Διαφημίσεις

Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι εικόνες από την Ισπανία, όπου ένας πυροσβέστης αρνήθηκε να συνεργαστεί στην έξωση 85χρονης που έχανε το σπίτι της, επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το στεγαστικό της δάνειο.

Ο Ρομπέρτο Ρίβας αρνήθηκε να εκτελέσει εντολές ανωτέρων και η πολιτεία τον τιμώρησε με πρόστιμο 600 ευρώ, διότι αντέδρασε στην εντολή να σπάσει το λουκέτο της εισόδου. Την ίδια ώρα, δεκάδες συνάδελφοί του και απλοί πολίτες σε Μαδρίτη, Βαλένθια και Καταλονία τον επιβράβευσαν, ακολουθώντας μάλιστα το παράδειγμά του. Στο δικαστήριο, ο Ρίβας αποθεώθηκε από τους συναδέλφους του και τους παρευρισκόμενους. «Εγώ σώζω ανθρώπους, όχι τράπεζες» είπε χαρακτηριστικά…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

 

http://official.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Χιονοστιβάδα οι αρνήσεις πυροσβεστών να συμμετάσχουν στις κατασχέσεις οικιών”
  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑI ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ EL GRECO MAZI ME TON TZAKI ΠΑΒΛΕΝΚΟ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΕΡΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚ .
    ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ , ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΛΟΡΔΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ .
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΑΝΙΑ .

    Ο Ιωάννης Βαρβάκης (24 Ιουνίου 1745 – 10 Ιανουαρίου 1825) ήταν εθνικός ευεργέτης από τα Ψαρά. Ο Βαρβάκης γεννήθηκε στα Ψαρά στις 24 Ιουνίου 1745 και ήταν γιος του Ανδρέα Λεοντή (Λεοντίδη) και της Μαρώς Μόρου.
    Πίνακας περιεχομένων [Απόκρυψη]
    1 Πως ο Λεοντής έγινε Βαρβάκης
    2 Τα πρώτα χρόνια
    3 Τα Ορλωφικά
    4 Ευνοούμενος της Μεγάλης Αικατερίνης
    5 Η Ελληνική Επανάσταση
    6 Παραπομπές
    7 Αναφορές
    8 Εξωτερικοί σύνδεσμοι
    Πως ο Λεοντής έγινε Βαρβάκης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
    Στα Ψαρά υπήρχαν και υπάρχουν πολλά πουλιά τα οποία έχουν μεγάλα και αυστηρά μάτια και ανήκουν σε είδος γερακιού Ιέραξ ο οξύπτερος. Τα πουλιά αυτά οι Ψαριανοί τα ονόμαζαν και τα ονομάζουν Βαρβάκια. Οι συνομήλικοί του, βλέποντας τα μεγάλα και πολύ αυστηρά του μάτια, καθώς και την ορμητικότητα που τον χαρακτήριζε τον φώναζαν Βαρβάκι. Φαίνεται ότι η προσωνυμία του άρεσε και την διατήρησε ως επώνυμο. Έτσι πέρασε στην ιστορία με το όνομα Βαρβάκης και το επώνυμο του έγινε τίτλος ευγενείας στην τσαρική Ρωσία.
    Τα πρώτα χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
    Ο πατέρας του ήταν σπουδαίος καραβοκύρης. Ο μικρός Γιάννης ήταν γύρω στα οκτώ όταν ο πατέρας του άρχισε να του μαθαίνει τα της ναυτιλίας και στα δέκα του ήξερε κιόλας να πυροβολεί με πιστόλι τουφέκι και να χρησιμοποιεί το κανόνι του καραβιού. Στα 15 τον έβαλε ο πατέρας του παρτσινέβελο δηλαδή μεριδιούχο στο πλοίο του και στα 18 του ναυπήγησε την πρώτη γαλιότα. Στράφηκε στην πειρατεία, όπως το σύνολο των Ψαριανών.
    Τα Ορλωφικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
    Κατά το ρωσοτουρκικό πόλεμο πήρε μέρος σαν κυβερνήτης πυρπολικού, ενώ ήταν ήδη πλοίαρχος εμπορικού πλοίου. Κατά τα Ορλωφικά (1770), ήταν ένας από τους Έλληνες ορθοδόξους που συντάχθηκε με τα στρατεύματα της Αικατερίνης Β’ ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ο Ψαριανός πλοιοκτήτης εκποίησε ολόκληρη την περιουσία του για να εξοπλίσει με κανόνια και να επανδρώσει με στρατιώτες ένα από τα πλοία του, που θα έπεφτε στη μάχη ενάντια στους Τούρκους. Εκείνος θα ήταν ο καπετάνιος. Όμως δεν πρόλαβε να αναλάβει δράση. Ο σουλτάνος υπέγραψε ειρήνη, παραχωρώντας στη Ρωσία τις βόρειες ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Ο Βαρβάκης, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες που πολέμησαν στο πλευρό των Ρώσων στο Αιγαίο, από το 1770 έως το 1774, έτσι κι αυτός ξέμεινε, αναγκασμένος να τα βγάλει πέρα μόνος του με τους Οθωμανούς. Εκεί κατόρθωσε να πάρει μια μικρή αποζημίωση για ένα πυρπολικό του που καταστράφηκε στον Τσεσμέ.
    Ευνοούμενος της Μεγάλης Αικατερίνης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
    Μετά τη λήξη του Τρίτου Ρωσσοτουρκικού πολέμου (1768-1774) και την υπογραφή της Συνθήκης του Κιουτσούκ Καϊναρτζή ο Βαρβάκης επέστρεψε στα Ψαρά, και συνέχισε την εμπορική και πειρατική του δραστηριότητα. Όντας επικηρυγμένος από τους Οθωμανούς έβαλε πλώρη για την Κωνσταντινούπολη, χωρίς να υπολογίζει το πόσο εχθρικό ήταν το περιβάλλον εκεί για αυτόν. Το πλοίο του κατασχέθηκε, ο ίδιος βρέθηκε μπλεγμένος με τις αρχές και εκδιώχθηκε. Χωρίς δραχμή στην τσέπη, αποφάσισε να ζητήσει ακρόαση από την Αικατερίνη κάτω από δυσμενείς συνθήκες, αφού αυτό σήμαινε να περπατήσει απόσταση 5.000 χιλιόμετρων μέχρι την Αγία Πετρούπολη. Εκεί συνάντησε τον Ποτέμκιν, εραστή της Αικατερίνης, ο οποίος μεσολάβησε ώστε η Τσαρίνα να τον δεχθεί. Η Αικατερίνη αποδείχθηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρη δίνοντάς του ένα πουγκί με 10.000 χρυσά ρούβλια και μια άδεια απεριόριστης και αφορολόγητης αλιείας στην Κασπία.
    Από την Αγία Πετρούπολη κίνησε για το Αστραχάν, χωρίς την παραμικρή ιδέα για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει την άδεια αλιείας. Κι αντί να ασχοληθεί με το ψάρεμα αγόρασε ένα αποστακτήριο, με στόχο να φτιάχνει κρασί από τα γλυκά σταφύλια της στέπας. Τότε ήταν που γνωρίστηκε με έναν έμπορο από το Αστραχάν, τον Πιοτόρ Σεμιόνοβιτς Σαπόζνικοφ, ο οποίος τον προέτρεψε να ασχοληθεί με την αλιεία. Ικανός να κτίζει μεγάλα, αξιόπλοα και προηγμένα καράβια και να ξανοίγεται στη θάλασσα, ο Βαρβάκης ήταν εκτός συναγωνισμού απέναντι στους μικρομεσαίους παράκτιους Ρώσους ψαράδες. Στη βόρεια Κασπία η «επιχείρηση αλιεία» απέδωσε καρπούς. Τα πλοία του Βαρβάκη φορτώνονταν με οξύρρυγχους, λευκούς σολομούς, μεγάλους λούτσους κι άλλα πολύτιμα ψάρια.
    Σε ένα από τα ταξίδια του δοκίμασε χαβιάρι που τον φίλεψαν Ρώσοι χωρικοί. Έχοντας στο μυαλό του το πάθος των Ελλήνων για το αυγοτάραχο, κατάλαβε αμέσως με ποιον τρόπο θα μπορούσε να βγάλει πολλά χρήματα από την άδεια της Αικατερίνης, εξάγοντας χαβιάρι. Όμως αντιμετώπιζε κι εκείνος το ίδιο πρόβλημα που φρέναρε τους Ιταλούς εμπόρους αρκετούς αιώνες νωρίτερα: αυτό το τόσο ευαίσθητο έδεσμα ήταν αδύνατον να ταξιδέψει για καιρό μέσα στα ξύλινα κασόνια της εποχής όσο καλά παστωμένο κι αν ήταν.
    Η λύση βρέθηκε. Ήταν κιβώτια από ξύλα φλαμουριάς τα οποία δεν προκαλούσαν αλλοιώσεις στα πολύτιμα αυγά, ήταν απόλυτα στεγανά κι έτσι διατηρούσαν σε πολύ καλή κατάσταση το φορτίο που πάνω σε καμήλες ή φορτωμένο σε ιστιοφόρα ταξίδευε τον Βόλγα για να φτάσει από το Αστραχάν στην Ελλάδα. Μέχρι το 1788 η επιχείρηση του Βαρβάκη έκανε χρυσές δουλειές και απασχολούσε περισσότερους από 3.000 εργάτες για την επεξεργασία και το πακετάρισμα των αυγών του οξύρρυγχου.
    Από το 1812 βρέθηκε στο Ταγκανρόγκ.Και από το 1815 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Ταϊγάνι, όπου μετέφερε όλη σχεδόν την κινητή περιουσία του,για να βρίσκεται κοντά στην Οδησσό κέντρο της Φιλικής Εταιρίας της οποίας υπήρξε ηγετικό μέλος και χρηματοδότης. Είναι ο μόνος που στα έγγραφά της αποκαλείται με το όνομά του. Είχε δώσει εν τω μεταξύ μέρος από την τεράστια περιουσία του για κοινωφελή έργα στη Ρωσία (νοσοκομεία, γέφυρες, διώρυγες) επίσης χρηματοδότησε την ανέγερση διδακτηρίου στη Σινασό, την παλιά Ναζιανζό, πατρίδα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου και γι’ αυτό παρασημοφορήθηκε από τον Τσάρο και του δόθηκε και τίτλος ευγένειας με το επίθετο Κομνηνός Βαρβάκης.
    Η Ελληνική Επανάσταση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
    Ο Ιωάννης Βαρβάκης πρόσφερε πάρα πολλά στον Αγώνα πριν και κατά την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης. Αρχικά βοήθησε με πάρα πολλούς τρόπους τις ελληνικές κοινότητες στη Ρωσία και ιδιαίτερα την κοινότητα της πόλης που έμενε. Από την τσαρική κυβέρνηση μαζί με το παράσημο είχε ανακηρυχτεί αρχηγός των ευγενών του Αστραχάν. Αυτός ο τίτλος, εκτός από την περιουσία του, συντέλεσε, ώστε να έχει μεγάλη επιρροή στους κύκλους των Ρώσων ευγενών.
    Ο Βαρβάκης με έξοδα δικά του εξόπλισε τους ομογενείς που πολεμούσαν με τον Αλέξανδρο Υψηλάντη. Επίσης μέσω του Πατριαρχείου κατάφερε να εξαγοράσει πάρα πολλούς Έλληνες αιχμαλώτους. Ο Βαρβάκης πάνω απ’ όλα βοήθησε τον αγώνα των Ψαριανών, των συμπατριωτών του. Έστειλε τρόφιμα και διάφορα άλλα εφόδια. Μετά την καταστροφή των Ψαρών, το 1824, ήρθε στην Ελλάδα, για να βοηθήσει με κάθε μέσο τους πρόσφυγες. Πέθανε αιχμάλωτος στο λοιμοκαθαρτήριο της Ζακύνθου.[1]
    Στη διαθήκη του άφησε 1.000.000 ρούβλια κληροδότημα για την ίδρυση του Βαρβακείου Λυκείου, και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στο ελληνικό Δημόσιο για κοινωφελείς σκοπούς. Κατέθεσε τα χρήματα που χρειάστηκαν για την ανέγερσή του σε ρωσική τράπεζα και το 1857 άρχισε το κτίριο της Βαρβακείου Σχολής, με σχέδια και επίβλεψη του Παναγιώτη Κάλκου. Άρχισε να κτίζεται, για να ολοκληρωθεί το 1859. Με δική του δωρεά κατασκευάστηκε η κλειστή αγορά της Αθήνας (Βαρβάκειος Αγορά)[2], ενώ επίσης χρηματοδότησε την ανέγερση διδακτηρίου στη Σινασό Καππαδοκίας, την παλιά Ναζιανζό, πατρίδα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Το Βαρβάκειο Λύκειο κτίστηκε κοντά στη σημερινή οδό Αθηνάς. Ιδρύθηκε το 1857 και από το 1886 και μετά λειτούργησε σαν Πρακτικό Λύκειο, αφιερωμένο σχεδόν αποκλειστικά στη σπουδή των θετικών επιστημών. Ήταν το μοναδικό Λύκειο του είδους του στη χώρα για πολλά χρόνια. Το παλιό κτίριο καταστράφηκε στα Δεκεμβριανά (1944). Σήμερα λειτουργεί γυμνάσιo και λύκειο με το όνομα «Βαρβάκειος Σχολή» σε νέο κτίριο στα όρια του Δήμου Αθηναίων και δήμου Παλαιού Ψυχικού.

    1. Χρόνια πολλά και με το καλό το νέο έτος ..

      Η ταινία ήταν πράγματι πολύ καλή , η ουσία της όμως κρύβεται λίγο πριν το τέλος όταν ο Βαρβάκης λέει στον άσπονδο φίλο του , στην Ζάκυνθο , που είχε πάει με τους Βρετανούς πως είχε καταλήξει πλέον και είχε καταλάβει πολύ καλά πως ΟΛΟΙ ΜΑΣ το Σχέδιο Του Θεού εκτελούμε θέλουμε δεν θέλουμε και πως ακόμα και αυτός ( ο φίλος του ) το ίδιο σχέδιο εκτελεί ασχέτως με το αν έχει πάρει το σκοτεινό μονοπάτι ..

      Για εμάς αυτή η εποχή είναι μια παρελθόντα εποχή , όμως για Τον Θεό , ο χρόνος είναι ένα απέραντο παρόν ..

  2. Χρόνια καλά!!!! και καλημέρα σας… Η αλήθεια είναι πως αυτή την είδηση την είδα εδώ, στη σελίδα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, το περιστατικό όμως είναι από το 2014. Σας παρακολουθώ περισσότερο από δύο χρόνια. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις με βάση εσάς, και προσπαθώντας να διασταυρώσω σχεδόν τα πάντα, έχω “μεταλλαχθεί” σε πολλά … επίπεδα και μη. Όμως ειδήσεις όπως αυτή με κάνουν να σκεφτώ “στημένο”, ή να φοβηθώ “κουράστηκαν”. Όσο κι αν με φοβίζει η σκέψη, ελπίζω πώς συμβαίνει το δεύτερο….. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!!

    1. Το βίντεο αναρτήθηκε το 2014 αλλά η είδηση είναι του Φεβρουαρίου του 2013
      http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/9888042/Spanish-firemen-and-locksmiths-refuse-to-evict-homeowners.html

      Στον παρακάτω σύνδεσμο διαβάζουμε ότι οι εξώσεις συνεχίζονται κανονικά στην Ισπανία (ενώ στην Ελλάδα δεν έχουν αρχίσει ακόμα) με ρυθμό 116 εξώσεων την ημέρα ή 18739 για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και είναι στα ίδια πλαίσια με το 2014. Το άρθρο σημειώνει ότι οι εξώσεις οφείλονται κατά ποσοστό 52% στην μη πληρωμή του ενοικίου και όχι στην μη πληρωμή της δόσης της τράπεζας
      http://spanishnewstoday.com/spanish-evictions-still-common-despite-signs-of-improvement_32616-a.html

  3. ΠΡΟΣ ….ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ….ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΚΑ…

    ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ …..στην ερμη την πατριδα μας.
    Οι ταινιες του Σμαραγδη και η συγκεκριμενη ηταν τελειες και με ελληνικο φρονημα γυρισμενες.. η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ συνταχθηκε με το ΝΑΙ…..ομως επειδη στην πορεια το ΟΧΙ εγινε ΝΑΙ, ολα ψεμμα και αχταρμας, το αφησα και μακαρι να τον δουμε να γυρισει και τιποτα αλλο καλο.

    Το θεμα με τον συγκεκριμενο πυροσβεστη ηταν πραγματι περυσινο…..ομως ολα τα παιδια των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ βρισκουν και βαζουν τα παντα.
    Ψαχνονται και μαζι τους κι εμεις που παρακολουθουμε .
    Αξιζουν πολλα και μακαρι η φωνη τους να φτανει ολο σε περισσοτερους.

    Να ειμαστε ολοι καλα και να φωναζουμε για την Ελλαδα και τις ζωες των παιδιων μας.
    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς (ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ),
    ΑΛΛΑ….αν δεν στρεψουμε το πνευμα μας και την ψυχη μας προς τον Δημιουργο μας και βριζουμε μονο τον σκατοψυχο, ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek