10:39 - 12/10/2016

Τα WikiLeaks αποκάλυψαν τι ξέρει η Χίλαρι για τους εξωγήινους – Email «φωτιά»

Θυμάστε που η Χίλαρι Κλίντον είχε υποσχεθεί, τον Ιανουάριο του 2016, ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους; [διαβάστε σχετικά εδώ].

Λοιπόν, σας έχουμε νέα. Τόσο για την Χίλαρι, όσο και για τους εξωγήινους.

Τα WikiLeaks έδωσαν στη δημοσιότητα χιλιάδες email της υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ.

Μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποια που αφορούν τους εξωγήινους.

Σε ένα email γίνεται λόγος για τη βάση που αποθηκεύτηκαν τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου που λέγεται ότι έπεσε στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού στις 7 Ιουλίου 1947.

Αποστολέας του εν λόγω email είναι ο πρώην τραγουδιστής των Blink-182, Τομ Ντιλόνγκ (Tom DeLonge), ο οποίος άφησε να εννοηθεί στο μήνυμά του ότι ένας σημαντικός απόστρατος υποπτέραρχος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας θα μπορούσε να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ο πρώην μουσικός Τομ Ντιλόνγκ, 40 ετών, που έστειλε τα email στον Τζον Ποντέστα σχετικά με τις «καυτές» αποκαλύψεις για το διαστημόπλοιο που συνετρίβη στο Ρόσγουελ.

Του email παραλήπτης ήταν ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα.

Ο Τζον Ποντέστα είναι γνωστός για το μεγάλο του ενδιαφέρον σχετικά με τα ΑΤΙΑ (UFO).

Τα WikiLeaks αποκάλυψαν τι ξέρει η Χίλαρι για τους εξωγήινους – Email «φωτιά» - Εικόνα1 Ο Τζον Ποντέστα, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον και ουφολόγος.

Δύο είναι τα email από τον Ντιλόνγκ προς τον Ποντέστα -που στάλθηκαν πέρσι- και δημοσίευσαν τα WikiLeaks.

Στο ένα γίνεται αναφορά σε μια υψηλά ιστάμενη πηγή, που σύμφωνα με τον Ντιλόνγκ εργαζόταν στη βάση «όπου μεταφέρθηκαν τα συντρίμμια από τη συντριβή του UFO στο Ρόσγουελ» και επισημαίνεται ότι παρέμεναν αποθηκευμένα εκεί μέχρι και πρόσφατα.

Στο email με τίτλο «General McCasland» (Στρατηγός Μακάσλαντ), ο Ντιλόνγκ ισχυρίζεται ότι έχει σχέσεις με τον εν λόγω στρατιωτικό αξιωματούχο και αφήνει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε [ο αξιωματούχος] να δώσει πληροφορίες.

Τι συνέβη στο Ρόσγουελ στις 7 Ιουλίου 1947

Το Ρόσγουελ βρίσκεται στο επίκεντρο της ουφολογίας.

Την 7η Ιουλίου 1947 κάτι συνετρίβη στο Ρόσγουελ.

Αρχικά η RAAF (Roswell Army Air Field) εξέδωσε δελτίο Τύπου δηλώνοντας ότι προσωπικό του 509th Bomb Group ανέκτησε τα συντρίμμια ενός «ιπτάμενου δίσκου» σε ράντζο κοντά στο Ρόσγουελ, πυροδοτώντας το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο στρατηγός διοικητής της Eighth Air Force δήλωσε ότι στην πραγματικότητα, ένα μετεωρολογικό μπαλόνι είχε ανακτηθεί από προσωπικό της RAAF και όχι «ιπτάμενος δίσκος».

Τα WikiLeaks αποκάλυψαν τι ξέρει η Χίλαρι για τους εξωγήινους – Email «φωτιά» - Εικόνα2

Η υπόθεση ξεχάστηκε γρήγορα και αγνοήθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά, ακόμα και από ερευνητές των ΑΤΙΑ, για περισσότερο από 30 χρόνια.

Τότε, το 1978 ο ειδικός των ΑΤΙΑ, Στάντον Φρίντμαν (Stanton T. Friedman) κάλεσε σε συνέντευξη τον Ταγματάρχη Τζέσι Μαρσέλ (Jesse Marcel), ο οποίος είχε αναμειχθεί στην αρχική ανάκτηση των χαλασμάτων το 1947.

Ο Μαρσέλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο στρατός είχε συγκαλύψει την ανάκτηση ενός εξωγήινου σκάφους.

Η ιστορία του διαδόθηκε στους κύκλους των ΑΤΙΑ, προβαλλόμενη σε ντοκιμαντέρ για ΑΤΙΑ εκείνης της εποχής.

Τον Φεβρουάριο του 1980, η εφημερίδα The National Enquirer διεξήγαγε τη δική της συνέντευξη με τον Μαρσέλ, προσελκύοντας εθνική και παγκόσμια προσοχή για το συμβάν του Ρόσγουελ.

Επιπρόσθετες μαρτυρίες και αναφορές προέκυψαν κατά τα επόμενα χρόνια.

Προστέθηκαν σημαντικές νέες λεπτομέρειες, ανάμεσα στις οποίες και ισχυρισμοί για μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση με σκοπό την ανάκτηση εξωγήινου σκάφους καθώς και εξωγήινων όντων, σε 11 τοποθεσίες συντριβής, καθώς και υποτιθέμενο εκφοβισμό μαρτύρων.

Το 1989 ο πρώην εργολάβος κηδειών Γκλεν Ντένις (Glenn Dennis) έφερε στην επιφάνεια λεπτομερή λογαριασμό, ισχυριζόμενος ότι αυτοψίες εξωγήινων όντων έλαβαν χώρα στη βάση του Ρόσγουελ.

Σε απάντηση στις παραπάνω αναφορές και μετά από ερωτήσεις του Κογκρέσου, το Κυβερνητικό Γραφείο Λογοδοσίας ξεκίνησε διερεύνηση και οδήγησε το Γραφείο της Γραμματείας Πολεμικής Αεροπορίας (SECAF) να διεξάγει εσωτερική έρευνα. Το αποτέλεσμα περιλήφθηκε σε δύο αναφορές.

Η πρώτη, με χρονολογία έκδοσης 1995, κατέληγε ότι το ανακτηθέν το 1947 υλικό ήταν πιθανώς συντρίμμια ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος με την ονομασία «Project Mogul».

Η δεύτερη αναφορά, με χρονολογία έκδοσης 1997, κατέληγε ότι οι αναφορές για περισυλλογή πτωμάτων εξωγήινων όντων πιθανώς προέρχονταν από ακουσίως ταραγμένες αναμνήσεις στρατιωτικών ατυχημάτων κατά τα οποία προσωπικό είχε τραυματιστεί ή σκοτωθεί και στην ανάκτηση ανθρωπόμορφων ομοιωμάτων κατά την διεξαγωγή στρατιωτικών προγραμμάτων όπως το πρόγραμμα «High Dive» το οποίο έλαβε χώρα την δεκαετία του ’50 καθώς επίσης και σε φάρσες από διάφορους μάρτυρες και υποστηρικτές των ΑΤΙΑ.

Οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονταν ότι τα συντρίμμια του Ρόσγουελ μεταφέρθηκαν στη βάση Περιοχή 51 (Area 51) στη Νεβάδα.

Τι αναφέρεται στο πρώτο email

Ο Ντιλόνγκ γράφει στο email του: «Μετά τη συντριβή στο Ρόσγουελ, το έστειλαν [το UFO] στο εργαστήριο της βάσης Ράιτ Πάτερσον της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο στρατηγός Μακάσλαντ ήταν επικεφαλής του εργαστηρίου μέχρι πριν δύο χρόνια».

«Το μόνο που έχει να κάνει είναι να το φωνάξει δημόσια, αλλά είναι πολύ, πολύ ενήμερος -καθώς ήταν επικεφαλής όλων αυτών. Δεν γνωρίζει μόνο τι προσπαθώ να πετύχω, βοήθησε και να συγκεντρώσω την ομάδα συμβούλων μου. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος».

Η βάση Ράιτ Πάτερσον, στο Οχάιο, στεγάζει το Εργαστήριο Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας, έναν επιστημονικό ερευνητικό οργανισμό που αναπτύσσει πολεμικές τεχνολογίες και έχει στη διάθεση του χρηματικά κεφάλαια που φτάνουν στο ύψος των 3 δισ. δολαρίων.

Πιστεύεται ότι ο Ντιλόνγκ αναφέρεται στον υποπτέραρχο Γουίλιαμ Μακάσλαντ, που ήταν διοικητής του Εργαστηρίου, στη βάση Ράιτ Πάτερσον, μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 που αποστρατεύτηκε.

Τα WikiLeaks αποκάλυψαν τι ξέρει η Χίλαρι για τους εξωγήινους – Email «φωτιά» - Εικόνα3 Ο υποπτέραρχος Γουίλιαμ Μακάσλαντ δεν είναι «φανταστικό» πρόσωπο. Είναι επιφανής Αμερικανός στρατηγός.

Ο υποπτέραρχος, του οποίου το επίθετο αναφέρεται στο email, δεν είναι κρυφό ότι έχει συμμετάσχει σε έρευνες υψηλότατης νέας τεχνολογίας και στην ανάπτυξη νέων πολεμικών αεροσκαφών.

Έχει επίσης διδακτορικό στην αστροναυτική από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.

Πρόκειται δηλαδή για σημαντικότατο Αμερικανό αξιωματικό και η αναφορά του ονόματός του στα email του Ντιλόνγκ προς το δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον μόνο ως αστείο δεν μπορεί να εκληφθεί. Ειδικά τώρα, που όλα αυτά έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Τι αναφέρεται στο δεύτερο email

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Ανώνυμος 10/12/2016 @ 10:54 ΠΜ

  ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ [ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΕ ] ΑΠΟ ΤΗΝ ETAIRIA TOURLOY-TOURLOU SPACE…ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΤΕ…ΥΓ. ΜΟΝΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ… ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος 10/12/2016 @ 4:56 ΜΜ

   ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΟΒΑΡΟ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ PODESTA, STEVEN BASSET, UFO DISCLOSURE HEARINGS ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΚΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

   • Ανώνυμος 10/12/2016 @ 10:13 ΜΜ

    ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ …ΔΥΟ ΒΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ …ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΤΡΑΩ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ [ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ] ΣΧΟΛΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ …ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. οχι αλλους ειδικους ουφολογους! 10/12/2016 @ 6:37 ΜΜ

  Ας μαθουμε πρωτα τι παοζει εδω κατω και μετα θα τα δουμε πιο ξεκαθαρα τα πραματα:
  http://www.freeyourmindaz.com/uploads/1/2/8/3/12830241/trance-formation-of-america-cathy-o-brien.pdf

 3. ftanei me thn oufologia! 10/12/2016 @ 9:20 ΜΜ

  As ma8oume prwta ti ginetai edw pera kai meta 8a einai ola 3eka8ara:
  http://www.freeyourmindaz.com/uploads/1/2/8/3/12830241/trance-formation-of-america-cathy-o-brien.pdf

 4. oufologia kai 3ero pswmi... 10/12/2016 @ 9:36 ΜΜ

  As ma8oume prwta ti ginetai edw pera kai meta ola 8a einai 3eka8ara:

  http://www.freeyourmindaz.com/uploads/1/2/8/3/12830241/trance-formation-of-america-cathy-o-brien.pdf

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh