Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:24 - 01/12/2023

[Βίντεο] Σλοβακία – Ρόμπερτ Φίτσο: “Ολέθριες συνέπειες από τα πειραματικά εμβόλια. Όχι στις υπερεξουσίες του ΠΟΥ”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

[Βίντεο] Σλοβακία – Ρόμπερτ Φίτσο: “Ολέθριες συνέπειες από τα πειραματικά εμβόλια. Όχι στις υπερεξουσίες του ΠΟΥ”

Εκρηκτικές δηλώσεις έκανε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος SMER στο Κάστρο της Μπρατισλάβα, καταδiκάζοντας τις πολιτικές του μαζικού εμβολιασμού.

17/11/2023 – Εκρηκτικές δηλώσεις έκανε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος SMER στο Κάστρο της Μπρατισλάβακαταδiκάζοντας τις πολιτικές του μαζικού εμβολιασμού με μη δοκιμασμένα πειραματικά εμβόλια! Δηλώνοντας επίσης ότι θα απορρίψει την απόκτηση υπερεξουσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας!

 

Με μια ομιλία γεμάτη πάθος, ο Φίτσο υπενθύμισε τη διχαστική περίοδο του δημόσιου διαλόγου, εφιστώντας την προσοχή σε παλαιότερες δηλώσεις στα ΜΜΕ:

“Όλοι οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να ουρλιάζουν από τον πόνο σαν γουρούνια” και είναι επίσης: “απαραίτητη η χρήση βίας αν κάποιος απορρίψει την πολιτική των ενέσεων”.

Μια τέτοια ρητορική αναδεικνύει τις έντονες διχαστικές αντιλήψεις που προέκυψαν από αυτές τις προσεγγίσεις σχετικά με τον εμβολιασμό.

Δήλωσε ότι:

“Tα μέτρα εμβολιασμού που επέβαλε η κυβέρνηση αποτελούν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ότι όλο και περισσότερες μελέτες επιβεβαιώνουν πλέον τις σκανδαλώδεις συνέπειες μιας εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού με μη δοκιμασμένα πειραματικά εμβόλια”.

Ο Ρόμπερτ Φίτσο, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός της Σλοβακίας στις 25 Οκτωβρίου 2023, για τέταρτη φορά, δεν έχασε χρόνο για να ασχοληθεί με τα καυτά ζητήματα γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας και υπενθύμισε ότι γίνεται όλο και περισσότερο λόγος για τα 20.000 θύματα που προκλήθηκαν από τις παράλογες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας στη Σλοβακία και δήλωσε ότι:

“Θα υποστηρίξει την ανάγκη πολιτικής αξιολόγησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης στο τομέα της υγείας, κατά την περίοδο της πανδημίας το 2020-2021 και από οικονομικής πλευράς”.

Επιπλέον, ο Φίτσο διατύπωσε ξεκάθαρα τη θέση το κόμματός του, το SMER, δεν θα υποστηρίξει καμία ενίσχυση των εξουσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας στη διαχείριση της καταπολέμησης των πανδημιών, χωρίς τη σαφή συγκατάθεση των διοικητικών οργάνων της Σλοβακικής Δημοκρατίας.

Ο ΠΟΥ υπενθυμίζουμε ότι θέλει να αποκτήσει υπερεξουσίες λήψης αποφάσεων σχετικά με τα φάρμακα, τα εμβόλια και τις υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να συμμορφώνονται οι χώρες που έχουν συναινέσει.

“Η κατεύθυνση της σλοβακικής σοσιαλδημοκρατίας [SMER] δεν θα υποστηρίξει την ενίσχυση των εξουσιών του ΠΟΥ εις βάρος των κυρίαρχων κρατών στη διαχείριση του καταπολέμησης των πανδημιών”, δήλωσε ο Φίτσο.

“Τέτοιες ανοησίες θα μπορούσαν να επινοηθούν μόνο από άπληστες φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την αντίθεση ορισμένων κυβερνήσεων κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού”.

Από την άλλη, ο Πρωθυπουργός επαίνεσε τα εναλλακτικά και συνωμοσιολογικά ΜΜΕ που, σύμφωνα με τον ίδιο, είπαν την αλήθεια αντί για τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Η δήλωση του πρωθυπουργού Φίτσο, αντιπροσωπεύει μια σημαντική πολιτική θέση για τη Σλοβακία, υποδηλώνοντας μια στροφή προς μεγαλύτερο εθνικό έλεγχο των πολιτικών υγείας και δυσπιστία απέναντι στον ΠΟΥ και τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν σαφώς αφυπνίσει πολλούς ανθρώπους, καθώς φαίνεται ότι η προσπάθεια του ΠΟΥ να υφαρπάξει την εξουσία, επιταχύνεται,

Υ.Γ.: Φυσικά, καμία από αυτές τις ειδήσεις δεν θα φτάσει στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, επειδή συνεχίζουν να είναι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Παρακαλώ μοιραστείτε το!

πηγη  nioland.substack.com/Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*