Διαφημίσεις

Αστυνομία και υπηρεσίες ασφάλειας σε πλήρη ετοιμότητα στην Ελλάδα ώστε να αποφευχθούν έκτροπα.

Άλλωστε από την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο οι αστυνομικές δυνάμεις είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ έχουν περικοπεί και καλοκαιρινές άδειες. Συχνές είναι οι περιπολίες στα σημεία όπου υπάρχουν τραπεζικά υποκαταστήματα αλλά και ΑΤΜ, ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα.

Η ανησυχία που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού των υπευθύνων είναι μήπως κάποιοι εκμεταλλευθούν το κλίμα των ημερών και υπάρξουν έκτροπα.

Υπενθυμίζεται πως πριν μικρό χρονικό διάστημα είχε κυκλοφορήσει μία θεωρία συνωμοσίας (;) που έλεγε πως άγνωστοι στην Αθήνα ζητούσαν κουκουβάγιες, δηλαδή ελεύθερους σκοπευτές. Πρόκειται για συγκεκριμένη ομάδα η οποία έδρασε στην Ουκρανία και δη στο Κίεβο.

Οι φήμες για προσπάθεια αποδόμησης είναι πιο έντονες από ποτέ με πηγές να αναφέρουν μέχρι και το «σχέδιο Πικραμένου». Πρόκειται για το σχέδιο που είχε καταρτισθεί τότε, επί ημερών Παναγιώτη Πικραμένου, ώστε να μην περάσει τυχόν προσπάθεια υπονόμευσης του κράτους.

crashonline



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: Σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας οι Αρχές”
  1. “ώστε να αποφευχθούν έκτροπα”;

    Μπά, μάλλον θα γίνουν με τη βοήθεια του παρακράτους.

    Καί ποιές “υπηρεσίες ασφαλείας”; Η Γιουροτζέντφορ;

  2. Καποτε τα βλεπαμε και σε αλλες χωρες…τωρα με ταχυ ρυθμο συμβαινουν και σε μας! Τα βλεπαμε και δεν μαθαμε…ΜΠΡΑΒΟ κ.Τσιπρα που εκτελες τις εντολες των τραπεζιτων και εκλεισες τις Τραπεζες χωρις λογο, γιατι δεν εδωσες σιγουρια στον Ελληνικο Λαο, δεν του μιλησες ανοιχτα για να μην φοβαται. Οτι ειπες εσυ και οι υπουργοι σου…ολα εγιναν το αντιθετο. Οπως λεει και ο Χιος τωρα που τον ακουω, οι κλειστες τραπεζες φερνουν οργη και παει λεγοντας. Σαν απλος Ελληνας πολιτης ευχομαι να μην ζησουμε εκτροπα γιατι αν αρχισει το πανηγυρι δεν θα σταματησει ευκολα. Φαινεται οτι αυτη η χωρα κυβερναται τελικα απο τον Στουρναρα και τη συμμορια του. Τελος παντων τι να λεμε…

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ. Ομως γνωριζοντας το μισος πολλων για την Ελλαδα, μεσα μου πιστευω το αντιθετο. Ο Θεος να μας δωσει ακομη μια ευκαιρια να βαλουμε μυαλο σαν λαος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΥΓ. Εβλεπα τηλεοραση και ηταν μια γρια που ελεγε οτι εγω δεν βγαζω χρηματα…εμπιστευομαι την κυβερνηση και οτι θα μεριμνησει για εμας. Και γω απαντω…ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ? ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ? ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ…

    ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ Κ. ΤΣΙΠΡΑ!!!

    1. και τι να βγει που ψηφίσανε τα ζώα τους αντίχριστους πρώτη φορά ορθόδοξο κράτος έβγαλε πρωθυπουργό δηλωμένο άθεο σκατοκουμούνια τέτοια και χειρότερα θα δούμε και έτσι και βγούνε τα χρυσά αβγά και σκατά η παγανιστές τρισχειρότερα ακόμα

  3. Τα παιδάκια αυτα στην φωτό η πολυ τρώνε η τα χαπακια τα καταπίνουν πολλα μαζί 🙂

    Ε ρε κάτι πηθικια δείτε που θα “υπερασπιστούν” τους πολίτες…

    Την καλημέρα μου… Αμερικλανικη πρεσβεία με 100 εκ των 20+ χιλιάδων βλαξ γουοτερ εντός του πλέον αμεριλλαδισταν. Ελεύθεροι σκοπευτές. Πανικός στις τραπεζες απο τους πολίτες. Δήθεν χαμός στην πολιτική εξέδρα. Ένα αντάρτικο εντός πόλεως. Άραγε έστω ένα απο αυτα υπάρχει περίπτωση να μην είναι ΣΤΗΜΕΝΟ απο το σύστημα; Και γιατι άραγε να γουστάρει το ΧΑΟΣ αφου βλέπει πως “λαος” οχι απλά κοιμάται αλλα είναι νεκρωζωντανος και πορεύεται όπου δείχνει το κολοδαχτυλο.

    Αλήθεια!!! μας λένε πως αλλάζουμε εποχή. Πως όμως αλλάζουμε εποχή εάν δεν Πεθάνει η προηγούμενη; [με ότι αυτο συνεπαγεται].

    Εάν η Ελλάδα έπαιζε σε ταινία τότε σίγουρα η μοναδική πόλη που θα μπορούσαμε να την παρομοιασουμαι θα ήταν η Gotham city. Βλέπεις έχουμε παρά πολλα κοινά… Διευθαρμενους δικαστές, μπατσονια, γυφτους που έχουν γίνει παρακράτος μέσα στο παρακράτος πουλώντας ναρκωτικά, πολιτικαντηδες συστημενους εκ του εξωτερικού, ρουφιάνους τσατσους στρατιωτάκια όλων αυτών. Βέβαια το μόνο που μας λείπει είναι ο άνθρωπος νυχτεριδα για να πιει το αίμα όλων αυτών, … Πάλι μαλακιες λέω… Αφου έχουμε και των νυχτεριδα και των βοηθό του,,, των ρόλο αυτόν στο θέατρο του παραλόγου κατοχειροθηκε στον μπουρδοφακης και τον chip (r) ass. μάλιστα έχουν εξολοθρεύσει τους κακούς τζοκερ (μερκελ), two face [ομπαμα], βέβαια είχαν και συμμάχους, οπως την cat woman [κονσταντο-πουλου] αν και αυτή φέρνει πιο πολυ προς των μπρατζενεικερ στον ρόλο του dr. Freez [οι λόγοι κάνουν μπαμ… Καμια μέρα θα σηκώσει την φούστα εάν την τσατισει κανένας ντελιβερας και θα του πετάξει κανένα 17ιντσο παλαμαρι 🙂 ].

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *