αδιάφορα, παραμένοντας όμως στις “κόκκινες γραμμές” τους.
“ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ”.
Να τους χαίρεσαι OΛΟΥΣ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ σου Ελληνικέ λαέ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟ “GREXIT” , ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ”
  1. Γεια σου ρε Λαμπρόπουλε ! Μακράν ο καλύτερος αρθρογράφος της μαύρης μας εποχής ……

    Νάσαι πάντα καλά πατριώτη….

  2. Ολοκληρωτικό το πούλημα που τρώμε. Οι ξένοι πλέον έχουν ατελείωτα δικαιώματα μπροστά στους Ελλην.

    Τώρα σαν να μας λένε ολοι προσοχή αλλιώς…

    Κατάλαβες τώρα γιατι οι Ελλην δενεπρεπενα ψηφίζουν;

    Αλλα γαμησε το το παρελθόν.

    Ποια είναι η λύση απέναντι σε όλα αυτα που πράττει η “ελληνική κυβέρνηση” ;

    Εχθές σκοτωμος για ένα πιάτο φαΐ αύριο σκοτωμος για τα δικαιώματα.

    Δεν μου αρέσει ΟΛΟ αυτο το κολοσκινικο, νομίζω πωςπρεπει να ταμπού ρίξουμε ηθικά.

    Μακάρι να βγω ΨΕΥΤΗΣ αλλα άμα δείτε στης κεντρικές πλατιες να περιπολούν πόλοι μπατσοι κουμπομενοι σαν αστακοι… Τότε, ήρθε ηωρα για να περνούν τα χωριά τους οιΕλλην.

  3. ΚΑΠΟΤΕ, ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ’ – ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΝΥΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ ΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

  4. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ,,,,ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ…..

  5. ΌΛΟΙ αυτοί,
    πεμπτοφαλλαγγίτες και εφιάλτες,
    ορθώς πράττουν,
    αυτό για το οποίο πληρώθηκαν από τα αφεντικά τους.

    ΌΜΩΣ
    ποιος τους έβαλε στο Ανθελληνικό κοπροχανείο ;

    ΦΤΑΙΝΕ
    λοιπόν αυτοί,
    ή
    ΌΛΟΙ εκείνοι οι ΗΛΙΘΙΟΙ,
    που κάθε φορά ψάχνουν να βρουν
    κάποιους σαν τα χειρότερα …. μούτρα τους ;

    ΑΝ
    κάποια στιγμή
    οι “έλληνες” ξαναγίνουν ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ας ελπίζουμε
    ότι θα μπορέσουμε να ξαναπάρουμε
    την ΕΛΛΑΔΑ μας πάλι πίσω .

    Αυτά ……….

  6. Την Ελλάδα κανένα αλλοδαπό δεν την παίρνει από τους Ελληνες. Περαστικοί είναι και όλοι οι νόμοι τους είναι νόμοι ανθρώπων που διαπράττουν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και αυτοί δεν έχουν ισχύ. Οπότε όλους αυτούς που μας κουβαλήσανε για να σκοτεινιάσουν το φως της Ελλάδας μας θα τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν όταν θα έρθει ή ωρα. Υπομονή, ψυχραιμία, πίστη και γνώση για το τι μας κάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek