10:02 - 04/10/2016

ΧΟΥΝΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Οι εκπαιδευτικοί θα προσλαμβάνονται από επίτροπο! Διαβάστε τι θα τους ρωτά

Πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15/7, το μοναδικό κριτήριο για να προσληφθεί ένας δάσκαλος στα κρατικά σχολεία ήταν να περάσει με επιτυχία γραπτές εξετάσεις στο αντικείμενο του.

Με εγκύκλιο του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας (MEB) πλέον, εκτός από την επιτυχία στις γραπτές εξετάσεις, απαιτείται και η επιτυχία σε συνέντευξη από επιτροπή υπαλλήλων του Υπουργείου, οι οποίοι θα πρόσκεινται στο ΑΚP και τον Ερντογάν.

Ενδεικτικά, ακολουθούν μερικές από τις ερωτήσεις που καλούνται να υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να απαντήσουν με μερικές από τις απαντήσεις (σε παρένθεση) που θεωρούνται «σωστές» από την επιτροπή:

1) Εορτάζετε το νέο έτος/Πρωτοχρονιά (θα πρέπει να πείτε όχι, δεδομένου ότι είναι ενάντια στο ισλαμικό πολιτισμό).

2) Υποστηρίζετε την κλωνοποίηση του ανθρώπου (ας πούμε όχι γιατί παρεμβαίνει τις προσταγές του Αλλάχ).

3) Υποστηρίξατε τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πάρκο GEZI (2013) ; (Ας πούμε Όχι, γιατί έγινε για να διαμαρτυρηθούν για τον Ερντογάν).

4) Ονομάστε τις τρομοκρατικές οργανώσεις στην Τουρκία (θα πρέπει να συμπεριλάβετε το κίνημα του Gulen, καθώς και άλλες αριστερές ομάδες, άσχετα εάν είναι τρομοκρατικές οργανώσεις ή όχι).

5) Ποιες εφημερίδες διαβάζεις; (Υeni Safak κ.λπ., μην αναφέρετε εφημερίδες που δεν ασχολούνται με την πολιτική).

6) Ποιος είναι ο Cemil Meric; (Ένας από τους ισλαμιστές συγγραφείς που διαμόρφωσαν την κοσμοθεωρία της παρούσας τάξης των ισλαμιστών στην Τουρκία).

7) Ποια η γνώμη σας για τον Mehmet Akif Ersoy στο σχολείο; (Ο συγγραφέας του τουρκικού ύμνου, οπότε καλύτερα να υπερασπιστείτε την κοσμοθεωρία του)

8) Παρακολουθείτε ποδόσφαιρο; (Οι περισσότεροι από τους φανατικούς του ποδοσφαίρου είναι αρνητικοί στην σημερινή προσπάθεια εξισλαμισμού της Τουρκίας και δεν είναι οπαδοί του Ερντογάν, όποτε πείτε ΟΧΙ).

9), Σε ποια σχολεία φοιτήσατε πριν το Πανεπιστήμιο (Μην αναφέρετε τα σχολεία που θεωρούνται ως φιλογκιουλενικά).

10) Ποιος είναι ο Ομέρ Ηalisdemir; (Είναι ο Αρχιλοχίας των BORDO BERELI που έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην αποτυχία της απόπειρας πραξικοπήματος και τώρα είναι ένας εθνικός ήρωας. Επαινέστε όλο πιο πολύ μπορείτε)

11) Αναφέρατε τις ηθικές αξίες που πρέπει να μεταλαμπαδεύσετε (Τις ισλαμικές αξίες και παράλληλα την αποδόμηση των δυτικών αξιών ως ανήθικες).

12) Ποιον πρόσωπο θυμάστε από το ψευδώνυμο “Ο Αρχηγός (ή το αφεντικό)”; (Φυσικά, ο Ερντογάν το πρώτο του ονόματός του!)

13) Μιλάτε για τον προφήτη Μωάμεθ στα παιδιά σας; (Ναι, ναι, φυσικά! Πριν από όλα είναι ο εκλεκτός!)

14) Υποστηρίζετε την ύπαρξη σταυρού και εικόνων του Ιησού εντός των σχολικών αιθουσών στις Ευρωπαϊκές χώρες; (Φυσικά το υποστηρίζετε. Επιπλέον υποστηρίζετε και την ύπαρξη Ισλαμικών συμβόλων εντός των τάξεων).

15) Τι γνώμη έχετε για την ύπαρξη της Βίβλου εντός των περισσοτέρων δωματίων των ξενοδοχείων στην Αγγλία; (Λέμε ότι πρέπει να υπάρχει και το Κοράνι για να σταματήσει η ισλαμοφοβία και ότι στα τουρκικά ξενοδοχεία θα πρέπει επίσης να υπάρχει το Κοράνι στα δωμάτια).

militaire.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 10/04/2016 @ 11:34 ΠΜ

    Εχει και ερωτηση 16)
    Τι θα κλασετε στους ελληνες?
    (η μονη σιγουρη και βεβαιη απαντηση ειναι οτι θα τους κλασετε τ@ρχιδια!!!)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh