Διαφημίσεις

Gazprom

H Ρωσία βάζει τέλος στην προμήθεια φυσικού αερίου για την Ουκρανία

Από σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου η Ουκρανία δεν θα προμηθεύεται φυσικό αέριο. Αυτό ανάφερε η ρωσική εταιρία φυσικού αερίου, Gazprom.

Οι προηγούμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας βγήκαν άκαρπες. Σύμφωνα με τον επίτροπο της ΕΕ, τον Μάρος Σέφτσοβιτς, που μεσολάβησε στις διαπραγματεύσεις, παραμένει απόσταση. Η Ουκράνια και η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το αέριο της Ρωσίας και από΄ ότι φαίνεται περνάμε σε μια νεα εποχή βοικοταζ.

Από τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσουν να πέφτουν οι θερμοκρασίες για την Ουκρανία, και ξεκινάει και η νέα φάση του πολέμου μεταξύ Ουκρανιας-Δυσης και Ρωσίας.

Οι παγκόσμιοι ενεργειακοί δρόμοι τελικά αποφασίζουν για το μέλλον των λαών. Αυτά που μας επαναλαμβάνει η ανθρωπιστική Δύση, για τα τυχών ανθρώπινα δικαιώματα και για παρδαλά κατσίκια είναι οι αερολογίες των παγκοσμιοποιητών.

Ζούμε σε μια ζούγκλα του Αμαζονίου που καθημερινά σε εξαπατά κάνοντας σε να πιστέψεις, οτι υπάρχει μια ενναλακτική λύση..

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *