Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:49 - 22/10/2022

Βλάβη από εμβόλιο COVID-19, σύμπτωμα και όχι πάθηση: Η μέθοδος αντιμετώπισης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η μεγάλη πληθώρα συμπτωμάτων σε άτομα που υποπτεύονται βλάβη από το εμβόλιο COVID-19 έχει λάβει νέα ονομασία και ένα εκτεταμένο πρωτόκολλο θεραπείας:

“Σύνδρομο μετά το εμβόλιο COVID-19”, δήλωσε ο Dr. Paul Marik, συνιδρυτής και επιστημονικός υπεύθυνος της Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), στις 15 Οκτωβρίου σε ένα συνέδριο στο Ορλάντο της Φλόριντα, με στόχο την εκπαίδευση και την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από την πρωτεΐνη-ακίδα.

Ο Marik και άλλοι 15 εμπειρογνώμονες, μεταξύ των οποίων ο παθολόγος Dr. Ryan Cole, ο συνιδρυτής του FLCCC Dr. Pierre Kory και ο Steve Kirsch, ιδρυτής του Vaccine Safety Research Foundation, παρουσίασαν την έρευνα και τα ευρήματά τους.

Η εκδήλωση, που προοριζόταν ως εκπαιδευτικό συνέδριο για επαγγελματίες υγείας, προσέλκυσε παρόχους υγείας από όλη την Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της Φλόριντα, της Νέας Υόρκης, του Τέξας, της Ουάσινγκτον, της Βιρτζίνια και πολλών άλλων πολιτειών.

Παραβρέθηκαν επίσης αρκετοί διεθνείς γιατροί, μεταξύ των οποίων γιατροί από την Αυστραλία και τις Φιλιππίνες.

Ο ενδοκρινολόγος Dr. Flavio Cadegiani από τη Βραζιλία, ήταν τόσο παρευρισκόμενος όσο και εισηγητής. Πριν από το συνέδριο είχε προηγηθεί ένα sold-out δείπνο δικτύωσης το προηγούμενο βράδυ, το οποίο χαιρετίστηκε με ένθερμο ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους.

Το σύνδρομο μεταεμβολιαστικής βλάβης είναι “ένα σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων … δεν είναι ασθένεια”, ανέφερε ο Marik. Η πάθηση δεν ταιριάζει σε ένα μοντέλο ασθένειας και, επομένως, αντί να στοχεύει στα συμπτώματα, πρέπει να αντιμετωπίζεται ολιστικά ολόκληρο το σώμα.

Εκδήλωση της πρωτεΐνης ακίδας στον μυ του ώμου μετά την έγχυση του εμβολίου

Βλάβη από την ακίδα: Μια ασθένεια πολλαπλών συστημάτων

Οι ασθένειες που προκαλούνται από την πρωτεΐνη-ακίδα είναι ασθένειες που οφείλονται σε παρατεταμένη έκθεση στην πρωτεΐνη-ακίδα. Οι ασθενείς μπορούν να εκτεθούν σε αυτές τις πρωτεΐνες ακίδας μέσω λοίμωξης (long COVID) ή εμβολιασμού COVID-19 (σύνδρομο βλάβης μετά τον εμβολιασμό).

Δεδομένου ότι και οι δύο καταστάσεις οδηγούνται από το ίδιο ερέθισμα, υπάρχει μεγάλος βαθμός ταύτισης στο μηχανισμό και τα συμπτώματα, που συχνά επηρεάζουν πολλαπλούς ιστούς και όργανα.

Οι πρωτεΐνες ακίδας είναι αρκετά μικρές ώστε να ταξιδεύουν στα αιμοφόρα αγγεία. Είναι εξαιρετικά φλεγμονώδεις, με ισχυρές ενδείξεις αυτοανοσίας και διέλευσης του αιματοεγκεφαλικού φραγμού, και επομένως μπορούν να προκαλέσουν ασθένεια σε πλήθος συστημάτων και οργάνων.

Ο Cole παρουσίασε βιοψίες που δείχνουν την παρουσία πρωτεϊνών ακίδας και φλεγμονής σε μικρά αιμοφόρα αγγεία, μύες, καρδιακούς μύες, εγκεφαλικό ιστό, πνεύμονες, σπλήνα και πολλά άλλα.

Οι περισσότερες βιοψίες παρουσίασαν κατεστραμμένα κύτταρα που φαινόταν μόνο η πρωτεΐνη-ακίδα και όχι άλλες πρωτεΐνες του SARS-CoV-2. Αυτό υποδηλώνει ότι οι βλάβες από την πρωτεΐνη-ακίδα προκαλούνται από τον εμβολιασμό και όχι από τη φυσική μόλυνση, επειδή στη μόλυνση υπάρχουν και άλλες πρωτεΐνες SARS-CoV-2, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών του νουκλεοκαψιδίου, εκτός της πρωτεΐνης-ακίδας.

Τα ευρήματα του Cole αποτέλεσαν υλικό για τη διάλεξη του Marik σχετικά με τα συμπτώματα και τις θεραπευτικές επιλογές για το μακρύ σύνδρομο COVID και το σύνδρομο βλάβης μετά από εμβολιασμό.

Αξιολογώντας δεδομένα έρευνας React19 από άτομα που υποπτεύονται βλάβες από εμβόλια, ο Marik εντόπισε τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα των ασθενειών που προκαλούνται από την πρωτεΐνη-ακίδα.

Αυτά περιλάμβαναν κόπωση, δυσανεξία στην άσκηση, εγκεφαλική ομίχλη, καρδιακό παλμό, μυϊκή αδυναμία, μυρμηγκιάσματα, ζάλη, μυϊκούς πόνους, διαταραχές ύπνου και πόνο στις αρθρώσεις.

Οι διαφάνειες του Dr. Paul Marik που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο FLCCC στο Ορλάντο της Φλόριντα

“Είτε το πιστεύετε είτε όχι … ο μέσος αριθμός των συμπτωμάτων που αναφέρονται είναι 23”, δήλωσε ο Marik.

Ωστόσο, επειδή οι περισσότεροι ασθενείς παραπονιούνται για έναν εκτεταμένο κατάλογο συμπτωμάτων που δεν απαντώνται σε καμία ασθένεια, “[οι ασθενείς] θα πάνε στο γιατρό με όλα αυτά τα παράπονα … και ο γιατρός θα πει ότι όλα είναι στο μυαλό σας”, δήλωσε ο Marik.

Ο Marik δήλωσε ότι πολλοί ασθενείς παραπέμπονται έτσι σε ψυχιατρικές ειδικότητες και όχι σε γιατρούς που κατανοούν και μπορούν να θεραπεύσουν την ασθένειά τους.

“Οι τραυματίες από εμβόλια είναι πάρα πολλοί”, δήλωσε ο Kory, “οι αριθμοί είναι τεράστιοι … δεν εξυπηρετούνται επαρκώς και οι ανάγκες τους δεν καλύπτονται”.

Η ρεσβερατρόλη είναι μια ένωση που βρίσκεται στη φλούδα των σταφυλιών, των μπλε και μωβ μούρων και της μαύρης σοκολάτας, η οποία βοηθά τα φυτά να αντιστέκονται στις ασθένειες και στους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες

Θεραπευτικές επιλογές

Εκτός από την ιβερμεκτίνη και τη σπερμιδίνη, ο Marik συνέστησε χαμηλή δόση ναλτρεξόνης, ένα κοινό φάρμακο για την υπερδοσολογία σε χρήστες ναρκωτικών.

Ενώ ορισμένοι ιατροί παραπονέθηκαν στην Epoch Times για την ύπαρξη ελέγχων στις συνταγές ιβερμεκτίνης, η ναλτρεξόνη είναι ένα φάρμακο που δεν βρίσκεται στο ραντάρ.

Έρευνες έχουν δείξει ότι σε χαμηλές δόσεις η ναλτρεξόνη θα μπορούσε να μειώσει τη φλεγμονή, η οποία αποτελεί κύριο παράγοντα της ασθένειας της πρωτεΐνης-ακίδας, και επίσης να μειώσει τα κοινά συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλικής ομίχλης και των νευροπαθητικών συμπτωμάτων.

Αν και αυτά τα φάρμακα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, ο Marik, ο Kory και πολλοί γιατροί ενθάρρυναν την εξατομικευμένη και εστιασμένη στον ασθενή ιατρική, όπου η δοσολογία και το σχήμα προσαρμόζονται με βάση τα συμπτώματα και τις ανάγκες του ασθενούς.

Ο Kory απαρίθμησε έξι διαφορετικές στρατηγικές θεραπείας για τις ασθένειες που προκαλούνται από τις πρωτεΐνες-ακίδας.

Οι έξι στρατηγικές είναι: αποβολή της πρωτεΐνης-ακίδας, μείωση της φλεγμονής, μείωση της μικροπηκτικότητας, μείωση της ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων, μείωση της παραμονής ή ενεργοποίησης των ιών και αποκατάσταση των μιτοχονδρίων.

Οι διαφάνειες του Dr. Pierre Kory που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο του FLCCC στο Ορλάντο της Φλόριντα

Κάθε στρατηγική εφαρμόζει συνδυασμούς διαφορετικών φαρμάκων και θεραπειών.

Με βάση τα συμπτώματα του ασθενούς, θα συνταγογραφούσε διαφορετικές θεραπείες. Για παράδειγμα, σε έναν ασθενή που παραπονιέται για θρόμβωση του αίματος θα χορηγούνταν αντιπηκτικά και σε έναν ασθενή που παραπονιέται για χρόνια κόπωση μπορεί να συνταγογραφούνται φάρμακα για τη βελτίωση της δράσης των μιτοχονδρίων.
Αποτοξίνωση από την πρωτεΐνη-ακίδα

Για την αφαίρεση της πρωτεΐνης αιχμής, οι γιατροί του FLCCC συνέστησαν την εφαρμογή φαρμάκων και τρόπου ζωής για τη βελτίωση της αυτοφαγίας.

Η αυτοφαγία είναι μια φυσική κυτταρική διαδικασία κατά την οποία τα παλιά τμήματα των κυττάρων διασπώνται και επαναχρησιμοποιούνται, γεγονός που θα μπορούσε να βοηθήσει στην απομάκρυνση της πρωτεΐνης ακίδας από το σώμα.

Οι συνιστώμενες αλλαγές στον τρόπο ζωής περιλαμβάνουν τη διαλειμματική νηστεία, όπου ένα άτομο νηστεύει για τουλάχιστον 16 συνεχόμενες ώρες, και τον ύπνο.

Τα φάρμακα που διεγείρουν ή αυξάνουν την αυτοφαγία περιλαμβάνουν τη σπερμιδίνη, τη ρεσβερατρόλη και την ιβερμεκτίνη.

Εναλλακτικές θεραπείες

Συζητήθηκαν επίσης πολλές εναλλακτικές θεραπείες που βοηθούν στην επιδιόρθωση των κυττάρων και τη μείωση της φλεγμονής.

Ο Dr. Paul Harch επικεντρώθηκε στην υπερβαρική θεραπεία οξυγόνου, μια θεραπεία επιδιόρθωσης όπου το άτομο εκτίθεται σε αέρα υπό πίεση που περιέχει υψηλότερη συγκέντρωση οξυγόνου.

Ο Harch χρησιμοποιεί αυτή τη θεραπεία για τη θεραπεία χρόνιων τραυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μακροχρόνιων εγκεφαλικών τραυματισμών, μειώνοντας τη φλεγμονή.

Το 2017, ο Harch ήταν συν-συγγραφέας μιας μελέτης σχετικά με την αναστροφή της εγκεφαλικής βλάβης σε ένα πνιγμένο νήπιο. Μετά από 40 συνεδρίες θεραπείας υπερβαρικού οξυγόνου με τον Harch, ο εγκεφαλικός τραυματισμός της σημείωσε μια αντίστροφη πορεία.

Η έρευνα έχει δείξει ότι η αύξηση της συγκέντρωσης του οξυγόνου μειώνει τη φλεγμονή, ενώ η αύξηση της πίεσης αυξάνει τη φλεγμονή. Η ισορροπία μεταξύ οξυγόνου και πίεσης μπορεί να μειώσει τη δράση των φλεγμονωδών κυτταροκινών και να ενισχύσει την αποκατάσταση των βλαβών.

Ο Harch πρόσθεσε στις ερωταπαντήσεις ότι η θεραπεία με οξυγόνο μπορεί να βοηθήσει με την εγκεφαλική βλάβη από την έλλειψη οξυγόνου κατά τη γέννηση.

“Είναι ακόμα μια παλιά πληγή που υπάρχει εκεί, και όλη αυτή η θεραπεία που έχουμε κάνει αφορά τη χρόνια πληγή”, δήλωσε ο Harch.

“Το κάνω οπωσδήποτε αυτό, αλλά έγραψα ένα βιβλίο πριν από χρόνια … το συμπέρασμα του βιβλίου είναι ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε το ιατρικό επάγγελμα σε θεσμικό επίπεδο για να κάνει αυτό που είναι σωστό για εσάς”.

Ο Dr. Asher Milgrom, διευθύνων σύμβουλος της AMA Regenerative Medicine & Skincare Inc., μέσω ενός προηχογραφημένου βίντεο προσέφερε επιλογές της θεραπείας με όζον για τη βελτίωση της μιτοχονδριακής δυσλειτουργίας – ενός κοινού παράγοντα κόπωσης.

Το όζον, το οποίο συνήθως δεν απαντάται σε κανονικό ατμοσφαιρικό επίπεδο, βελτιώνει την παραγωγή ενέργειας.

Το όζον φέρει τρία άτομα οξυγόνου αντί για δύο, τα οποία συνήθως βρίσκονται στα μόρια οξυγόνου. Δεδομένου ότι τα μιτοχόνδρια χρησιμοποιούν το οξυγόνο για την παραγωγή ενέργειας, η ύπαρξη ενός επιπλέον ατόμου οξυγόνου μπορεί να βελτιώσει την παραγωγή ενέργειας και να ανακουφίσει την κόπωση.

Οι θεραπείες για τον καρκίνο γίνονται όλο και πιο εξατομικευμένες

Ανοικοδόμηση της εξατομικευμένης ιατρικής με επίκεντρο τον ασθενή

Ο Marik δήλωσε ότι το πρώτο συνέδριο του FLCCC είναι ένα πρώτο βήμα στην αποστολή τους να ανοικοδομήσουν το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης πίσω στην εξατομικευμένη, εστιασμένη στον ασθενή ιατρική – η οποία αποτελεί και το κέντρο της θεραπευτικής προσέγγισης όταν πρόκειται για ασθένειες που προκαλούνται από την πρωτεΐνη-ακίδα.

“Αυτό που ξεκινήσαμε είναι μια νέα προσέγγιση στην ιατρική που αποτελεί ένα εναλλακτικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης”, δήλωσε ο Marik, “Το σημερινό είναι μια πλήρης και απόλυτη αποτυχία. Μας λένε ψέματα, είναι διεφθαρμένοι δεν ενδιαφέρονται για την υγεία σας”.

“Έχουμε πλέον αναγνωρίσει ότι πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας- μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλύτερο, και νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα της αποστολής μας”.

Οι Marik και Kory αναμένουν ότι θα πραγματοποιηθούν μελλοντικά συνέδρια, με το νωρίτερο να αναμένεται σε 6 μήνες.

Η Epoch Health θα δημοσιεύσει μια σειρά άρθρων που θα περιγράφουν λεπτομερώς αρκετές από τις θεραπείες που συζητήθηκαν στο συνέδριο.

Μια ηχογράφηση του συνεδρίου θα διατεθεί προς πώληση στον ιστότοπο του FLCCC.

primenews.pressΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Όλα αυτά είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του…Οι σοβαροί και ειλικρινείς ερευνητές όπως η Tenpenny και ο Bhakti το είπαν ξεκάθαρα:
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!!
  Ο εγκέφαλος που το έφτιαξε, το έφτιαξε για να δολοφονήσει σίγουρα και μεθοδικά…
  “Προσευχηθείτε μόνον σε όποιον Θεόν πιστεύετε, ΚΙ ΑΝ θελήσει να σάς κάνει θαύμα” είπαν….
  Οι επιλογές μας πληρώνονται ΠΑΝΤΑ.
  Για αυτό πρέπει να τίς κάνουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*