ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τα κατοχικα Νεα αρνουνται να συνεχισουν την αναμασημενη, ευκολη και ελενχομενη ειδηση!

· Κατοχικά Νέα

Με ολο τον σεβασμο σε πολλους αξιολογους συνεργατες-blogs , με ολη την αγαπη σε αυτο που κανουμε για την ελευθερια τη χωρας μας ανακοινωνουμε σημερα οτι τα κατοχικα νεα αρνουνται να συνεχισουν το γαιτανακι της επαναστασης του καναπε και για αυτο το λογο διακοπτουν τον τροπο και το ειδος της πληροφοριας που μεχρι σημερα αναρτουσαν. Για εμας  μια ενημερωση που απλα κλωθογυρίζει πληροφοριες και αναμασαει οτι ακομα κατορθωνει η κρεατομηχανη να μας ταιζει δεν ειναι αρκετο ωστε να νοιωσουμε οτι στους καιρους που διανοιουμε πραξαμε το κατα δυναμην.
Αρνουμαστε να γινουμε αλλο ενα κομβοι καραγκιοζοπαικτων που θα ασχολουμαστε με τον κολο της κυρια ταδε…αρνουμαστε οτι στον βωμο καθε επιτυχιας πρεπει να πληροφορησουμε για το τι εκανε ο δειξε καραγκιοζης στο κρεβατι του ..η ο ταδε πολιτικος κατω απο το τραπεζι..Γιατι απλα αυτα πια ειναι για εμας δεδομενα. Η προδοσια της χωρας ειναι για εμας δεδομενη και οχι προς συζητηση, οι εχθροι της ανθρωποτητας ειναι για εμας υπαρκτοι και με σχεδιο ..και δεν εχουμε το χρονο να αναλωθουμε στο μαθημα κανενος κοιμισμενου ..κανενος φοβισμενου…κανενος κακομαθημενου!
Θα κλεισουμε αυτην την επιστολη για να μπορεσουμε να μην προσβαλουμε την μεγαλυτερη μεριδα των ανθρωπων που μπορει αυτη τη στιγμη να μας διαβαζει…αν και οι εγωισμοι και οι προσβολες στις ωρες που βρισκομαστε δειχνουν πολυ ευκολα την ανοησια μας …Ολων μας!
Κλεινει λοιπον ενας κυκλος ..και αρχιζει ενας νεος σκληρος κυκλος..ενας κυκλος που εμεις τον ονομαζουμε εκπαιδευση πια και οχι ενημερωση …ενας κυκλος που θα προσπαθησει μεσα απο την σωστη , μετρημενη και βημα βημα πληροφορια να αφυπνισει και να δωσει την εκκινηση σε ολους αυτους τους συνανθρωπους μας που πραγματικα εχουν μαθει να σεβονται τον χρονο της ζωης τους και την ελευθερια τους σαν το μεγαλυτερο αγαθο!!

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ευρωπαϊκή σημαία - διπλωματικές συνομιλίεςΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν–Τραμπ–Σι: Η Μόσχα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ιστορικής τριμερούς συνάντησης

Ουκρανική σημαία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Γουίτκοφ και Κούσνερ για πρώτη φορά στο Κίεβο – Η ειρηνευτική προσπάθεια περνά στην κρίσιμη φάση

Πετρελαϊκές εγκαταστάσεις - εικόνα αρχείου, Alex Waldbrand / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Ο οικονομικός κλοιός σφίγγει – Η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι το επόμενο χτύπημα θα απαντηθεί πιο οδυνηρά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά