in

Ζώντας ανάμεσα σε normies

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

“Normies” είναι τα άτομα που χρησιμοποιούν δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social) και πιστεύουν τις απόψεις που είναι «δημοφιλείς». Δεν σκέφτονται οι ίδιοι για τον εαυτό τους, απλά, αν κάτι θεωρείται “ok”, το δέχονται. Οι normies ενδιαφέρονται περισσότερο για την γνώμη του «προτύπου» της κοινωνίας απ’ ό, τι για τις πραγματικές αξίες ή πεποιθήσεις. Οι normies είναι βασικά οι «κανονικοί» (normal), μέσοι, καθημερινοί, “social” άνθρωποι. Ο όρος έγινε δημοφιλής από ακτιβιστές της alt-Right και διαδικτυακούς οπαδούς του Trump, που έφτιαξαν και ολόκληρο «κράτος» (Kekistan) και ολόκληρη «θρησκεία» (του «θεού» Kek) για να τρολάρουν τους liberal και να γελοιοποιήσουν την πολιτική ορθότητα. «Ο λαός του Kekistan ζητεί να απελευθερωθεί από την μακροχρόνια καταπίεση των normies!», φώναζαν σε διαδήλωση.

Του Silas Reynolds (Identity Dixie) / ΚΟ

Πολύ συχνά περιβάλλομαι από normies. Είμαι τρομερά συγκλονισμένος από την απόλυτη ηλιθιότητά τους σε καθημερινή βάση. Και μιλώ για σοβαρή έλλειψη γνώσης για τα πιο βασικά θέματα και έννοιες. Για να είμαι δίκαιος, για πολλά από αυτά τα θέματα έχουν χειραγωγηθεί σχολαστικά από τους ινστρούχτορες της εποχής, αλλά χρειάζονται κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα για να επιβεβαιώσουν την βασική κοινή λογική. Ο Αιώνιος Normie είναι τόσο αποβλακωμένος και κοιμισμένος που δεν θα μου προξενούσε εντύπωση αν κάποιος ξεκινούσε συζήτηση μαζί μου για το αν ο ουρανός είναι γαλανός. Μερικά παραδείγματα από τις τελευταίες ημέρες.

Τώρα, πριν παραθέσω κάποια παραδείγματα της normie ανοησίας, επιτρέψτε μου να σας πω ότι οι normies μου δεν είναι τα τυπικά πλάσματα που θα συναντήσεις σε ένα πολυκατάστημα Wal-Mart. Οι περισσότεροι είναι εκπαιδευμένοι σε κολέγια ή τουλάχιστον έχουν λάβει ιδιωτική σχολική εκπαίδευση (για να ξεφύγουν από τις χαρές της «διαφορετικότητας», αν και δεν θα το παραδεχτούν ποτέ). Έχουν δουλειές μεσαίας κατηγορίας, το δικό τους όχημα και μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους (μερικοί είναι αιώνιοι ενοικιαστές). Κάποιοι είναι ακόμη και στρατιωτικοί και επιχειρηματίες. Είναι είτε οι κλασσικοί κεντροδεξιοί είτε οι τυπικοί κεντροαριστεροί. Είναι, ουσιαστικά, οι τυπικοί «προοδευτικοί» αστοί λευκοί της μεσαίας τάξης. Οι εργάτες είναι πολύ πιο ξύπνιοι από αυτούς.

Όπως όλοι οι normies, δεν ανησυχούν τρομερά για το τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω τους. Δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στις ειδήσεις, εκτός και αν υπάρχει κάτι που έχει γίνει trendy στο Facebook. Σίγουρα δεν παρακολουθούν τις τοπικές ειδήσεις ούτε διαβάζουν εφημερίδα. Μπορούν να διαβάσουν διάφορες «ειδησεογραφικές» ιστοσελίδες, αλλά για λίγο. Πιθανότερο είναι να διαβάσουν το σατιρικό The Onion παρά «σοβαρή» δημοσιογραφία. Για να είμαι ειλικρινής, οι περισσότεροι δεν διαβάζουν ούτως ή άλλως, εκτός εάν απαιτείται για την δουλειά τους. Ρωτήστε ένα normie κάτω των 30, ποιο ήταν το τελευταίο βιβλίο που διάβασε και περιμένετε την απάντηση. Θα δείτε ένα κενό βλέμμα που ακολουθείται από ένα “Δεν την βρίσκω πραγματικά να διαβάζω”.

Αν ψάχνουν κάτι που έχει “νόημα”, συνήθως σχετίζεται με τα ακόλουθα έξι θέματα: τηλεόραση, ταινίες, gaming, τα παιδιά τους (άνθρωποι ή κατοικίδια), τη δουλειά τους ή την “αθλητική” τους ομάδα. Μόνο ένα από αυτά τα πράγματα έχει πραγματικά νόημα. Δεν χρειάζεται να τους ρωτήσετε για να τους ελέγξετε, μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τα σχόλιά τους και τι ακολουθούν στο Facebook.

Το καλοκαίρι βρέθηκα σε μια παραλία με κάποιους normies. Θα παραδεχτώ ότι μου αρέσουν και εμένα κάποιες τηλεοπτικές σειρές. Πείτε με cuck, αλλά βλέπω Game of Thrones. Ποία είναι όμως η διαφορά μεταξύ εμένα και ενός normie; Δεν μπορώ να περάσω έξι ώρες να μιλάω γι’ αυτό. Αυτοί όλο για αυτό ήθελαν να μιλάνε. Μετά θα μιλάνε για άλλες εκπομπές του Netflix. Και μόλις τελειώσουν από την τηλεόραση θα αρχίσουν να μιλάνε για ταινίες. Αν μείνει χρόνος θα πούνε και για ό,τι «κουραστικό» και αληθινό έχει απομείνει.

Το αντιλαμβάνομαι. Η τηλεόραση είναι μια μορφή διαφυγής, δεν αποτελεί έκπληξη το να κλειδώνεις τον εαυτό σου στο διαμέρισμά σου και να παρακολουθείς τηλεόραση όλο το Σαββατοκύριακο. Βέβαια, ο εγκέφαλός σου αρχίζει και σαπίζει, γεγονός που εξηγεί γιατί οι normies αποδεικνύονται πρακτικά καθυστερημένοι όταν πρόκειται για πράγματα που έχουν να κάνουν με λογική κρίση.

Για παράδειγμα, μιλούσα με κάποιους normies σχετικά με τα βασικά δεδομένα της ζωής, συγκεκριμένα, για την εγκυμοσύνη των γυναικών. Και συγκεκριμένα για μια φίλη μου (που δεν ήταν παρούσα), που έφτανε την ηλικία των 35 ετών. Συνηθίζω να λέω, περισσότερο ως προειδοποίηση για τις νεότερες θηλυκές normies, ότι η ικανότητα της γυναίκας να μείνει έγκυος γίνεται πιο δύσκολη μετά από τα 35, και υπάρχουν περισσότεροι κίνδυνοι στην μεγαλύτερη γυναίκα. Θεωρώ ότι αυτά είναι αρκετά βασικά πράγματα. Σκέφτηκα ότι διδάσκουν το βιολογικό ρολόι στο σχολείο. Υπέθεσα ότι οι normies μου θα συμφωνούσαν τουλάχιστον με αυτό.

Αλλά είχα λάθος.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι μεγαλύτερες γυναίκες μπορούν να κάνουν παιδιά. Ήξερα μια γυναίκα που έκανε ένα παιδί στα 50 της», πετάχτηκε μια normie.

Απάντησα, «ακούγεται σαν μια απόκλιση, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις παιδιά στη μέση ηλικία. Και αν το κάνεις, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με το παιδί».

«Διαφωνώ, στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο δύσκολο για τις γυναίκες στα 20 να μείνουν έγκυες σε σύγκριση με τις γυναίκες στα 40. Μου αρέσει να υποστηρίζω αυτά τα πράγματα», είπε με χαμόγελο.

Τους είπα απλώς πηγαίνετε στο Google και ελάτε να τα ξαναπούμε. Ποτέ δεν το έκαναν, αλλά θεώρησαν ότι αυτές βγήκαν νικήτριες από την συζήτηση. Δεν ήθελα να γίνω σπαστικός και τις παράτησα. Προηγουμένως μου είπαν ότι πιθανότατα δεν θα παντρευτούν ποτέ ούτε θα κάνουν παιδιά.

Δεν είναι απλώς η ανθρώπινη αναπαραγωγική φύση που δεν ταιριάζει σε ένα normie, είναι και η βασική ιστορία. Κάποτε τέθηκαν βασικά ερωτήματα (που μερικές φορές σχετίζονταν με την αμερικάνικη ιστορία) σε normies. Μερικές από τις απαντήσεις ήταν οι εξής:

Οι Ρωμαίοι ήταν Έλληνες.
Σίγουρα ο Αννίβας ο Καρχηδόνιος ήταν μαύρος. Αφού ήταν από την Αφρική.
Δεν ήξερα ότι οι Βρετανοί υποστήριζαν την δουλεία.
Οι ΗΠΑ δεν βασίστηκαν ποτέ στη δουλεία.
Ο Thomas Jefferson δεν είχε δούλους, ούτε και ο George Washington.
Οι Νότιοι δολοφόνησαν έξι εκατομμύρια σκλάβους.
Πότε τελείωσε ο Β΄ ΠΠ;
Ο Χίτλερ ήθελε να εισβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Θα μιλούσαμε γερμανικά αν είχαν κερδίσει τον πόλεμο.
Από τους νόμους Jim Crow σκοτώθηκαν έξι εκατομμύρια μαύροι.
Πολεμήσαμε στην Κορέα;

Πλήρης ιστορικός αναλφαβητισμός και κολοσσιαία παρανόηση. Ναι, αυτός είναι normie. Επιθετικός και υπερήφανος, ο normie θα ορμήσει σε μια συζήτηση με τις γνώσεις και την αξιοπρέπεια ενός μαθητή τρίτης δημοτικού. Δεν θα με πείραζε τόσο πολύ, αν δεν ήταν τόσο προκλητικοί.

Τελικά, η δουλειά μας είναι να ξυπνήσουμε τον Αιώνιο Normie πριν η χώρα μας καταντήσει σαν το Λος Άντζελες στο Blade Runner. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Οι σημερινοί normies είναι χαζοί και είναι εθισμένοι στην πολιτική ορθότητα (πρόσφατα ένας μου είπε να μην χρησιμοποιήσω τον όρο “πόρνη”, αλλά “εργάτρια του σεξ”, γιατί δεν είναι «επικριτικός»).

Όπως είπε ο γέρος μου, «Αν ήταν εύκολο, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει». Γι’ αυτό είμαστε εδώ, μάγκες. Είμαστε οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Αυτός ο τύπος κόσμου, είναι που μου την δίνει στα νεύρα. Όποτε συναντώ κάποιον που σκέφτεται έτσι, θέλω να του ρίξω σφαλιάρα, γιατί δεν αντέχεται ο μικρός εγγέφαλός του.
  Δεν υποφέρεται η καθυστερημάδα του.
  Το παίζαν και ειδικοί πως τα ξέρουν όλα, ένιωσαν ανασφάλεια σε μια συζήτηση περί αρχαιολογικών ανασκαφών, επειδή ”σπούδαζαν” αρχαιολογία, όταν τους έλεγα ότι δεν είναι όπως τα λέγανε γιατί, εγώ ξέρω από κρύπτες, αρχαίες και ύστερες ενώ αυτοί όχι και φανταζόντουσαν ότι βλέπω πολλές ταινίες.

  • Μετά καθόμουν και τους περιέγραφα κιώλας, πως είναι οι κρύπτες, πως διαφέρει η αρχαία με την βυζαντινή και τα σημάδια/ κωδικοί και το τι σημαίνουν, π.χ. παγίδες οξέως, κίνδυνος, η ένδειξη ότι εδώ είναι καθαρό, η ένδειξη το πόσοι διαφορετικοί είναι θαμμένοι κλπ. Και από μέσα τους, γελούσαν, νομίζαν ότι τα βγάζω απ το μυαλό μου. Και αυτοί τώρα, μου την είδαν αρχαιολόγοι, την ώρα που δεν ξέρουν καν τι να προσέξουν για να μη ψωφίσουν από παγίδα οξέως. Καμία επαφή μαζί τους! Μόνο σφαλιάρα!

 2. ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ? ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ(ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)
  ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ!(ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ)
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ(ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ) ΛΙΓΟ, ΠΟΛΥ Η ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ Π.Χ……..
  Η ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ..

 4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!
  ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ! ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ!!!!
  ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
  ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΔΗΛ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΓΑΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!!
  ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!
  ΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!!!!

 5. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΑΚΩΜΕΝΟΙ
  ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΟΝΗΣΕΩΣ!!!
  (ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ”ΚΥΒΕΡΝΑ”)
  ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

 6. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!! ΝΑ ΔΙΟΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ!!!!!!!!!!!!!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!!!!
  OTAN ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ!!!
  (ΜΟΡΦΩΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
  ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΟΣΗ)(ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΕΧΕΙ)

    • ΤΟ ΕΠΤΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ!
     ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ!!!!!!!!!!!!!(ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΤΙ(?)
     Η ΓΡΙΠΠΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ!(ΓΡΙΠΗ)ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΟ Π
     ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΙΝΟ!!!
     Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΚΤΑ!
     ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     ΕΠΙΣΗΣ :ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ-ΝΟΜΙΖΩ-ΘΕΩΡΩ-ΠΙΣΤΕΥΩ-ΓΝΩΡΙΖΩ.
     ΚΑΙ ΑΛΛΑ……..ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΨΤΕ ΕΙΜΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ!

     • ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ “ΣΑΝ” ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ. ΑΠΟ ΤΟ “ΩΣ ΑΝ΄΄. ΤΟ “ΩΣ” ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ “ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ…”. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΠ’ΕΞΩ ΠΕΡΑΣΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ. ΕΙΝΑΙ “ΤΡΑΙΝΟ”, “ΓΡΙΠΠΗ” ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ “ΑΒΓΟ” Η “ΑΦΤΙ” ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ “ΤΡΙΣΗΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ” ΚΑΙ “ΤΕΣΣΕΡΑΜΙΣΗ ΩΡΕΣ”…. ΚΑΙ…. ΚΑΙ….

 7. Έχει ειπωθεί “Μην προσπαθείς να διδάξεις τα γουρούνια μουσική χάνεις το χρόνο σου, ενοχλείς καί τα γουρούνια.”, “η κόλασή μου είναι οι άλλοι” αλλά έχει ειπωθεί επίσης “είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα” καί ακόμα “βλέπεις το ξεραδάκι στο μάτι του άλλου αλλά δεν βλέπεις το δοκάρι στο δικό σου”. Καλό να κρίνεις τούς άλλους, κάνε επίσης ένα βήμα ακόμα καί θυμήσου τον εαυτό σου. Ηλίας Α. Λυμπέρης

  • Δεν μπορείς να αλλάξεις τούς άλλους μπορείς όμως, σε όλους τους τομείς, να δημιουργείς εσύ την ζωή σου όπως ακριβώς την θες πραγματικά.
   Ηλίας Α. Λυμπέρης

  • Πῆραι δύο

   Ἀνθρώπων ἕκαστος δύο πήρας φέρει, τὴν μὲν ἔμπροσθεν, τὴν δὲ ὄπισθεν, γέμει δὲ κακῶν ἑκατέρα΄ ἀλλ’ ἡ μὲν ἔμπροσθεν ἀλλοτρίων, ἡ δὲ ὄπισθεν τῶν αὐτοῦ τοῦ φέροντος. Καὶ διὰ τοῦτο οἱ ἄνθρωποι τὰ μὲν ἑαυτῶν κακὰ οὐχ ὁρῶσι, τὰ δὲ ἀλλότρια πάνυ ἀκριβῶς θεῶνται.

   Δυο σάκους σ’ όλη τη ζωή μόνοι μας κουβαλούμε:
   έναν μπροστά έναν πίσω μας, με κόπο τους βαστούμε.
   Ο πίσω σάκος ξέχειλος κακά που ’ναι δικά μας.
   Γεμάτος ξένα ο μπροστινός κι αυτά πιάνει η ματιά μας…
   ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ.

 8. Normies = ανασφαλείς κομπλεξικοί ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙς που αναζητούν την ασφάλεια σε κοινωνικές οργανωμένες ομάδες ΑΝΑΠΑΡΆΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ κατασκευασμενη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (=ψέματα) ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, συνώνυμοι του ηλίθιοι χαφτες ή αλλιως ατομα με μειωμενο IQ που αναζητουν κοινωνικοποίηση Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ 7 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΨΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ 7 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

 9. Δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να τους ξυπνησουμε απο τον υπνο τους, τις περισσοτερες φορες καποιοι ανθρωποι δεν θελουν να βγουν απο το καβουκι του ληθαργου τους, της μιζεριας τους. Αραγε αναρωτιεμαι τι φταιει και γιατι οταν ξεκινησαν να διαμορφωνουν ετσι τον εαυτο τους δεν τους ταρακουνησε καποιος? Δυστυχως τα ποσοστα ανεβαινουν με ταχυ ρυθμο.

 10. Αξιότιμοι χωρίς εμας ως μπαταρίες στο σύστημα αυτό δεν θα υπηρχε καν ο Γεωμέτρης γιαυτό τον λόγο πάντα θα υπαρχουν (ουμε) αυτές οι κατηγορίες ανθρωπων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

«…..ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ;»……ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ..

Ένας Τζιχαντιστής ζωσμένος με εκρηκτικά στη θέση του Ρουβίκωνα θα είχε ¨τινάξει στον αέρα ¨ το Πεντάγωνο τη Βουλή και πολλές πρεσβείες