ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ για τον Covid και την επόμενη πανδημία! Τα λένε πλέον επίσημα στον Ο.Η.Ε.!

· Κατοχικά Νέα

Τρομερή δήλωση από επιστήμονα, την οποία αποδέχονται οι διεθνιστές!!! Ασχολείται κανείς;;;

Η Δρ Φίλιππα Λέντζος… είπε ότι ήταν σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η πανδημία μπορεί να ξεκίνησε από επιστήμονες, με το βλέμμα στην επόμενη πανδημία που θέλουν να φέρουν οι του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, αφού καταφέρουν να περάσει πρώτα τον Μάιο, η νέα Συμφωνία για την Πανδημία.

Τα σχόλιά της έγιναν στον Ο.Η.Ε., κατά την παρουσίαση μιας έκθεσης, από την Ανεξάρτητη Ομάδα Εργασίας για την Έρευνα με Πανδημικούς Κινδύνους”.

Την δήλωση επικαλείται και η έγκριτη για τα συστημικά ΜΜΕ, βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

Συγκεκριμένα, η Δρ Φιλίππα Λέντζος, της οποίας το όνομα παραπέμπει μάλιστα σε ελληνικό επώνυμο, αναπληρώτρια καθηγήτρια επιστήμης και διεθνούς ασφάλειας στο King’s College του Λονδίνου, είπε ότι είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η πανδημία μπορεί να ξεκίνησε από επιστήμονες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σχόλια έγιναν κατά την έναρξη μιας έκθεσης της Ανεξάρτητης Ομάδας Εργασίας για την Έρευνα με Πανδημικούς Κινδύνους, η οποία ζητά καλύτερους κανονισμούς για την επιστήμη που θέτει σε κίνδυνο μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Μιλώντας στον ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, η Δρ Λέντζος, μέλος της ειδικής ομάδας, είπε:

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι η πανδημία θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει από κάποιο περιστατικό που σχετίζεται με την έρευνα.

Θα το μάθουμε; Κατά την άποψή μου, νομίζω ότι είναι πολύ απίθανο να το κάνουμε. Πρέπει να πάμε καλύτερα στο μέλλον. Θα δούμε περισσότερα διφορούμενα γεγονότα.

Θα υπάρξει ένα ξέσπασμα και δεν θα ξέρουμε αν είναι φυσικό, εσκεμμένο ή τυχαίο και ως διεθνής κοινότητα πρέπει να βρούμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το διερευνήσουμε.

Για τους σκοπούς μας, αυτό που είναι σημαντικό, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι θα μπορούσε να ήταν, και επομένως ποιες θα πρέπει να είναι οι απαντήσεις σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Μπορεί λοιπόν η επόμενη πανδημία να είναι εσκεμμένη;;; Ήταν και η πρώτη εσκεμμένη;;; Τι γίνεται;;; Αυτά ειπώνονται στον Ο.Η.Ε. πλέον και δεν συνιστούν θεωρία συνωμοσίας! Ο κόσμος ασχολείται ή περιμένει το καρναβάλι;;;

 

 

photo freepik/el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος τύπου Cessna στη Γερμανία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Συνετρίβη ιδιωτικό Cessna κοντά στο Erkelenz – Νεκροί και οι τρεις επιβαίνοντες

Smartphone με σύμβολο ασφάλειας - εικόνα αρχείου για την υπόθεση διαρροής δεδομένων RevolutTech

Revolut: Απατεώνες ξεγέλασαν την εταιρεία και πήραν διαβατήρια, IBAN και προσωπικά δεδομένα πελατών

Διαβαθμισμένα αρχεία και μυστικά προγράμματα - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Shadow Programs: AAWSAP, AATIP και το αόρατο στρώμα των Special Access Programs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *