Χόκινγκ: Γιατί πρέπει να μεταναστεύσουμε σε… άλλο πλανήτη για να σωθούμε

Η ανθρωπότητα θα καταστρέψει τον πλανήτη μας μετατρέποντας τον σε μια φλεγόμενη σφαίρα μέσα στα επόμενα 600 χρόνια, εκτίμησε ο Στίβεν Χόκινγκ, προτείνοντας ως μοναδική λύση τη μετανάστευση σε… άλλο πλανήτη.

Οι παράγοντες που θα οδηγήσουν σε αυτή την καταστροφή, κατά τον Χόκινγκ, θα είναι η αύξηση του πληθυσμού σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες.

Η πρότασή του ήταν, λοιπόν, οι άνθρωποι να βρουν άλλα άστρα να κατοικήσουν προκειμένου να αποφύγουν αυτή την εξέλιξη με το καλύτερο υποψήφιο για την «απόδραση» να είναι κάποιο από τον «γειτονικό» αστρικό σύστημα του Άλφα Κενταύρου.

Κάλεσε, μάλιστα, όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίξουν σχέδια που θα μπορούσαν κάποια στιγμή να καταλήξουν σε πτήσεις προς το εν λόγω σύστημα.

Ο Χόκινγκ έχει στο παρελθόν υποστηρίξει το σχέδιο Breakthrough Starshot που προβλέπει ότι στα επόμενα 20 χρόνια θα μπορούσε να σταλεί ένα μικρό σκάφος στον αστερισμό του Άλφα Κενταύρου. «Το συγκεκριμένο σκάφος θα μπορούσε να ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός και έτσι να φτάσει στον Άρη σε λιγότερη από μια ώρα, σε ημέρες στον Πλούτωνα και σε λιγότερο από 20 χρόνια στον Άλφα Κένταυρο» υποστηρίζει ο Χοκινγκ.

Σημειώνεται ότι το σύστημα του Άλφα Κενταύρου βρίσκεται 4,37 έτη φωτός από τη Γη και με τη σημερινή τεχνολογία θα απαιτούνταν 30.000 χρόνια για να φτάσει εκεί ένα σκάφος από τον πλανήτη μας.
topontiki


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

38 thoughts on “Χόκινγκ: Γιατί πρέπει να μεταναστεύσουμε σε… άλλο πλανήτη για να σωθούμε

 1. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ says:

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΡΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΔΙΟΤΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΟΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΤΕΥΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΟΙ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΩΝΑΤΙΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   Μπούρδες …. Η Γη μας και οι πλανήτες Ηλιακού και όλων των αστρικών Συστημάτων των Γαλαξιών του Κόσμου καθώς και τα θνητά σώματα επικοινωνίας μας ως Προσώπων προετοιμάζονται για τον «Νέο Κόσμο» που μας κρύβουν. Από «καταγραφές» («εντροπία» συνεχώς αυξανόμενης γνώσης και πληροφοριών) Μνήμης μας ως Προσώπων, όλοι μας ανεξαιρέτως θα ενσαρκωθούμε και θα αναστηθούμε σε Αθάνατα Αώματα … Ευτυχείς όσοι «Αγάπησαν τον πλησίον τους» και επιλεγούν από τον Θεάνθρωπο Χριστό για να εξελιχθούν σε Θεοί (Θέωση)

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   Μπούρδες …. Η Γη μας και οι πλανήτες Ηλιακού και όλων των αστρικών Συστημάτων των Γαλαξιών του Κόσμου καθώς και τα θνητά σώματα επικοινωνίας μας ως Προσώπων προετοιμάζονται για τον «Νέο Κόσμο» που μας κρύβουν. Από «καταγραφές» («εντροπία» συνεχώς αυξανόμενης γνώσης και πληροφοριών) Μνήμης μας ως Προσώπων, όλοι μας ανεξαιρέτως θα ενσαρκωθούμε και θα αναστηθούμε σε Αθάνατα Σώματα … Ευτυχείς όσοι «Αγάπησαν τον πλησίον τους» και επιλεγούν από τον Θεάνθρωπο Χριστό για να εξελιχθούν σε Θεούς(Θέωση)

 2. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ says:

  Μπορούμε να δούμε, το ποιο θα ναι το παγκόσμιο σκηνικό, τα επόμενα 100 χρόνια, τι τροπή θα πάρει η ιστορία, με βάση, τα γεωστρατηγικά/ γεωπολιτικά στοιχεία που έχουμε και στρατηγική των κρατών παγκοσμίως. Αποτελεί όμως εκτίμηση και όχι προφητεία. Δεν υπάρχουν προφητείες, μόνο εκτιμήσεις, η αποκαλύψεις σχεδίων ανθρώπων.
  1. Απ το 2000 εως το 2030 θα χουμε μια γενική αναθεώρηση, αλλαγή σκηνικού, πεποιθήσεων, ανασχηματισμό κοινωνιών και αλλαγή νοοτροπίας/ πλεύσης ανθρώπων.

  • ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ says:

   O παλιός κόσμος πέθανε το 50-60, ο τωρινός, είναι ο κόσμος της νέας τάξης πραγμάτων όπου φτάνει στο ζενίθ του, ως μια εποχή απλυστίας, μαλθακότητας, κατάρρευσης των αξιών και διαφθοράς, αρρώστιας. Η παρακμή του πλησιάζει. Ακριβώς πάνω στην ακμή της η ΝΤΠ θα γίνει επιβλητική και θ’αποδομήσει τα πάντα, πράγμα που δεν θα κρατήσει για πάνω από δεκαετία, καθώς αξίες και αρχές είναι που αρχίζει ο κόσμος να του λείπουν. Θα καταρρεύσει βίαια από τον »αυτονομιστικό εθνικισμό των Ευρωπαίων»

   • ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ says:

    2. Στην εποχή μετά την ΝΤΠ, θα ξεκινήσει αναθεώρηση συνόρων, παλαιά εθνικά ζητήματα θα επανέλθουν και η Ευρώπη θα διχαστεί. Πολλοί θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια ένωση, στρεφόμενοι σε αξίες, πολιτισμικές, όπως ο Χριστιανισμός, άλλοι με ιστορικές αξίες, όπως ο Ελληνιστικός πολιτισμός, άλλοι θα μιλάνε για μια νέα αυτοκρατορία της Μεσογείου με Ελληνορωμαικά στοιχεία, άλλοι θα θελήσουν να τα ενώσουν με τον Χριστιανισμό κλπ. κλπ. Η Β.Ευρώπη πάντως θα ναι σε πόλεμο.

    • ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ says:

     3. Γενικά θα επικρατήσει εθνικιστικός οραματισμός (καθόλου κακό, εκτός κι αν το χρησιμοποιούμε εις βάρος άλλων). Θα ξεκινήσει μια έντονη έχθρα ενάντια στο Ισλάμ και την Μ.Ανατολή, το οποίο θα καλλιεργηθεί με σκοπό μια »νεα σταυροφορία» στην Μ.Ανατολή. Ο πραγματικός λόγος που θα συμβεί, είναι ότι μέχρι το 50 εξαντλούνται οι πηγές πετρελαίου στην Μ.Ανατολή και θα γίνει πανικός ενεργειακού πολέμου, που θ’αποδυναμώσει Ευρώπη και Μ.Ανατολή.

     • ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ says:

      4. Ο παγκόσμιος ενεργειακός πόλεμος, το 2050-2070 καθώς η εξάντληση φυσικών πόρων, θα κάνει πολλά έθνη να τα παίξουν όλα αδιαφορώντας για παγκόσμιες συνθήκες και τον ΟΗΕ που θα διαλυθεί ούτως η άλλως.
      Το χειρότερο, θα ναι η ανάγκη της Κίνας για διεκδίκηση των πετρελαίων της Αλάσκας. Οι μόνοι που θα χουν ήσυχο το κεφάλι τους, είναι οι Ρώσοι, λόγω φυσικού αερίου και όσοι Ευρωπαίοι καταφύγουν σε ενναλακτική ενέργεια. Η σύγκρουση ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ αναπόφευκτη, μετά την λήξη του πολέμου ΗΠΑ-Β.ΚΟΡΕΑΣ.

     • ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ says:

      5. Όλοι ξέρουν ότι αργά η γρήγορα τα συμβατικά όπλα, θα ναι άχρηστα απέναντι σε ένα στράτευμα των 200.000.000 Κινέζων και έτσι θα γίνει ανταλλαγή πυρηνικών μεταξύ των δυο αξόνων. Γι αυτό τα πυρηνικά των ΗΠΑ απ την Κρήτη, πρέπει να φύγουν! Μετά τον πόλεμο αυτό, η Ευρώπη και ο μη κατεστραμμένος νότος, Μεσόγειος, θα ξαναγίνει λίκνο της ανθρωπότητας, με αυτόνομα έθνη και ομοσπονδίες/ συμμαχίες, όπως την Ελληνιστική εποχή. Ο Ελληνορωμαικός πολιτισμός θα γίνει ο πυρήνας δημιουργίας μιας αυτοκρατορίας!

     • Μουσικούλα; https://www.youtube.com/watch?v=F-kbTNuu1vA says:

      6. Το λιγότερο που δύναται να κάνει ο καθένας μας γι’αυτό το σχέδιο, είναι να μην υποκύψει στην διχόνοια, που ο εχθρός αυτής της αυτοκρατορίας, από τώρα σπέρνει. Ναι ο εχθρός βλέπει το μέλλον και μάλιστα πολύ μακριά. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να φροντίσετε για την αυτονομία σας και την ισχύ σας, που στο μέλλον θα δημιουργήσει τα θεμέλια, υλοποίησης αυτού του οράματος. Ο οραματισμός είναι καλός όταν είναι ρεαλιστικός και σας διαβεβαιώ: ΕΙΝΑΙ! Είναι το μέλλον.

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105 ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ, ΒΟΜΒΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΑΝΚΣ, ΚΑΝΟΝΙΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ…. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΚΑΙ ΤΡΙΛΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ…. ΤΡΙΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ

 4. τα χω παρει says:

  τραβα να πεθανεις ανδρεικελο μαλακα να μεταναστευσεις εσυ και τα τομαρια τα απλυτα οι ηγετες σου οσο για την ιστορια ας σου απαντησω στο γιατι..γιατι το μουνι της μανας σου ηταν σαπιο και γεννησε εσενα μουνοπανο

 5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ says:

  Δεν μπορω να βλεπω ηλιθιες καταστασεις και προσωπα που να με »γυριζουν» στον μεσαιωνα τον βαρβαρικο..

 6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ… ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ….. ΠΕΜΠΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΣ ΤΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟΣ.

 7. Μαντης Καλχας says:

  μας εχει ζαλησει τα @@ ο τυπος.Το σιγουρο ειναι οτι θα κανουμε πολυ συντομα αυτον τον πλανητη χειροτερο απο το ΧΥΤΑ.Ομως αυτοι που θα φυγουν θα ειναι οι λιγοι και εκλεκτοι.Οι υπολοιποι θα μεινουν πισω σε ενα κοσμο που τρωμε κυριολεκτικα ο ενας τον αλλο..Αλλα σε 100 χρονια ..αρα εχουμε καιρο για κανα δυο μπυρες

  • mnk says:

   Αυτό είναι το σχέδιο της ελίτ, επειδή είναι πληκτικό ρε παιδί μου να ζεις 120 χρόνια και να έχεις όλο το χρήμα και όλη την εξουσία.Θέλουν νέους στόχους και κίνητρα ζωής.Χάριν της προσπάθειας να ξανοιχτούν στα άστρα, θα ξεζουμήσουν όλον τον πλανήτη σαν λεμονόκουπα και, για να το επιτύχουν ανεμπόδιστα, χρειάζονται την παγκόσμια απόλυτη δικτατορία.Στα ανώτερα κλιμάκια της μασωνίας τα λένε αυτά και τα βούρλα ονειρεύονται διαστημικές περιπέτειες, νομίζουν πως θα τους πάρουν μαζί τους οι βρυκόλακες.

  • Ο ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ says:

   KALXAS H»»ΣΑΧΛΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ .Ο ΑΣΙΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΗΝΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ «»ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ «»ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ «» ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ» ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΣ ΣΑΧΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΣΙΑΤΗΣ

   • Μαντης Καλχας says:

    να παιρνεις τα φαρμακα σου στην ωρα τους,γιστι σλλιως δεν σε βοηθανε..Επι του αθρου εχεις να σχολιασεις κατι;

   • Heron says:

    Και η Άρτεμης Ασιατική «θεότητα» είναι , αλλά δεν σας πειράζει ! Καιο Μίθρας τα ίδια , και ο Άμμωνας Δίας και η Ίσιδα Αιγυπτιακοί καιόμως υπήρχαν ναοί τους στην Ελλάδα και τους λάτρευαν φανατικά . Εσύ και οι ομόφρονές σου προσπαθήτε να δικαιολογίσετε τα αδικαιολόγητα . Για κάθετί βρίσκετε την ανάλογη δικαιολογία κατασκευάζοντας ακόμη και ιστορίκα «στοιχεία»προκειμένου να βγείτε θύματα και αδηκημένοι απο πάνω. Και όσο για τις ανθρωποθυσίες , αυτές γινόντουσαν μέχρι τα τέλη του 2ου άρχές

   • Heron says:

    του 3ου μΧ αιώνος . Και αυτές ο Κάλχας τις έκανε ; Εξάλλου εσείς δεν έχετε και δεν λατρεύετε θεούς με την κυριολεκτική έννοια , απο την στιγμή που υπάρχει η «θεογονία»- ώπερ οι «θεοί» σας δεν είναι θεοί ούτε κατα διάνοια αλλά δημιουργήματα όπως οι άνθρωποι , και δή ανθρώπινα δημιουργήματα δηλ. μύθοι ! Ούτε καν ιστορικά πρόσωπα – εκτός κάποιων ελαχίστων που πάλι δεν ήταν θεοί αλλά εξέχοντες άνθρωποι . Εκτός αν βλέπεις το θείον σαν ποδοσφαιρική όμάδα ή σύλλογο , Ελληνικό , Τουρκικό , Περσικό κλπ

  • Heron says:

   Καταλαβαίνεις τώρα τι θα πεί : «Όψιμος δωδαικαθεϊστής»; Λύσσα και μίσος εναντίον του Χριστιανισμού , ψύχωση στο κόκκινο , μηδέν επιχειρήματα , προστυχιά ανηθικότητα και επι πλέον διαίρεση και και διχόνια ανάμεσα στούς Έλληνες , για να τρογώμαστε και να μας έχουν πατήμένο κάτω το κεφάλι με όλη τους την άνεση οι εχθροί .Δεν είναι τυχαίο μάλιστα οτι ενώ δεν ασχολείται κανείς μαζί τους
   ασχολούνται αυτοί σπέρνοντας ζιζάνια , και προκαλώντας συνεχώς . Μοίάζουν με τον σκύλο που πάει να δαγκώσει το ί

  • Heron says:

   το ίδιο του το αφτί γυρίζωντας ασταμάτητα σαν την σβούρα ή σαν τους τρελούς του ψυχιατρίου , που ντύνονται μέγας Ναπολέον και μοιράζουν εντελώς αυθαίρετα ( επειδή έτσι τους ήρθε ) πιστοποιητικά Ελληνικότητας μπερδεύοντας εσκεμμένα Ελληνισμό και ειδωλολατρεία για να προκαλούν σύγχηση και να προσελκύουν αφελείς ή πατριώτες ενώ οι ταγοί τους και οι χρηματοδότες τους μόνο δωδαικαθεϊστές δεν είναι. Ασε που πολλές φορές αποτρελαίνονται απο το μίσος και τον φανατισμό που τους ποτίζουν διαρκώς !

   • ΜΩΥΣΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ says:

    AXERE και αδιαβαστε , βλεπω οτι »γιορταζεις» μονιμα και πνευματικα την κυριακη της ορθοδοξιας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ελληνοφωνος ασιατης δηλαδη

    • Heron says:

     1ον ) Δεν είστε Έλληνες , 2ον ) Είστε ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ 3ον ) Γουστάρετε τους Ασιάτες σαν τρελοί όποτε σας συμφέρει ενώ όποτε τα βρίσκετε σκούρα ξαναγίνεστε «Έλληνες» 4ον ) Ο Μωυσής υδροκέφαλε ψυχάκια ήταν αντιβασιλιάς της Αιγύπτου ,δεύτερος τη τάξη μετά τον Φαραώ και ως εκ τούτου με σπάνια μόρφωση για την εποχή του και μεγαλωμένος σε ανάκτορα . Και δεν διέθετε τον εγωϊσμό την προστυχίά και τον φθόνο σας . Δεν ξέχασε ποτέ ποιός ήταν και προτίμησε να αφήσει όλες τις ανέσεις των Αιγυπτιακών ανακτόρων

    • Heron says:

     Και να θυσιαστεί για τον λαό του , έναν λαό σκληροτράχηλο και εντελώς αχάριστο οπως αποδείχτηκε μετά , που αποπειράθηκε μάλιστα να τον δολοφονήσει αρκετές φορές αργότερα .

 8. ΗΡΩ says:

  χαχα είναι πολύ παλιό χαχα είχε βγει μια ταινία πολύ παλιά καμιά 25 ετία με ένα αγόρι και ένα κορίτσι που τα είχαν επισκεφτεί ένα ούφο και είχαν μπει μέσα και μάλιστα το αγόρι το οδήγησε..Χα ΧΑ Μήπως αυτό ψάχνει ; Να φτιάξουν ; Για να είναι ποιο γρήγορη η μετάβαση εκεί που θέλουν να πάνε..
  Γιατί με την παλιά δεν γίνεται , θα αργήσουν , θα έχουν πεθάνει..χαχα

 9. Νικολαος says:

  Κκκκκκκκκκκκκκ ωραιος τροπος για τον αποπληθυσμο της γης
  Ζητουνται χαζοι που πειθονται ευκολα να μας απαλλαξουν απο την περιττη τους παρουσια πανω στην γη
  Αν καταφερουν οι «επιστημονες» να πεισουν μερικα διςεκατομμυρια …ο σκοπος επιτευχθηκε

 10. mnk says:

  Παλιώτερα είχαμε τα τσιτάτα της «αυθεντίας» Αϊνστάϊν. Τώρα έχουμε την μαριονέτα Χόκινγκ να μας παρουσιάζει τους νέους χρησμούς των αλητήριων.

 11. Ανώνυμος says:

  Ποιά ήταν βρε παιδιά, εκείνη η ταινία, που διαδραματιζόταν αυτή ακριβώς η κατάσταση, αλλά στο τέλος αποδεικνύονταν ότι οι πύραυλοι-διαστημόπλοια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά τεράστια εργοστάσια θανάτωσης ανθρώπων με αέρια;;;;;;

 12. στυλιανός says:

  ρε πάει καλά αυτός; Δηλαδή να φύγουμε από τη Γη για να πάμε σε άλλο πλανήτη να αφήσουμε και κει τη βρώμα μας και τη καταστροφή μας; Απίστευτα εγωιστικό και αλαζονικό……και να στο λέει και επιστήμονας; Τι νομίζει δηλαδή; ότι μόνο ο άνθρωπος αξίζει να ζει και να πειραματίζεται σε βάρος των άλλων όντων εις το διηνεκές; Καλά λέω πως οι πανεπιστημιακοί είναι οι κατεξοχήν στόκοι και μάλιστα …ακρυλικοί. Η χαζοφαντασία τους υπερβαίνει την ευφυΐα τους κατά πολύ. Δεν παίρνει παράδειγμα από τη Γη; Τι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *