Διαφημίσεις

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ (ΜΑΔΗΜΕΝΟ) ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΗTO

Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται «Η Ζωή είναι χαρά» ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.

Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.

Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτή την φωτογραφία αντί να γίνουν «μάγκες» αλβανοεθνικιστές έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!

Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.

Με πληροφορίες απο τον Πελασγό Κορυτσάς – himara.gr- Stoxos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ!”
  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ “ΦΥΛΑΚΕΣ” ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ “ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ” ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΙΠΟΔΑ, ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΠΠ ΠΩΣ ΟΙ “ΚΑΚΟΙ ΝΑΖΙ” ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΔΕΣ) ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΛΑΝΤΙΑ ΣΚ@Τ@.

  2. Τόσο εύκολο είναι να πάρουν οι ουτσεκαδες ένα σήμα εξόρμησης.

    Ενώ την ίδια στιγμή στον Έβρο στην σαντα υπάρχει ένα στρατόπεδο όπου είναι μια μιάμιση ώρα περπάτημα απο την αλβανοσερβικη συμπλοκή. Σε αυτο το στρατόπεδο λοιπόν οι Τούρκοι όπου κατοικούν εκεί, το πρωί πίνουν καφεδακια στο καφενείο και το βράδυ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ έξω απο την πύλη [του στρατοπεδου] και φωνάζουν: φύγετε απο εδώ δεν είναι δικό σας το μέρος αυτο και διάφορες άλλες τουρκομογγολικες προκλήσεις.

    Υπάρχει ένα ηθικό “δίδαγμα” νομίζω σε αυτο το σκηνικό για όλους μας.

    Πλέον είναι φανερό πως οι υπογραφες ξεπουλήματος όπου η κυβερνήσεις που ψηφίζουν τόσα χρόνια οι χαιβαναραδες πολίτες αυτής της χώρας πήραν εντολή να παραδώσουν και στην πράξη ΗΡΕΜΑ και ΩΡΑΙΑ ότι έχουν κερδίσει έκαστος στα χαρτιά.

    Ο σιωνισμος είναι ευκολονοητος στο τροπο του. Αλλάζοντας σιγά σιγά και διάσπαρτα μερικές λεπτομέρειες έρχεστε και το αποτέλεσμα που θέλουν ΑΘΟΡΥΒΑ. Άλλωστε όπως λέει και ο λαός :
    Η λεπτομέρεια κάνει την διάφορα [ασχετα εάν δεν την βλέπει επειδή φοβάται.].

    Το Φως στο Κεφάλι.

  3. με το που γινει το μπαμ αυτοι θα ειναι το βουτηρο στο ψωμι μας κι οχι φιδακια στον κορφο μας ….πιστευει κανεις οτι δεν ειναι σταμπαρισμενοι..?( αν οχι απο του στρατηγους), απο τους λοχιες και τον στρατιωτη να εισται ΣΙΓΟΥΡΟΙ…

    1. ΑΛΒΑΝΕ, ΜΑΘΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΙΛΛΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ, ΙΛΛΥΡΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΞΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΙΛΛΥΡΙΟΙ ΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΛΛΥΡΙΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΓΙΩΤΑ, ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ, ΜΕΤΑ ΥΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΩΤΑ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ.

      1. Dipodo eheis na matheis arketa,toulahiston ean asholitheis 5 hronia se kathimerini vasi apoklistika me tin istoria.Kai Ylliria(ILLYRIA) den simainei kati sta savourellinika panivlaka,mono sta Alvanika ehei noima.

        1. ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΧΕΙΣΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΥΛΛΙΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΠ@ΥΡΔΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΤ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΣΤΟ ΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ,ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ,ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΡΧΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕ Κ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΓΗ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΣ Κ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΜΕ 3 F-16 ΣΒΗΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΙ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ

        2. ΩΡΑΙΑ !!!! ΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΔΙΠΟΔΟ.

    2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ….ΒΡΩΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ!ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ!

    3. ΑΛΒΑΝΕ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ=ΓΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΑΧΤΕ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΗΡΘΑΤΕ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Κ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ

  4. καταρχην…λεει το κειμενο οτι ειναι αλβανοι στον ελληνικο στρατο.Αυτο δεν φαινεται πουθενα στην φωτο.απλα φαινονται καποιοι φανταροι.αρα?μουφα η σταφιδα.ανετα λοιπον,εαν ημουν ενας απο την φωτο,θα μπορουσα να κανω μυνηση,στο κυριο που ανερτησε το κειμενο.σωστα;σωστα.και που το βρηκες εσυ,οτι ειναι στο ελληνικο στρατο;εχει κανα σημαδι;πανιβλακα.και οι αλλοι απο κατω,τσιμπατε…πανεξυπνοι και εσεις.

    1. https://www.facebook.com/JETAOSHQEF/photos/pb.290723563370.-2207520000.1435148375./10153114863293371/?type=1&theater

      Έλα Σπύρο. Τώρα κανε και συ ότι και γω. Βρες μια αλβανιδα να σου μεταφράσει τα σχόλια. Προσοχή, όχι Αλβανό αλλα αλβανιδα. Τον λόγο που πρέπει να βρεις αλβανιδα βρες των μόνος σου. Είσαι έξυπνος θα τα καταφέρεις, εσυ δεν τρως κουτόχορτο.

    2. Dipodo eheis na matheis arketa,toulahiston ean asholitheis 5 hronia se kathimerini vasi apoklistika me tin istoria.Kai Ylliria(ILLYRIA) den simainei kati sta savourellinika panivlaka,mono sta Alvanika ehei noima.

  5. na xeris pantos pos einai pantou kai den
    mou kanei entiposi apla otan erthi h ora
    tha mpoun stin proth grami me texnasma
    kati to opoio tha exapatithoun
    eimai stin politiki prostasia kai tha doun poso xazi einai.
    san laos

  6. 14:36 πριν να γράψεις το σχόλιο σου θα έπρεπε να δεις καλυτερα την φωτο και συγκεκριμένα το καπέλο με το ελληνικό εθνόσημο .
    Δεν θα πω κατι αλλο.
    Πριν ξανα βρίσεις για κατι πρώτα να εισαι σίγουρος .

  7. ΡΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΣΑΣ,ΔΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ,ΟΥΤΕ ΜΠΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΜΗ,ΦΑΙΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ,ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΙΣΟΣ…ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ Π ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ.ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek