Διαφημίσεις

Εκλογές κομβικής σημασίας
Εν μέσω του ζοφερού κλίματος που προκαλεί η οικονομική κρίση, η αδιέξοδη πολιτική του Μνημονίου και η κυβερνητική ανικανότητα, οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και τις περιφέρειες αναδείχθηκαν τελικά σε κομβικής σημασίας.
Είναι βέβαιο ότι, από το μήνυμα που θα στείλει η κοινωνία το βράδυ της Κυριακής της 7ης Νοεμβρίου αλλά και της 14ης, από την ένταση και την έκτασή του, θα κριθούν πολλά για το αύριο όλων.
Για το λόγο αυτό οι ψηφοφόροι θα δηλώσουν ενεργητικό «παρών» με τη συμμετοχή τους στην εκλογική μάχη. Διότι σήμερα καθίσταται πασίδηλο ότι η «επιστροφή» στην Πολιτική είναι απαραίτητο κριτήριο υπέρβασης της κρίσης. Η ιδιώτευση και η αποχή, αντίθετα, μετατρέπεται σε «λευκή επιταγή» για τη συνέχιση μιας καταστροφικής πορείας.
Και αυτό οι πολίτες το αντιλαμβάνονται. Όπως αντιλήφθηκαν και απέρριψαν ήδη όλα τα κυβερνητικά μηχανεύματα, τα οποία ανασύρθηκαν για να παραπλανήσουν και εκβιάσουν το εκλογικό σώμα.
Τα ανεύθυνα πρωθυπουργικά διλήμματα για πρόωρες εκλογές, στην περίπτωση που οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ καταψηφισθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, το μόνο αποτέλεσμα που είχαν ήταν η άνοδος των spreads .
Οι πολίτες στην κάλπη, ασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα, θα δώσουν απάντηση σε αυτούς που:
  • τους εξαπάτησαν πολιτικά πριν ένα χρόνο τάζοντάς τους λεφτά για να τους υφαρπάξουν τη ψήφο,
  • δεν είχαν κανένα σχέδιο, κανένα πρόγραμμα, παρά μόνο την επιθυμία απόκτησης της εξουσίας,
  • ανεύθυνα διέσυραν τη χώρα στο εξωτερικό για μήνες,
  • αποδείχθηκαν ανίκανοι να διαχειριστούν εγκαίρως το οικονομικό πρόβλημα της χώρας και το παρακολουθούσαν άπραγοι,
  • μας έβαλαν σε Επιτροπεία και ψήφισαν ένα Μνημόνιο, τα μέτρα του οποίου εντείνουν την ύφεση και την οικονομική ασφυξία,
  • αδυνατούν να δώσουν την παραμικρή πνοή ανάπτυξης,
  • δημιουργούν καθημερινά νέες στρατιές ανέργων,
  • γέμισαν τους δρόμους με «λουκέτα»,
  • οδήγησαν τον πληθωρισμό κοντά στο 6%,
  • δεν προσφέρουν καμία προοπτική για το αύριο και επιβάλουν τη γενική κατάθλιψη,
  • συνεχίζουν να εξαπατούν το λαό ψευδόμενοι ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, και
  • τώρα ψάχνουν άλλοθι συνενοχής ή απόδρασης!

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek