Διαφημίσεις

Να είστε σίγουροι πως η εντολή των συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ήρθε από την Τρόικα και δεν ήταν απόφαση του Σαμαρά….Είναι η νέα αποχαύνωση και ο εξαγνισμός των φασιστών που μας κυβερνούν !

Mην ξεχνάμε ότι κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι και πάρα πολλοί βουλευτές της Βουλής από το 2012, κακούργημα που είναι επίσης διαρκές και συνεπώς έπρεπε να είχαν κι αυτοί συλληφθεί προ πολλού.

Πριν έναν χρόνο σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν!

Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Περισσότερα εδώ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΙΣΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΜΕ: Να συλληφθούν οι κατηγορούμενοι βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!”
  1. Ποιοι ζηταμε ισοτητα ; Γιατι εγω δεν ακουσα απο κανενα " αντιμνημονιακο " κομα κατι τετοιο . Μονο κατι παρταλια βλεπω να πανηγυριζουνε και να ζητανε εκλογες , μπας κι αρπαξουνε κανα ψηφαλακι απο τη Χ.Α . Βεβαια ολοι εχουμε δικαιωμα στο ονειρο .

  2. na parakalane oi prodotes ths kataramenhs metapoliteyshs kai oi royfianoi dhmosiografoi skiloloi toys na mpoyne filakh giath nomizo oth ua exoyne shntoma xeirotero telos oi prodotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *