00:16 - 06/11/2018

Βραδυνη μουσικούλα αφιερωμένη για τον Κριςς

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Βραδυνη μουσικούλα αφιερωμένη για τον Κριςς

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Γύρω
  Γύρω
  Όλα
  Σε
  Ένα
  ΓΓ/ΟΣΕ
  33/702005
  725=ΦΕΡΜΙΟ Fm 100
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΛΗ
  ΕΝΟΠΤΡΟΝ
  Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ
  ΚΑθΕΤΗ ΑΚΤΙΝΑ
  ΛΕΟΝΤΟΣ
  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
  ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
  ΤΟ ΣΕΡΝ

 2. Το χημικό στοιχείο Φέρμιο είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 100 και ατομικό βάρος 257. Το σύμβολο του είναι Fm.
  100
  5

  • Αποτυπώνεται με ροζ χρώμα….στο περιοδικό πίνακα. Και από τις προηγούμενες σαικολ αναζητήσεις προκύπτει ότι υπάρχει και άλλο χρώμα.
   ΗΡΩ

 3. Και μας λέει η αξεπέραστη Streizand για την 1 μηνός νέα της δισκογραφική δουλειά. Παρεπιπτόντως είναι το μοναδικό οπτικοποιημένο βίντεο απ΄το καινούργιο άλμπουμ με τίτλο…Walls( Tείχη). Εμένα μου αρέσει και αυτό….https://www.youtube.com/watch?v=rTf-OSJfFeU

 4. Κοκκαλη Ανδρονικη 11/07/2018 @ Νοέμβριος 7, 2018 12:03 πμ

  Τι σημαινει Κριςς;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*