Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:37 - 07/08/2022

Βιοτρομοκρατία στη Νέα Υόρκη. Οι υγειονομικές της αρχές αναφέρουν πως εκατοντάδες μολύνθηκαν από ιό της πολιομυελίτιδας!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βιοτρομοκρατία στη Νέα Υόρκη. Οι υγειονομικές της αρχές αναφέρουν πως εκαταοντάδες άτομα μολύνθηκαν από τον ιό της πολιομυελίτιδας! Σπέρνουν ιούς.. Δικαιώνεται η Ρωσία που κατηγορεί ΗΠΑ για σκόπιμη ανάπτυξη και μετάδοση του covid19 και γι ανάμειξή τους σε ευλογιά πιθήκων;

Επαναφέρουν νεκρές ασθένειες.. Ένα λοιμικό Μεσαίωνα καραντίνας και ζώνης υγειονομικής παρθενίας….. Oι ιοί απελευθερώνονται σαν τζίνι για την επιβολή κοινωνικού ελέγχου, ολοκληρωτισμού κι υγειονομικού δεσποτισμού αλλά και για τα υπερκέρδη των Big Pharma. Μετατρέπουν τον κόσμο σε ένα αποστειρωμένο παγκόσμιο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Πειραματόζωα υποχείρια στις διαθέσεις νοσηρών Φρανκενστάιν.

Το Τμήμα Υγείας της Νέας Υόρκης προειδοποιεί εκατοντάδες άτομα ότι ίσως μολύνθηκαν από πολιομυελίτιδα αφότου ο ιός ανιχνεύθηκε στα λύματα μεταδίδει το cbsnews.Η πολιομυελίτιδα έχει εμφανιστεί σπάνια στις ΗΠΑ από τότε που κηρύχθηκε εξαλειφθείσα πριν από περισσότερα από 40 χρόνια.Το τελευταίο κρούσμα ταυτοποιήθηκε πριν 10 χρόνια. Επαναφέρουν νεκρές ασθένειες.

Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης προειδοποιεί ότι εκατοντάδες μπορεί να έχουν προσβληθεί από πολιομυελίτιδα μετά τον εντοπισμό του ιού στα λύματα Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι της Πολιτείας της Νέας Υόρκης βρήκαν ενδείξεις πρόσθετων κρουσμάτων ιού πολιομυελίτιδας σε δείγματα λυμάτων από δύο διαφορετικές κομητείες, οδηγώντας τους να προειδοποιήσουν ότι εκατοντάδες άνθρωποι μπορεί να έχουν μολυνθεί με τον δυνητικά σοβαρό ιό.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, το Υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης ανέφερε το πρώτο κρούσμα πολιομυελίτιδας στη χώρα εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, στην κομητεία Rockland, βόρεια της πόλης της Νέας Υόρκης. Οι αξιωματούχοι είπαν ότι το κρούσμα συνέβη σε έναν προηγουμένως υγιή νεαρό ενήλικα, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και εμφάνισε παράλυση στα πόδια του. Έκτοτε, τρία θετικά δείγματα λυμάτων από την κομητεία Rockland και τέσσερα από τη γειτονική Orange County ανακαλύφθηκαν και συνδέθηκαν γενετικά με το πρώτο κρούσμα, ανέφερε το υπουργείο Υγείας σε δελτίο τύπου την Πέμπτη, υποδηλώνοντας ότι ο ιός της πολιομυελίτιδας εξαπλώνεται στις τοπικές κοινότητες. Τα νεότερα δείγματα ελήφθησαν από δύο τοποθεσίες στο Orange County τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και μία τοποθεσία στην κομητεία Rockland τον Ιούλιο.

«Με βάση τα προηγούμενα κρούσματα πολιομυελίτιδας, οι Νεοϋορκέζοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για κάθε ένα κρούσμα παραλυτικής πολιομυελίτιδας που παρατηρείται, μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες άλλα άτομα που έχουν μολυνθεί», δήλωσε η Επίτροπος Υγείας της Πολιτείας Δρ. Mary T. Bassett. “Σε συνδυασμό με τα τελευταία ευρήματα λυμάτων, το Τμήμα αντιμετωπίζει τη μεμονωμένη περίπτωση πολιομυελίτιδας ως απλώς την κορυφή του παγόβουνου πολύ μεγαλύτερης πιθανής εξάπλωσης. Καθώς μαθαίνουμε περισσότερα, αυτό που γνωρίζουμε είναι σαφές: ο κίνδυνος της πολιομυελίτιδας είναι παρών στο New York σήμερα».

Το τμήμα υγείας επανέλαβε ότι διερευνά ακόμη την προέλευση του ιού και είπε ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν το μολυσμένο άτομο στην κομητεία Rockland συνδέεται με τα άλλα κρούσματα.

Η πολιομυελίτιδα είναι «μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή ασθένεια», ανέφερε το κρατικό υπουργείο Υγείας. Είναι εξαιρετικά μεταδοτική και μπορεί να μεταδοθεί από άτομα που δεν έχουν ακόμη συμπτώματα. Τα συμπτώματα εμφανίζονται συνήθως εντός 30 ημερών από τη μόλυνση και μπορεί να είναι ήπια ή να μοιάζουν με γρίπη. Μερικοί άνθρωποι που έχουν μολυνθεί μπορεί να παραλύσουν ή να πεθάνουν.

Πριν από την εισαγωγή του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας στη δεκαετία του 1950, χιλιάδες Αμερικανοί πέθαναν από επιδημίες πολιομυελίτιδας και δεκάδες χιλιάδες, πολλοί από τους οποίους ήταν παιδιά, έμειναν με παράλυση. Μετά από μια επιτυχημένη εκστρατεία εμβολιασμού, η πολιομυελίτιδα κηρύχθηκε επίσημα εξαλειφθείσα στις ΗΠΑ το 1979.

Οι μη εμβολιασμένοι Νεοϋορκέζοι ενθαρρύνονται να εμβολιαστούν αμέσως, δήλωσε το υπουργείο Υγείας. Τα μη εμβολιασμένα άτομα που ζουν, εργάζονται ή περνούν χρόνο στην κομητεία Rockland, την κομητεία Orange και την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Τα περισσότερα παιδιά σχολικής ηλικίας έχουν λάβει το εμβόλιο πολιομυελίτιδας, το οποίο είναι ένα μάθημα τεσσάρων δόσεων, το οποίο ξεκίνησε μεταξύ 6 εβδομάδων και 2 μηνών και ακολούθησε ένα εμβόλιο στους 4 μήνες, ένα στους 6 έως 12 μήνες και ένα εμβόλιο μεταξύ των ηλικιών 4 και 6. Σύμφωνα με το τμήμα υγείας, περίπου το 60% των παιδιών στην κομητεία Rockland έχουν λάβει τρία εμβόλια πολιομυελίτιδας πριν από τα δεύτερα γενέθλιά τους, όπως και περίπου το 59% στην Κομητεία Όραντζ — και τα δύο κάτω από το ποσοστό του 79% σε ολόκληρη την πολιτεία.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα παιδικού εμβολιασμού του CDC, περίπου το 93% των παιδιών ηλικίας 2 ετών στις ΗΠΑ είχαν λάβει τουλάχιστον τρεις δόσεις εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας.

Εν τω μεταξύ, οι ενήλικες που δεν είναι εμβολιασμένοι θα λάβουν ανοσοποίηση τριών δόσεων και όσοι είναι εμβολιασμένοι αλλά διατρέχουν υψηλό κίνδυνο μπορούν να λάβουν αναμνηστικό εμβόλιο εφ’ όρου ζωής, σύμφωνα με το τμήμα υγείας.

Το εμβόλιο είναι 99% αποτελεσματικό σε παιδιά που λαμβάνουν το πλήρες σχήμα των τεσσάρων δόσεων, δήλωσαν αξιωματούχοι υγείας.

“Είναι ανησυχητικό ότι η πολιομυελίτιδα, μια ασθένεια που έχει εκριζωθεί σε μεγάλο βαθμό μέσω του εμβολιασμού, κυκλοφορεί τώρα στην κοινότητά μας, ειδικά δεδομένων των χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού για αυτήν την εξουθενωτική ασθένεια σε ορισμένες περιοχές της κομητείας μας”, η Επίτροπος Υγείας της κομητείας Orange, Δρ. Irina είπε ο Γκέλμαν. «Προτρέπω όλους τους μη εμβολιασμένους κατοίκους της Όραντζ Κάουντι να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό ιατρικά».

Η Επίτροπος του Υπουργείου Υγείας της κομητείας Rockland, Δρ. Patricia Schnabel Ruppert, εξέδωσε παρόμοια δήλωση, καλώντας τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί να κάνουν τα εμβόλια «αμέσως».

Η πολιομυελίτιδα έχει εμφανιστεί σπάνια στις ΗΠΑ από τότε που κηρύχθηκε εξαλειφθείσα πριν από περισσότερα από 40 χρόνια.

dimpenews.com

Σας Ενδιαφερουν:

Πώς έχω απαλλαγεί από τις σκασμένες φτέρνες και τους κάλους των ποδιών μου στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Θεραπεία των κιρσών στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το μυστικό της νεότητας: η θεραπεία που χρησιμοποιεί και η Salma Hayek
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ένα στα τρία άτομα στον πλανήτη πεθαίνει από παρασιτικές ασθένειες!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να ανακάμψετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Μια γρήγορη μέθοδος από Ινδούς γιόγκι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι επιστημονες ανακαλυψαν εναν απλο και αποτελεσματικο τροπο για την αντιμετωπιση της στυτικης δυσλε...
ΕΛΛΑΔΑ
Veneers Snap-On Smile Χαρίστε στον εαυτό σας ένα τέλειο χαμόγελο!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Δεν ξερω πως το κανει ..αλλα το κανει ..!
STRANGER-VOICEΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ”γαμω τα μπολια και γαμω τα πρεπει”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*