13:06 - 03/10/2016

ΒΟΜΒΑ : ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΣΤΟ ΠΕΥΡΤΟ ΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ….ΟΦΣΟΡ! ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Eurobank (πατήστε εδω). ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙΜΑΝ ΕΧΟΥΝ 89 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELA ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (πατήστε εδώ)! ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΕΔΩ στις ΗΠΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ». ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ «ΑΡΧΕΣ» ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛ. 6 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΙ ΔΥΟ «ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!
ΔΙΩΞΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm
Σας έχω γράψει πολλές φορές ότι η μορφή διακυβερνήσεως των ΗΠΑ δεν είναι άλλο απο μια…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ διότι, ΟΛΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει επηρεαστεί τους νόμους των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Το ίδιο ισχύει και εν τη περιπρώση της Ελλάδος και κάθε άλλης χώρας τουλάχιστον στην Δύσιν. ΑΥΤΟΙ μας έφτιαξαν τους «νόμους μας» που δεν είναι τίποτε απο εταιρικούς εσωτερικούς κανονισμούς μιας…ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος…των Εβραίων!!! ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ» και θα καταλάβετε. Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Η παράνομη φύσις της ίδιας της…”ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ”» και εκεί θα συνειδοτοποιήσετε ότι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ έπρεπε να έγινε…ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ και…ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Υπάρχει και ένα άλλο άρθρο που έγραψα πέρσι για το ΔΝΤ με τίτλο «ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.» και εκεί μπορείτε να πάρετε μια γενική ανασπόπηση των εγκληματικών δράσεων αυτού του υπερταμείου των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Λοιπόν…

Έχει κάπως μυστηριωδώς, και χωρίς εξήγηση, σβηστεί από τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών ο CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) 250.11, που αναφέρεται ως ο νομικός ορισμός του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ. Επίσης, έχει σβηστεί από όλες τις νομικές ιστοσελίδες που φέρνουν αντίγραφα των CFR και USC (Universal Commercial Code, Παγκόσμιος Εμπορικός Κώδιξ). Ο ορισμός 250.11 είχε σαν τίτλο «ορισμοί» και περιέγραφε τον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών ως έναν με έδρα το….Πουέρτο Ρίκο, και το IRS (δηλ., η Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) ως o βραχίονας επιβολής του ΔΝΤ.

Δείτε επίσης: Δεν εργάζεται για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο υπουργός Οικονομικών

Εν ολίγοις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ! Το γραφείο Οικονομικών των ΗΠΑ, η υπηρεσία επιβολής του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας, βρίσκεται στην πραγματικότητα στο…Πουέρτο Ρίκο και δεν είναι υπηρεσία των ΗΠΑ.

Ας κοιτάξωμεν και πάλι στον κανονισμό 27 CFR 250.11 για τον ορισμό του “Γραμματέως”, όπως υπάρχει σε όλα τα παραπάνω. Ο όρος που καθορίζει το ποιός είναι ο “Γραμματεύς” είναι, “Ο Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.” Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο κ Τζακ Λιου (Jack Lew).
Άρα, για ποιόν δουλεύει ο κ Jack Lew;

screen-shot-2016-10-02-at-8-34-34-pm

Ο Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της κυβέρνησης, ο Υπουργός δηλ., υπηρετεί ως Προσωρινός Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ, Πρόεδρος των ΔΣ και Διευθύνων Διαχειριστής των καταπιστευματικών ταμείων της Κοινωνικής Ασφάλισης και του προγράμματος Medicare, και ως ο Διοικητής των ΗΠΑ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, της Διαμερικανικής Τράπεζα Ανάπτυξης, της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

(Σημειωτέον: δεν αναφέρονται σε αυτόν ως «γραμματέα» των ΗΠΑ ή ότι η θέση του είναι εκείνη ενος γραμματέως του υπουργικού συμβουλίου του Προέδρου)

Η ταυτότης του γραμματέως δεν βρίσκεται στον τίτλο 26 του USC (δηλ., United States Code, του Κώδικος των ΗΠΑ). Η μόνη αναφορά στην ταυτότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών είναι στον κανονισμό 27 του CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) στο τμήμα 250.11 (“ορισμοί”), το οποίο ορίζει συγκεκριμένα: Ο όρος που καθορίζει τον γραμματέα είναι: «Ο Γραμματέας σημαίνει Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο».

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές….

screen-shot-2016-10-02-at-9-44-24-pm

screen-shot-2016-10-02-at-9-31-35-pm

Ο Χένρι Πόλσον, ο Timothy Geithner, ο Τζάκ Λιού και ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών από το 1913 και εξής διορίζονται, αλλά όχι ως μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών είναι ένας εταιρικός «κυβερνήτης» αυτού που είναι γνωστό ως το «Ταμείο» ή «η Τράπεζα» και αρκετές άλλες διεθνείς οργανώσεις. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ δεν ορκίζεται και δεν απαγγέλει κανένα όρκον πίστεως ή / και υπερασπίσεως για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η υποχρέωση αυτού του γραμματέα (κυβερνήτη μάλλον) είναι για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα. Όλοι οι υπάλληλοι του διοικητή του ΔΝΤ πληρώνονται απευθίας από το Ταμείο, ή εκ των κεφάλαιων που παρέχονται στον κυβερνήτη του Ταμείου ειδικά για το σκοπό αυτό. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ο κυβερνήτης του ΔΝΤ ούτε προσλαμβάνεται από την ίδια.

Ο λεγόμενος υπουργός Οικονομικών είναι στην πραγματικότητα ένας κυβερνήτης του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας. Ορίζεται για μια διάρκεια πέντε ετών, διάστημα κατά το οποίο πρέπει να…ΕΚΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ως πολίτης των ΗΠΑ ώστε να ορκιστεί ως ο νόμιμος εκπρόσωπος του Ταμείου, και ως ενεργών σύνδεσμος μεταξύ του Ταμείου και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ. To πρώτο και μοναδικό πιστωτικό καθήκον του είναι να προστατεύσει το Ταμείο με κάθε κόστος.

To 1920-1921, το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε με το Ανεξάρτητo Υπουργείο Οικονομικών. Κάθε δεκάρα που πληρώνετε σε φόρους, κάθε δεκάρα που συλλέγεται σύμφωνα με οποιαδήποτε πρόφαση για οποιονδήποτε λόγο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κατατεθεί απευθείας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και προκειμένου οι ΗΠΑ να λάβει οποιοδήποτε όφελος από αυτές τις καταθέσεις, πρέπει να εκδώσει μια επιστολή των ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων.

Εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο κάθε αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης. Έχει καταχωρηθεί στο ΔΝΤ το κάθε πιστοποιητικόν γεννήσεως του κάθε πολίτου των ΗΠΑ. Η κάθε κυβέρνηση επιταγή, χρηματοδότηση, επιστροφή φόρου, πληρωμή Κοινωνικής Ασφάλειας, πληρωμή της αναπηρίας, οτιδήποτε και τα πάντα, που φέρει το όνομα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εκδίδεται από το ΔΝΤ, μια εταιρεία της οποίας αποτελεί πλέον μέρος η κυβέρνηση των ΗΠΑ καθώς και διατηρεί ένα επίπεδο μετοχών με δικαίωμα ψήφου. Ο μεγαλύτερος μέτοχος του Ταμείου είναι οι ίδιες οι ΗΠΑ.

screen-shot-2016-10-02-at-3-06-48-pm

Φυσικά, όταν μια κυβέρνηση γίνεται ένας μέτοχος με δικαίωμα ψήφου σε οποιαδήποτε εταιρεία, που παραιτείται του κυρίαρχου χαρακτήρος της και αναλαμβάνει τον χαρακτήρα της εταιρείας. (Βλέπε την νομική υπόθεση: Η Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον Η Τράπεζα Planters της πολιτείας Γεωργίας, 6 L.Ed 244, στα Αγγλικά, Bank of the United States vs. Planters Bank of Georgia, 6 L.Ed 244)

Με τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τραπέζης των ΗΠΑ το 1913 (The Federal Reserve Bank), δημιούργησε τον μηχανισμό για την ανατροπή οικονομικά του de jure νομισματικού συστήματος καιτο αντικατατέστησε με ένα χάρτινο νόμισμα που λειτουργεί πλεόν ως όργανον δημιουργίας χρέους. Το άρθρο 16 του νόμου Federal Reserve (της Ομοσπονδιακής Τραπέζης, κτλ), ο οποίος έχει κωδικοποιηθεί στο 12 USC 411 (μεταβείστε στο http://www.law.cornell.edu/uscode/12/411.html), δηλώνει ότι «Τα χαρτονομίσματα της Federal Reserve» είναι «οι [νομισματικές] υποχρεώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών.»

Έστι, το «πλήρης πίστη και πίστωση» των Ηνωμένων Πολιτειών υποθηκεύτηκε αναγκαστικά και υποθηκεύτηκε εκ νέου για τα δανειοδοτικά ιδρύματα για την έκδοση εμπορικών χρεόγραφων ως νόμιμο χρήμα. Η κυκλοφορία χαρτονομισμάτων και οι λογαριασμοί των συναλλαγών θα μπορούσαν στη συνέχεια να διογκωθούν κατά 60% και η αγοραστική δύναμη να απομειωθεί και να μειωθεί κατά την αντίστοιχη ποσότητα.

(Σημείωση:. η λέξις «υποθηκεύω» σημαίνει το να δεσμεύει κάποιος μια ιδιοκτησία ως ασφάλεια ή εγγύηση για οφειλή χωρίς την μεταβίβαση της κυριότητος ή της κατοχής)

Κωδικοποιηθεί σε (Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών) 12 USC 411, μια ανωτέρα βία υλοποιήθηκε, που σημαίνει ότι η χρήση βίας, για να καθοριστεί η Federal Reserve. Section 16 of the Federal Reserve Act makes clear that “Federal Reserve Notes” are obligations of the (50) united, but sovereign, States. The full faith and credit of the (50) united States was thereby hypothecated, meaning that our property or land was/is used to secure money borrowed in the name of the corporation operating as [THE UNITED STATES a.k.a. THE UNITED STATES OF AMERICA]

Επειδή το δημόσιο χρέος έχει σκόπιμα αυξηθεί τα τελευταία είκοσι χρόνια ή και περισσότερο, έχουμε ως έθνος φτάσει σε ένα σημείο πτώχευσης. Το εθνικό μας χρέος υπερβαίνει σήμερα την καθαρή αξία μας. Είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, γνωστός και ως ο κυβερνήτης του ΔΝΤ, που διευκολύνει τις συμφωνίες και αποδέχεται την εξασφάλιση της γης των ΗΠΑ έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών για λογαριασμό του εργοδότη του, την Παγκόσμια Τράπεζα / ΔΝΤ.
Μπαίνουν τώρα στη σκηνή οι «πράκτορες των εσόδων».

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ κρατική υπηρεσία το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων).

Δεν μπορεί να βρεθεί στον τίτλο 31, αλλά δεν μπορεί επίσης να βρεθεί πουθενά στο σύνολό του τίτλου 5 USC (του Κώδικος των ΗΠ).

Πάμε στη συνέχεια να κοιτάξουμε τον Κώδικα 27 των Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) Ενότητα 250.11 και εκείθεν θα βρείτε τον ορισμό του «πράκτορα των εσόδων.» Ο εν λόγω ορισμός έχει ως εξής:

«Ο κάθε δεόντως εξουσιοδοτημένος πράκτωρ (εκπρόσωπος) της Εσωτερικής Υπηρεσίας Εσόδων της Κοινοπολιτείας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.» Χαρακτηρίζονται έτσι ΟΛΟΙ αυτοί οι πράκτορες εσόδων? Όλα απασχολούνται από το Υπουργείο Οικονομικών που λειτουργεί από την έδρα του στο….ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ και δεν πληρώνουν ούτε φόρους ούτε κανενός είδους έσοδα στις ΗΠΑ. Λειτουργούν ως ο βραχίονας επιβολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

screen-shot-2016-10-02-at-8-41-50-pm

Το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) λειτουργεί ως μια υπηρεσία συλλογής που εργάζεται για ξένες τράπεζες και λειτουργούν εκ Πουέρτο Ρίκο κάτω από το χρώμα του νόμου που αναφέρεται ως: η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αλκοόλ (“FAA”, Federal Alcohol Administration). Έχει κηρυχθεί αντισυνταγματικό εντός των 50 πολιτειών των ΗΠΑ από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην περίπτωση των ΗΠΑ εναντίον Κωνσταντίνου, 296 US 287 (1935) [στα Αγγλικά: U.S. v. Constantine, 296 U.S. 287 (1935)]»

ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ IRS ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ….ΕΝΦΙΑΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΈΓΙΝΕ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ «ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ…Δ.Ν.Τ.!!! ΤΟ ΔΝΤ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΦΑΣΙΝ…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

greeknewsondemand

triklopodia.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΜΟΥ.
  ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;

 2. Για όσους δεν το ξέρουν το Πουέρτο Ρίκο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση αφού είναι ανεξάρτητο κράτος αλλά είναι και κτήση των ΗΠΑ. Το νόμισμά τους είναι το δολάριο των ΗΠΑ, οπότε στους Αμερικάνικους νόμους εμφανίζεται και το Πουέρτο Ρίκο σαν περίπτωση που ελέγχεται από τις ΗΠΑ.

  • Ο άνθρωπος ρε παιδιά μας πληροφόρησε για κάτι που πιθανώς να μην το γνώριζαν πολλοί εδώ μέσα! Μια πληροφορία έδωσε! Τα δύο dislike ποιοί ανόητοι τα έβαλαν;;; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!!

 3. να το παμε δικαστηριο, να του κανουμε ασφαλιστηκα μετρα, να τους κανωμε αναγνωριστικες αγωγες, κατι να τους κανουμε βρε αδελφε, να τους τρεχουμε,

 4. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να περιέλθουν σε ανθρώπους που μπορούν να τ΄αξιοποιήσουν (δικηγόροι – οικονομολόγοι κλπ), αλλοιώς θα πάνε χαμένα .

 5. Σιγά το νέο!! Εδώ η εφορία έχει γίνει ανώνυμη εταιρία χωρίς νομική υπόσταση ΦΕΚ Α94 27-5-2016 ΕΤΑΙΡΊΑ ΦΆΝΤΑΣΜΑ ΔΗΛΑΔΉ και ΌΧΙ ΚΡΑΤΙΚΉ κι εσείς πάτε και πληρώνετε ΕΝΦΙΑ. δηλ. μια εταιρία φάντασμα σας βάζει φόρους και κανένας ψευτοδικηγόρος η Εισαγγελέας δεν μιλάει…..ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΧΟΝΤΡΟ ΜΙΛΆΜΕ..ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ

  • Κάνεις λάθος καμία σχέση με αυτό που λες, γιατί έγινε μια νέα Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ανεξάρτητη για ευνόητους λόγους αποφυγής ρεμούλας και λαδώματος κατά το δυνατόν) που αντικατέστησε την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και περιλαμβανόταν στις υποχρεώσεις μας από το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο (όπως πάρα πολλά άλλα που υπογράφτηκαν και συμφωνήθηκαν τότε αλλά εφαρμόζονται τώρα) αλλά επειδή δεν μπορούσαν να κλείσουν τις αξιολογήσεις έπεσαν και οι δύο κυβερνήσεις Γιωργάκη και Σαμαροβενιζέλων. Αντιγράφω από το ΦΕΚ:.. “Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της. Από την έναρξη λειτουργίας της Αρχής καταργείται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, Η Αρχή ασκεί όλες τις αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) του Υπουργείου Οικονομικών, που προβλέπονται, κατά την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της, στις διατάξεις της Υποπαραγράφου Ε2 της παραγράφου Ε΄ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012

   • Κλειστόν, λόγω Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

    Το άρθρο αυτό δημοσιεύεται τρεις μήνες νωρίτερα από την προγραμματισθείσα εφαρμογή του αναφερόμενου νόμου, για να ξέρουν όλοι οι Έλληνες τι τους περιμένει -και κυρίως να είναι προετοιμασμένοι- από την 1η Ιανουαρίου του 2017 και μετά.
    http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2016/10/blog-post_55.html

    • Το άρθρο που παρέθεσες λέει ότι το σύνταγμα δεν υποστηρίζει τέτοια Ανεξάρτητη Αρχή. Σωστό, αλλά όπως θα δεις υπάρχουν πολύ περισσότερες Ανεξάρτητες Αρχές μη κατοχυρωμένες Συνταγματικά από τις Συνταγματικά κατοχυρωμένες και δεν είδα να έχει διαμαρτυρηθεί το ΕΠΑΜ και ο Καζάκης για όλες αυτές….:
     Συνταγματικά Κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές (ΑΔΑ)…:
     1. Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
     2. Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ)
     3. Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
     4. Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ)
     5. Συνήγορος του Πολίτη……
     Μη συνταγματικά κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές (ΑΔΑ)…:
     1. Επιτροπή (Προστασίας) Ανταγωνισμού
     2. Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων
     3. Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ)
     4. Εθνική Αναλογιστική Αρχή
     5. Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ)
     6. Συνήγορος του Καταναλωτή
     7. Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
     8. Εθνικό Συμβούλιο Δημόσιας Υγείας (ΕΣΥΔΥ)
     9. Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) (αρ.10 του Ν.3374/2005 & αρ.64 του Ν.4009/2011)
     10. Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης (Ν.3691/2008)
     11. Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (Ν. 2912/2001)
     12. Ελληνική Στατιστική Αρχή (ν. 3832/2010)
     13. Σώμα Φορολογικών Διαιτητών (ΣΦΔ) (αρ. 31 του Ν.3943/2011)
     14. Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων και Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων (Ν.4013/2011)

     Έπειτα λέει το άρθρο ότι δεν θα έχει κανένα έλεγχο αυτή η νέα Ανεξάρτητη Αρχή, αλλά αυτό είναι λάθος, γιατί αφ΄ ενός μεν προβλέπεται ο Κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξαρτήτων Αρχών από το Σύνταγμα (άρθρο 101 Α §3), αφ΄ εταίροι δε η διοίκηση και ο Πρόεδρος διορίζονται (και απολύονται) από τον Υπουργό Οικονομικών. Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Γιατί χρειάζονταν οι Ανεξάρτητες Αρχές; Η απάντηση βρίσκεται στην δεδομένη και πέρα από κάθε αμφισβήτηση κρίση της πολιτικής. Στην πραγματικότητα η ύπαρξή των Ανεξαρτήτων Αρχών, δεν είναι παρά ομολογία της αδυναμίας των πολιτικών που κυβέρνησαν να χειριστούν ζητήματα που βρίσκονται στη δική τους «σφαίρα». Π.χ. ποιος ο λόγος να υπάρχει το ΑΣΕΠ; Η ισότητα πρόσβασης στις θέσεις εργασίας του Δημοσίου δεν θα έπρεπε να ήταν αυτονόητη; Ήταν (και είναι);;; Άλλο παράδειγμα είναι ο Συνήγορος του Πολίτη; Η δουλειά του δεν είναι να αντιμετωπίζει, με γνώμονα τα δικαιώματα του πολίτη, την κρατική παρανομία και κακοδιοίκηση; Τι αποδεικνύει λοιπόν η ύπαρξή του; Αυτά τα πολύ λίγα για ένα τόσο μεγάλο θέμα.

  • Αν εννοείς την δημιουργία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δεν τα λες καλά γιατί η έννοια της Αρχής δεν είναι εταιρεία. Είναι σαν την δημιουργία μιας γραμματείας ενός υπουργείου (αλλά που δεν εξαρτάται από τον υπουργό γι’ αυτό και λέγεται ανεξάρτητη).

   • Συμφωνα με το σύνταγμα τα χρήματα τα οποία δίνουμε στο κράτος και στην κρατική παρακαλώ εφορία,υποτίθεται ότι είναι ανταποδοτικά πρός τον πολίτη. Μπορεί κάποιος απο εσάς να μας πει πού πάνε τα δημόσια έσοδα μιας ιδιωτικής εφορίας; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.. ΕΡΩΤΗΣΗ…..Γιατί οι εγεγραμμένοι στο ΚΙΣ- ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΙΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΙΔΡΥΘΕΝ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΟΥ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ; ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ; Για να μας το εξηγήσει κάποιος ,ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ…

    • Μεγάλη αμαρτία έθιξες και ξύνεις πληγές που πονάνε. Το 1890 μια κοινότητα Ισραηλιτών από 250 άτομα στήνουν μια αδελφότητα το Κ.Ι.Σ., Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και πρόεδρος μπαίνει «κάποιος» Κάρολος Ρόθτσιλντ ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι (δηλώνοντας έτσι την καταγωγή του). Το 1920 ο «Εθνάρχης» Βενιζέλος παίρνει το Κ.Ι.Σ. και το κάνει Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τέλος έρχεται ο Σημίτης το 1996 και φτιάχνει νόμο όπου μπορούν να μπαίνουν και Έλληνες στο Κ.Ι.Σ.. Σαν Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, πάπαλα ο φόρος! ΔΕΝ φορολογούνται τα ΝΠΔΔ. Αυτά τα λίγα και πονεμένα!

     • Σωστοος Γιώργο μόνο που δεν είναι λίγο πονεμένα,είναι πολύ πονεμένα.! Ελληνες γραφτείτε στο ΚΙΣ και απο αύριο δεν πληρώνετε μια στην εφορία. Εκτός και αν δημιουργήσουμε δικό μας ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ γιατί όχι δηλαδή,πιο πολύ μυαλό έχουν οι Εβραίοι; Αλλά που να βρεθεί Έλληνας κυβερνήτης!!!! Μετά τον καποδίστρια δεν υπήρξε δυστυχώς άλλος Έλλην η τέλος πάντων φιλέλλην!!! Δυστυχώς….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*