Ζωικό λίπος αντί για βενζίνη στα κόκκινα λεωφορεία του Λονδίνου

red bussΖωικό λίπος αντί για βενζίνη στα κόκκινα λεωφορεία του Λονδίνου

Στο Λονδίνο τα διάσημα κόκκινα λεωφορεία θα λειτουργούν από το Μάρτιο του… ερχόμενου έτους με καύσιμα από ζωικό λίπος και απόβλητα μαγειρικών ελαίων!

Οι εταιρείες λεωφορείων Stagecoach και Metroline έχουν ήδη υπογράψει συμφωνίες με την εταιρεία Argent Energy για την προμήθεια του πράσινου ντίζελ με την ονομασία B20.

Το καθαρότερο καύσιμο παράγεται από την ανάμειξη ντίζελ με ανανεώσιμο βιοντίζελ από παράγοντα αποβλήτων, συμπεριλαμβανομένων μαγειρικών ελαίων και ζωικού λίπους από την επεξεργασία κρέατος.

Οι αρχές μεταφορών του Λονδίνου ανακοίνωσαν ότι η αλλαγή των καυσίμων θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, έως και κατά 21.000 τόνους ετησίως.

Μέχρι τον Μάρτιο του επόμενου έτους, περίπου 3.000 από τα 8.900 λεωφορεία της βρετανικής πρωτεύουσας θα τροφοδοτούνται από το καύσιμο μείγματος λίπους αποβλήτων. Πάνω από 600 λεωφορεία έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το καύσιμο Β20 επί δύο μήνες σε δοκιμαστική βάση.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ως παγκόσμιος ηγέτης, το Λονδίνο έχει ένα σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στη μείωση των αερίων θερμοκηπίου και την ελαχιστοποίηση της συμβολής στην κλιματική αλλαγή», δήλωσε ο αντιδήμαρχος του Λονδίνου για το Περιβάλλον, Μάθιου Πέντσαρζ.

«Αυτά τα λεωφορεία αποτελούν μία περήφανη προσθήκη στον ήδη πιο πράσινο στόλο λεωφορείων στον κόσμο, που διαθέτει ήδη υβριδικά, αμιγώς ηλεκτρικά και υδρογονοκίνητα οχήματα», πρόσθεσε.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Loading...

3 thoughts on “Ζωικό λίπος αντί για βενζίνη στα κόκκινα λεωφορεία του Λονδίνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *