ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΟΧΟΣ 300 εκ. ΕΤΩΝ που θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ την ΙΣΤΟΡΙΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το παρελθόν της προ-ιστορίας της Γης και της ανθρωπότητας, αν και ουσιαστικά παραμένει άγνωστο, κατά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια μερικά ευρήματα που ρίχνουν λίγο φως στην σκοτεινή πλευρά του…

Βαθιά κάτω από την πόλη του Donetsk, μέσα στην περιοχή Rostov της Ρωσίας, υπάρχει ένα ορυχείο με μεγάλο θεμέλιο από ψαμμίτη, ηλικίας περίπου 360 έως 300 εκατομμύρια χρόνια πριν, το οποίο είναι «επενδεδυμένο» με διανομές άνθρακα οπτανθρακοποίησης, που είναι επίσης περίπου της ίδιας ηλικίας.

Το εκπληκτικό είναι πως ο κ. Kasatkin ανακάλυψε στην κορυφή αυτού του άξονα από άνθρακα, ένα αποτύπωμα ενός τροχού άμαξας. Όπως γίνεται φανερό, το αποτύπωμα, δεν μπορεί παρά σχηματίστηκε στην προαναφερόμενη εποχή. Ο κ. Kasatkin, ανακάλυψε αργότερα ένα ακόμα αποτύπωμα σε μικρή απόσταση κατά μήκος του ίδιου άξονα.

Ο κ. Kasatkin, είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος τεχνίτης της Μηχανικής Εξαερισμού και Ασφάλειας, ειδικευμένος στην σεισμική πρόγνωση. Ευτυχώς πήρε αρκετές φωτογραφίες από την εκπληκτική και ανατρεπτική ανακάλυψή του, πριν την αναφέρει επίσημα προκειμένου να ζητήσει επιστημονική αξιολόγηση.

Δυστυχώς, κανένα νεότερο δεν υπάρχει για αυτή την ανακάλυψη που θα μπορούσε να ανατρέψει όλη την προϊστορία, καθώς το ορυχείο έχει κλείσει επισήμως από το 2009 ενώ η πρόσβαση στο επίμαχο «αντικείμενο» είναι αδύνατη: τα στρώματα, οι θάλαμοι και όλες οι προσβάσεις έχουν ήδη πλημμυρίσει…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναρωτιέται κανείς: Πώς γίνεται όταν κάποιες φορές γίνονται τόσο σπουδαίες ανακαλύψεις, τα συγκεκριμένα ευρήματα να «χάνονται», να «εξαφανίζονται», ή να συμβαίνουν «φυσικές καταστροφές» που όλα έχουν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον οι κατάλληλες αποδείξεις για το άγνωστο παρελθόν της ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε μερικές σύντομες αναφορές σε «ανακαλύψεις» που ενώ έγιναν, τελικά, όλα τα στοιχεία χάθηκαν ή αμφισβητούνται. Στην συνέχεια θα δείτε και την αναφορά για τον περιβόητο τροχό 300 εκατομμυρίων ετών:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

300 Million Year Old «Chariot Wheel» Found Deep In Mine?

diadrastika.com

diadrastika.com

Loading...

2 thoughts on “ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΟΧΟΣ 300 εκ. ΕΤΩΝ που θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ την ΙΣΤΟΡΙΑ

  1. GIANNIS KABOURAKIS says:

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ
    «ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ» ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΡΩΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.ΟΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ(ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΗ ΤΟΥΣ)ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *