«Βόμβα» από Ρωσία: «Αντάρτες και Αμερικανοί ετοιμάζουν επίθεση-προβοκάτσια με χημικά»

Οι μαχητές του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού”, με τη συμμετοχή των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, ετοιμάζουν στην συριακή επαρχία Ντείρ ελ Ζορ ‘προβοκάτσια με χρήση χλωρίου’, ώστε να δώσουν στις ΗΠΑ και στις δυνάμεις της Συμμαχίας, που επιχειρούν υπό την αιγίδα τους, την αφορμή για να καταφέρουν νέα πλήγματα κατά συριακών κρατικών εγκαταστάσεων.

Την δήλωση αυτή έκανε σήμερα ο επίσημος εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας Αγκορ Κανασένκοφ.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουμε επιβεβαιώσει από τρεις ανεξάρτητες πηγές στην Συρία, η διοίκηση του λεγόμενου `Ελεύθερου Συριακού Στρατού` με την συνδρομή στρατιωτικών των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, ετοιμάζει μια σοβαρή προβοκάτσια με χρήση δηλητηριωδών ουσιών στην επαρχία Ντείρ ελ Ζορ» δήλωσε ο Κανασένκοφ.

Ο Κανασένκοφ υπογράμμισε ότι το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας προειδοποιεί ότι είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιούνται τέτοιες προβοκάτσιες για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην Συρία Στις αρχές Απριλίου μια σειρά ΜΚΟ, μεταξύ των οποίων και «τα Λευκά κράνη», είχαν μεταδώσει ότι στις 7 Απριλίου τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα πραγματοποίησαν επίθεση με χημικά όπλα στην πόλη Ντούμα.

Στις 9 Απριλίου Ρώσοι εμπειρογνώμονες που επισκέφθηκαν την περιοχή δεν διαπίστωσαν ότι έγινε χρήση χημικών.

Ωστόσο στις 14 Απριλίου οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία έπληξαν κτιριακές εγκαταστάσεις στην Συρία που είχαν, όπως ισχυρίσθηκαν, σχέση με την παραγωγή χημικών όπλων.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

newsit.com.cy

Loading...

One thought on “«Βόμβα» από Ρωσία: «Αντάρτες και Αμερικανοί ετοιμάζουν επίθεση-προβοκάτσια με χημικά»

  1. John says:

    «Βόμβα» από ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ: «Ισλαμιστές μισθοφόροι και ερπετοσιωΝΑΖΙ ετοιμάζουν από κοινού επίθεση-προβοκάτσια με ΠΥΡΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *