Η μεγάλη σφαγή του νομίσματος της διχόνοιας

Οι αγορές κλαίνε, το ευρώ της ένωσης διαλύεται και ο πάτος ειναι βαθύς…τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε τον μεγάλο πόλεμο των νομισμάτων να ξαναανάβει…οι πολυεθνικές χαίρονται επειδή το νόμισμα της μεγάλης διχόνοιας αρχίζει να γίνεται φθηνότερο…..αυτοι βλέπουν τις εξαγωγές τους να αυξάνονται…οι λαοί χάνουν την περιουσία τους ενώ αυτοι περιμένουν τις ευκαιρίες για να κερδίσουν απο το αίμα των άλλων.

Η πτώση του πολυ αγαπημένου νομίσματος ειναι ομως και η μεγάλη ευκαιρία για πολλούς…για τους επενδυτές η ευκαιρία ειναι τωρα γιατι ο πάτος του ευρώ βαθαίνει….τρέχουμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα…προς την καταστροφή του.

Έλα ομως που κάποιοι σκηνοθέτες ειχαν προ πολλού σκεφτεί οτι η καταστροφή του νομίσματος αυτού…ειναι πολυ κοντα…οταν οι χώρες θα βρίζονται αναμεταξύ τους για το ποιος φταίει για την οικονομικη καταστροφή …οι σκηνοθέτες του θιάσου γνώριζαν οτι το τέλος πλησιάζει!

Το όνομα τους…Goldman Sachs…απο τον Αυγούστου του 2014 γνώριζαν οτι το crash του νομίσματος ειναι πολυ κοντα.

Εδω στην γραφική βλέπετε τι προβλέπουν οι σκηνοθέτες…ετοιμαστείτε για αυτα που έρχονται…αλλα οταν τα κορόιδα σαν και εμάς κλαίνε και χάνουν την περιουσία τους….αλλοι βγαίνουν κερδισμένοι με χοντρές επενδύσεις την ωρα της σφαγής του ευρώ…Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αν είχα το νόμισμα της διχόνοιας θα το έσπρωχνα…θα το έκανα νορβηγικές κορώνες η ελβετικά φράγκα…ή χρυσό… οι σκηνοθέτες της σφαγής του ευρώ δεν κρύβονται πια…

ΚΟΡΑΞ

One thought on “Η μεγάλη σφαγή του νομίσματος της διχόνοιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *