Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:37 - 01/01/2024

Ζούμε ήδη σε έναν ανάποδο και διεστραμμένο κόσμο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η μαζική εξέγερση στη Βραζιλία – είναι μόνο μια από τις πολλές εξεγέρσεις που θα δούμε φέτος καθώς μεγάλοι πληθυσμοί ξυπνούν και βλέπουν την αλήθεια για τυραννία που μας επιφυλάσουν .

Καθώς οι άνθρωποι, συνειδητοποιούν κάποια γεγονότα:

 • Οι εκλογές νοθεύονται για να εγκαταστήσουν δικούς τους ηγέτες στην εξουσία ενώ διώκουν τους νόμιμους ηγέτες που εκπροσωπούν τον λαό.
 • Ο Covid εγινε για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να δεχτούν «εμβόλια» που είναι στην πραγματικότητα εμβόλια υπογονιμότητας και έχουν ήδη σκοτώσει εκατομμύρια.
 • Η ατζέντα της κλιματικής αλλαγής δεν είχε ποτέ τις ρίζες της στην επιστήμη ή στην πραγματικότητα, αλλά ήταν μια ατζέντα κοινωνικού ελέγχου που σχεδιάστηκε για να δικαιολογήσει την καταστροφή της ενεργειακής υποδομής της ανθρωπότητας και να βυθίσει τον κόσμο σε μαζική πείνα και οικονομική κατάρρευση.
 • Τα νομίσματα της Fiat καταρρέουν γρήγορα σε αξία, προκαλώντας εκτοξευόμενο πληθωρισμό σε τρόφιμα, καύσιμα, ενοίκια, καταναλωτικά αγαθά και πολλά άλλα.
 • Οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν μια αντι-ανθρώπινη ατζέντα που επιδιώκει την ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε.
 • Τα κλιματικά lockdowns και μια άλλη πανδημία είναι καθ’ οδόν, όλα σκόπιμα εξαπολυμένα από αυταρχικές κυβερνήσεις που διευθύνονται από το WEF για να υποδουλώσουν – και στη συνέχεια να εξοντώσουν – τις μάζες.

Με τον πρόεδρο Λούλα έναν κοινό εγκληματία στην εξουσία που όρισε η CIA, αυτή η χώρα θα καταρρεύσει σαν τη Βενεζουέλα. Χρησιμοποιούν ήδη ένα μέρος του παιχνιδιού τύπου J6 για να συγκεντρώσουν και να διώξουν εκατοντάδες Βραζιλιάνους πατριώτες που διαμαρτυρήθηκαν για τις νοθευμένες εκλογές. Αγωνίζονται για τη ζωή τους γιατί ξέρουν ότι αν επιτραπεί στον Λούλα να παραμείνει στην εξουσία, η Βραζιλία θα γίνει ένα γενοκτονικό, δικτατορικό καθεστώς που διεξάγει πόλεμο εναντίον του λαού του, όπως το καθεστώς Μπάιντεν στις ΗΠΑ (ή το καθεστώς Τριντό στον Καναδά ).

Πιθανότατα το 2023 ή το 2024, θα δούμε την τελική σχεδιασμένη κατάρρευση των δυτικών νομισμάτων fiat (δολάριο, ευρώ, γιεν), ενορχηστρωμένα για να οδηγήσουν τις σκλαβωμένες μάζες σε συστήματα CBDC που λειτουργούν ως συστήματα χρηματοοικονομικής επιτήρησης και ελέγχου που διαχειρίζονται οι παγκοσμιοποιητές. Αυτό το γεγονός, φυσικά, θα παρουσιαστεί στο κοινό ως ένα είδος κρίσης – πιθανότατα μια κυβερνοεπίθεση στο τραπεζικό σύστημα – που «απαιτεί» από όλους να εγκαταλείψουν τους λογαριασμούς τους σε νομίσματα και ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς προκειμένου να επιτύχουν «προστασία». και «ασφάλεια» που προσφέρει η Fed μέσω των CBDC.

Η διάθεση του CBDC δεν θα πάει καλά, προβλέπουμε. Θα αντιμετωπιστεί με έντονη, διαρκή αντίσταση για τον απλούστατο λόγο ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων γνωρίζει ήδη τι κάνουν οι παγκοσμιοποιητές. Οποιοσδήποτε συμμετέχει σε ένα CBDC χάνει τον έλεγχο των οικονομικών του, καθώς μια κυβέρνηση μπορεί απλά να κλείσει το ψηφιακό πορτοφόλι σας ανά πάσα στιγμή… αυτό ακριβώς κάνει η Βραζιλία στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαδηλωτών.

Για να γίνει αυτό πρέπει να αντικατασταθούν δικοί τους ηγέτες σε όλες τις χώρες, κάτι που ήδη έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Η αριστερά στην δύση που κάποτε ήταν εχθρος των ΗΠΑ και ήθελαν με κάθε τρόπο να την εξαφανίσουν με πολέμους ή βρώμικες διαδικασίες, τώρα απλά την έχουν πάρει με το μέρος τους. Ο Ναζισμός που είναι το τζιχάντ της δύσης, βρίσκει και πάλι έδαφος και επανέρχεται με ένα άλλο πρόσωπο στην υπηρεσία των επικυρίαρχων. Η ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα και ο “αντιρατσισμός” έρχεται επιθετικά με μόνο έναν εχθρό, των στρ8 λευκό άνδρα, ο οποίος ευθύνεται για όλα τα κακά του παρόντος και του παρελθόντος.

Ο ίδιος άνθρωπος είναι στο στόχαστρο με την δικαιολογία ότι καταστρέφει τον πλανήτη

Η ατζέντα μείωσης του πληθυσμού βρισκόταν στα παρασκήνια εδώ και πολλά χρόνια, ο κόσμος δεν ενδιαφερόταν για το τι έλεγαν οι επικυρίαρχοι, γιατί το σύστημα πάντα τα παρουσίαζε ως θεωρίες συνωμοσίας. Τώρα όμως στην εποχή του διαδικτύου βγαίνει ανοιχτά όλο και περισσότερο και γίνεται mainstream. Εάν δεν το αναγνωρίσετε όλοι, το απορρίψετε και το αγνοήσετε, θα μπορούσατε να γίνετε το επόμενο θύμα τους.

Ακριβώς πριν από 40 χρόνια, επιστήμονες από 50 έθνη συναντήθηκαν στην πρώτη παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα (στη Γενεύη 1979) και συμφώνησαν ότι οι ανησυχητικές τάσεις για την κλιματική αλλαγή κατέστησαν επειγόντως απαραίτητη την ανάληψη δράσης.»

Η μελέτη υποστήριξε τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού ως μία από τις λύσεις για την «έκτακτη ανάγκη για το κλίμα» και ζήτησε ανοιχτά τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. «Αυτό ήταν πάντα το τελικό παιχνίδι για τη λατρεία της κλιματικής αλλαγής», έγραψε ο Μάικλ Σνάιντερ, «αλλά τώρα γίνεται μια μεγάλη ώθηση για να πιστέψει το κοινό ότι υπάρχει μια «επιστημονική συναίνεση» ότι αυτό είναι απαραίτητο».

Όπως επισημαίνει ο Snyder χρησιμοποιώντας 45 εισαγωγικά , ο έλεγχος του πληθυσμού ήταν μια εμμονή στην παγκόσμια «ελίτ» για πολύ καιρό. Πολύ πριν διαδοθεί «παγκόσμια υπερθέρμανση» και η «κλιματική αλλαγή», όσοι βρίσκονται στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας ονειρεύονται να εξοντώσουν το κοπάδι.

Υπάρχουν πολύ λίγοι που έχουν περισσότερα χρήματα από όσα μπορούν να δαπανηθούν σε πολλές ζωές. Αυτά τα χρήματα δεν είναι πλέον αρκετά για να τους ικανοποιήσουν, έτσι θέλουν να κατέχουν, να ελέγχουν και να έχουν εξουσία πάνω στα πάντα. Ωστόσο, ο πληθυσμός είναι πολύ μεγάλος για να επιτύχει το επίπεδο ελέγχου που επιθυμούν. Έτσι, στο μυαλό τους, πρέπει να απαλλάξουν τον κόσμο από τους «υπερβολικούς» ή «άχρηστους φαγάδες», ώστε ο πληθυσμός να είναι «βιώσιμος». Με άλλα λόγια, μειώστε τον πληθυσμό σε τέτοιο μέγεθος ώστε κάθε πτυχή κάθε ζωής να μπορεί να ελεγχθεί εύκολα από αυτούς. Η απληστία και τα φανταστικά όνειρά τους να γίνουν σαν θεοί είναι ακόρεστα και δεν έχουν όρια.

Η αυξανόμενη επιδημία παιδεραστίας είναι «δώρο της φύσης»

Προκειμένου να γίνει ο κόσμος καλύτερος, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει τα έθνη του κόσμου να νομιμοποιήσουν ή τουλάχιστον να αποποινικοποιήσουν την παιδεραστία , την οποία οι παγκοσμιοποιητές αναφέρονται τώρα ως «αγάπη με χάσμα ηλικίας».

Η ποινικοποίηση της σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιών σημαίνει «παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σύμφωνα με τον επικεφαλής του WEF Klaus Schwab και τον συνεργάτη του στο έγκλημα Yuval Noah Harari.

Στην πιο πρόσφατη συνάντησή του στο Νταβός, το WEF προσπάθησε να υποστηρίξει ότι η ομαλοποίηση της παιδεραστίας και του παιδικού βιασμού θα «σώσει την ανθρωπότητα», όπως μαντέψατε: για την κλιματική αλλαγή που όπως φαίνεται είναι μια καλή δικαιολογία στα πάντα. Το WEF δήλωσε επίσης ότι η αυξανόμενη επιδημία παιδεραστίας είναι «δώρο της φύσης» στην ανθρωπότητα για διάφορους λόγους.

Ένας από αυτούς τους λόγους είναι ότι τα κακοποιημένα παιδιά καταστρέφονται τόσο πολύ που είναι πολύ απίθανο να έχουν οι ίδιοι οικογένειες. Η παιδική κακοποίηση και η καταστροφή της αθωότητας, σύμφωνα με το WEF, είναι ο τρόπος της φύσης να καθαρίσει τον κόσμο και να «σώσει την ανθρωπότητα» από τον εαυτό της.

Η καταστροφή της οικογενειακής μονάδας και το να επιτραπεί σε ενήλικες διεστραμμένους να εμπλέκονται σε σεξουαλική διαστροφή με «ανήλικους», όπως τους αποκαλεί τώρα το WEF, θα βοηθήσει στην ερήμωση του πλανήτη και θα τον επαναφέρει σε «αρμονία» και «ισορροπία».

«Σύμφωνα με την παγκόσμια ελίτ στο Νταβός, είναι καιρός η κυρίαρχη κοινωνία να ξεπεράσει το κοινωνικό ταμπού κατά της παιδεραστίας», γράφει ο Baxter Dmitry για το Newspunch για το θέμα. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις την ηθική της κοινωνίας από το να κάνεις πλύση εγκεφάλου στα παιδιά;».

Το μόνο κοινό πράγμα που έχουν όλες αυτές οι πολιτικές του WEF, προσθέτει ο Ντμίτρι, είναι ότι «μας απανθρωπίζουν, μας υποβιβάζουν και μας κοροϊδεύουν».

«Έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν όλες τις χαρές της ζωής και να προκαλούν τον μέγιστο πόνο», καταλήγει σχετικά με το παγκοσμιοποιητικό τελικό παιχνίδι για την ανθρωπότητα.

ο Άλντους Χάξλεϊ [Aldous Huxley] έγραψε τα εξής:

“Αν το πρώτο μισό του εικοστού αιώνα ήταν η εποχή των τεχνικών μηχανικών, το δεύτερο μισό μπορεί κάλλιστα να είναι η εποχή των κοινωνικών μηχανικών και ο εικοστός πρώτος αιώνας, υποθέτω, θα είναι η εποχή των Παγκόσμιων Ελεγκτώντης επιστημονικής κάστας και του Θαυμαστού Νέου Κόσμου”.

Τριάντα χρόνια πριν γράψει αυτά τα λόγια, ο Χάξλεϊ έγραψε το κλασικό έργο μυθοπλασίας του, Brave New World [Ο Θαυμαστός Νέος Κόσμος]. Τοποθετημένο στο μακρινό μέλλον, το βιβλίο αυτό περιγράφει μια δυστοπική κοινωνία με επιστημονική διαχείριση. Στον Θαυμαστό Νέο Κόσμο, οι κυρίαρχες αρχές επιτυγχάνουν τη μαζική συμμόρφωση όχι με τη βία, αλλά παρέχοντας στις μάζες ατελείωτες ροές ψυχαγωγίας που αποσπούν την προσοχή και χειραγωγώντας τες με ναρκωτικά και άλλες τεχνολογικές μεθόδους.

Ο Χάξλεϊ έγραψε τον Θαυμαστό Νέο Κόσμο ως προειδοποίηση- πίστευε ότι η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας άνοιγε το δρόμο για ένα τύπο κοινωνίας όπως απεικονίζεται στο βιβλίο του. Και προειδοποιούσε ότι αν παγιωθεί μια τάξη τύπου Θαυμαστού Νέου Κόσμου, θα μπορούσε να είναι η “τελική” ή η “απόλυτη” επανάσταση.

Η κινεζοποίηση του κόσμου πετυχαίνει επειδή κάποιοι επιμένουν να κάνουν τους Κινέζους, κλέινοντας τα μάτια και τα αυτιά τους σε όλα όσα ξεδιπλώνονται μπροστά τους.

 

 Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ο προβληματισμός πάνω στο ζήτημα του μεγέθους του πληθυσμού δεν είναι νέος. Οι πηγές δείχνουν ότι και τον Αριστοτέλη απασχόλησε στα Πολιτικά [Z’ 1335(b)], όπου λέγει ότι πρέπει να υπάρχει περιορισμός στη δημιουργία απογόνων. Tο 1798 το ζήτημα ανακίνησε ο Thomas Malthus. Εάν πρέπει για κάτι να κατηγορηθούν οι ελίτ των νεώτερων χρόνων είναι το γεγονός ότι υπέθαλψαν μια άκρατη παραγωγή ανθρώπων για διάφορες χρήσεις (βιομηχανία, κατανάλωση, ικανοποίηση παθών). Τώρα έχει έρθει ο λογαριασμός, και…

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/01/2024 @ 8:16 ΜΜ

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ

  amazonios.net/diefthyntis-etaireias-edose-doro-ich-gia-diagonismo-me-klirosi-sto-mega-kai-to-kerdise-o-idios/

 3. Αν υπάρχει ο καλός Θεουλης πρέπει να μας αφανίσει χθές..είμαστε παράσιτα μόνο και μόνο που βλέπουμε και δεν κάνουμε τίποτα..είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα

 4. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/02/2024 @ 12:23 ΠΜ

  Τα Χριστούγεννα είναι προσβλητικά για τους μουσουλμανους και όποιος τα γιορτάζει είναι Ισλαμοφοβικος λέει η…MΠΟΥΡΓΚΑ.

  oparlapipas.gr/2023/12/mme-video.html

 5. Σας πουλανε παραμύθια ολοι.Ο πραγματικός ανθρώπινος πληθυσμός της γης ήταν είναι και θα είναι πάντα σταθερός και δεδομενος,ούτε αυξάνεται ούτε μειώνεται.Ο καθένας που γεννιέται εδώ δεν είναι παρά κάποιος που έχει πεθάνει!.,και το έχει λησμονήσει.Αν κάθε άνθρωπος από τους τώρα(ζώντες?)της γης και όλους τους διαχρονικά ήδη( πεθανους?)έχει η είχε φυσιολογικα δύο γονείς, ο ανθρώπινος πληθυσμός της γης θα ήταν επτακις εκ.,και ως μαζα θα ήταν 1000 φορές μεγαλύτερος απο όλο τον πλανητη!.υπολογίστε το

 6. Έτσι ακριβώς !!! Αλλά ποιος ακούει και ενδιαφέρεται ?.

 7. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/02/2024 @ 4:52 ΠΜ

  Μην ξεχνάτε ποτέ αυτούς που πέθαναν προσπαθώντας να μας ξυπνήσουν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*