Χτύπησαν με Ρουκέτες την Τουρκική βάση στη Μπασίκα….άγνωστες οι απώλειες!

ISIS ATTACKΧτύπησαν με Ρουκέτες την Τουρκική βάση στη Μπασίκα….άγνωστες οι απώλειες!

Επίθεση εξαπολύθηκε από την περιοχή που ελέγχεται από αγνώστους μαχητές ,οι Τούρκοι αναφέρουν για μαχητές της ISIS εναντίον εκπαιδευτικής βάσης στην περιοχή Μπασίκα της Μοσούλης του Ιράκ. Στο πρώτο πυρ τραυματίστηκαν τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες….ενώ δεν υπάρχουν άλλες προς το παρόν πληροφορίες !

Οι στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο Σίρνακ και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Δημοσιεύτηκε σχετική ανακοίνωση στον ιστότοπο του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.

«Στις 16 Δεκεμβρίου 2015, στη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS και δυνάμεων πεσμεργκά, γύρω στις 3 το απόγευμα, ένα μέρος των βλημάτων Κatyusha που εκτόξευσε η ISIS στη μεριά των πεσμεργκά, έπεσαν στην περιοχή βάσης Μπασίκα όπου βρίσκονται ανεπτυγμένοι και Τούρκοι στρατιώτες.

Από τα βλήματα που έπεσαν στην περιοχή, τραυματίστηκαν τέσσερις ήρωες συμπολεμιστές μας οι οποίοι δεν διατρέχουν κίνδυνο και επειγόντως διακομίστηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο του Σίρνακ.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντοπίστηκαν στόχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης και χτυπήθηκαν με οβιδοβόλα.

Αυτή η επίθεση κατέδειξε για μία ακόμη φορά τη σημασία της ασφάλειας της μονάδας. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στους ήρωες συμπολεμιστές μας που τραυματίστηκαν στην επίθεση», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Αρχική

 

 

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *