Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές ενός πανεπιστημίου στη Βραζιλία, συγκρούστηκε με φορτηγό

Τραγωδία συνέβη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όταν λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές ενός πανεπιστημίου στη Βραζιλία συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, αργά το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 19.

Σύμφωνα με το Associated Press, το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην πόλη Ριμπεϊράο Πρέτο, στην πολιτεία του Σάο Πάολο, ανέφεραν πυροσβέστες και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στο λεωφορείο επέβαιναν φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Φράνκα (Unifran). Η αθλητική ένωση του πανεπιστημίου, με ανάρτησή της στο Instagram, εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους φίλους και τις οικογένειες των θυμάτων.

Η πυροσβεστική ανέφερε εξάλλου στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ότι οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε 31 θύματα, μεταξύ των οποίων ήταν και οι 12 φοιτητές που πέθαναν.

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Βραζιλία: Θανατηφόρο τροχαίο στο Σάο Πάολο, με 12 φοιτητές νεκρούς και πολλούς τραυματίες”
  1. Σύμφωνα με το CBS NEWS και το CNN BRAZIL,

    https://www.cbsnews.com/news/brazil-bus-crash-college-students-killed-truck-driver-arrested/

    https://www.itatiaia.com.br/brasil/2025/02/21/veja-quem-sao-os-universitarios-mortos-em-acidente-entre-carreta-e-onibus-em-sp

    Και λαμβάνοντας υπόψη ότι
    Σημασία δεν έχει η αλήθεια, αλλά η προκήρυξη
    Σκοτώθηκαν 12 επιβάτες και τραυματίστηκαν 21 [12+21=33]. Όλοι τους φοιτητές, ηλικίας μεταξύ 17 και 26 ετών. Επέστρεφαν στα σπίτια τους από τη Γαλλία [=Φράνκα França], όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, χτυπήθηκε από φορτηγό στο ύψος του Μαύρου Ρέματος. Ριμπεϊράο [Ribeirão = ρέμα] Πρέτο [Preto = μαύρο] Η πόλη Ριμπεϊράο χτίστηκε κατά μήκος ενός ρέματος που ονομαζόταν Μαύρο Ρέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek