ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΗ!

· Κατοχικά Νέα

Η ηλιακή κηλίδα 1283 στις 6 Σεπτεμβρίου του 2011, έστειλε στη Γή δύο ηλιακές ακτινοβολίες, η μία τάξεως M5.3-class και η δεύτερη X2-class, οι οποίες έφτασαν στη Γη μετά από δύο ημέρες. Η Ηλιακή δραστηριότητα είναι εμφανή ότι τον τελευταίο καιρό αυξάνεται και οι αποκαλύψεις του αστροφυσικού Alexei Dmitriev δείχνουν ότι τα επόμενα χρόνια οι ηλιακές καταιγίδες θα είναι καταστροφικές για τη ζωή στο ηλιακό μας σύστημα!

Προς το παρόν, οι δύο ακτινοβολίες X-class CME (λεγόμενες και ως ηλιακές καταιγίδες) που δημιουργήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες, δεν είναι τόσο ισχυρές αλλά είναι αρκετά επικίνδυνες να αυξήσουν την ηφαιστειακή και την σεισμική δραστηριότητα του πλανήτη μας, όπως και να δημιουργήσουν πρόβλημα σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.



http://ufotruth-gr.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ισπανία: Το 90,8% των αριθμών που κινητοποίησαν τη μαζική είσοδο στη Θέουτα είχε μαροκινό πρόθεμαΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Το 90,8% των αριθμών που κινητοποίησαν τη μαζική είσοδο στη Θέουτα είχε μαροκινό πρόθεμα

Κίνα: Χαρτογραφεί τον βυθό ανατολικά της Ταϊβάν και στέλνει ακτοφυλακή στην ευαίσθητη θαλάσσια ζώνηΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Χαρτογραφεί τον βυθό ανατολικά της Ταϊβάν και στέλνει ακτοφυλακή στην ευαίσθητη θαλάσσια ζώνη

Εσθονία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας μετά το σκάνδαλο των 70 εκατ. ευρώ για πυρομαχικά στην ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Εσθονία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας μετά το σκάνδαλο των 70 εκατ. ευρώ για πυρομαχικά στην Ουκρανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά