20:58 - 26/09/2017

Χάθηκε ο Ήλιος !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα φαινόμενα στον Πλανήτη θα γίνουν πιο ισχυρά όσο περνά ο χρόνος !.. Και όσο αργούμε να θυμηθούμε ποιοι είμαστε !

KATOXIKA NEA

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ποτε που πως τι γιατι

  2. Έχω την εντύπωση ότι για να θυμηθεί κάποιος ποιος είναι, εκτός του ότι πρέπει να απαρνηθεί ως ακεραιότητα σε μεγάλο βαθμό την ύλη… θα πρέπει να συνωμοτήσει υπέρ του ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Αυτά.

  3. Νέρια πρώην Ανώνυμη 09/26/2017 @ Σεπτέμβριος 26, 2017 10:27 μμ

    Στο βίντεο μιλάνε αραβικά. Έχω ζήσει στη Τζέντα (Σ. Αραβία) 3 χρόνια. Αυτό που βλέπετε είναι άμμος. Όταν είχε “χαμσίνι” όπως το έλεγαν οι Έλληνες της περιοχής, δηλαδή αμμοθύελλα, έτσι γινόταν ο ορίζοντας. Απλά εγώ έχω βιώσει πιο ελαρές καταστάσεις.

  4. Θέέ μου..Άγιε μου Σπυρίδωνα…δώδεκα θεοί του Ολύμπου..κάποιος τέλος πάντων να δώσει φώτιση αν όχι καμία σφαλιάρα σε όλους τους αδαείς που κοροιδεύουν τους εαυτούς τους και τους άλλους με δήθεν μεταφυσικές δραστηριότητες..!!Θα μου φύγει το κρανίο με τα περισσότερα εδώ στα κατοχικά..Είναι ντροπή πια…Αφού δεν γνωρίζεται ούτε βασικά φανόμενα που επισυμβαίνουν στον πλανήτη πως τολμάτε να λέτε από ανακρίβιες μέχρι ηλιθιότητες…Είναι ντροπή αλήθεια να λέμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*