Βγάζει δολάρια στο εξωτερικό ο Ρ.Τ.Ερντογάν… κάτι συμβαίνει στην χώρα!

Σκάνδαλο ξέσπασε  στην Τουρκία μετά την καταβολή 36.770.000 δολαρίων  που καταβλήθηκαν από τον τουρκικό κρατικό προϋπολογισμό προς την εταιρεία Baykar Makina, που ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού του  Ερντογάν  Selçuk Bayraktar, για έξι μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, τύπου  Bayraktar,   γράφει ο σημερινός τουρκικός  τύπος .

Ο Bayraktar παντρεύτηκε την Sümeyye που είναι η μικρότερη κόρη του Ερντογάν, πριν ένα μήνα και ο πατέρας του….Berat Albayrak είναι σήμερα ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας.

Μιλάμε για το σενάριο του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή το οποία διαδραματίζεται στο παλάτι στην Άγκυρα. Όλοι μαζί μια «ενωμένη οικογένεια» έχουν πέσει  με τα μούτρα στην «μάσα» .  

Η διαμάχη για το κόστος των UAV για πρώτη φορά πυροδοτήθηκε τον Σεπτέμβριο με κυβερνητικούς αξιωματούχους να αρνούνται  να αποκαλύψουν  πόσα χρήματα είχαν καταβληθεί για τα εναέρια  οχήματα.

Ο Eren Erdem, αναπληρωτής πρόεδρος από το  αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), πρόσφατα υπέβαλε ερώτημα στο γραφείο του προέδρου  του Κοινοβουλίου για τον υπουργό άμυνας Fikri Işık, απαιτώντας να μάθει  για το κόστος των UAV.

Ο Işık απαντώντας  στην  ερώτηση Erdem και επιβεβαίωσε αναφορές ότι συνολικά καταβλήθηκαν 36.770.000 δολάρια $  από τον κρατικό προϋπολογισμό στην εταιρία  Baykar Makina για τα έξι UAV, που είχαν κατασκευαστεί και συμμετείχαν στην επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα της πτώσεως δύο UAV.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στις παρατηρήσεις ο  βουλευτής του ρεπουμπλικανικού κόμματος  δήλωσε: «Ενώ ο πρόεδρος  του ΑΚΡ [Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης],  υπουργοί, αρθρογράφοι εμπαίζουν τον λαό , που είναι συγκλονισμένος από το χρέος, λέγοντάς τους κάθε μέρα  να ανταλλάξουν τα δολάρια τους για να πάρουν λίρες , οι ίδιοι μεταφέρουν  δολάρια που έχουν ανταλλαγεί με  φιλοκυβερνητικές εταιρείες. Τα δολάρια αυτά «μετακινούνται» σε  ισλαμικές τράπεζες από φιλοκυβερνητικούς επιχειρηματίες που ορκίζονται στο έθνος».

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, ο Πρόεδρος Ερντογάν κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να μετατρέψουν το συνάλλαγμα τους σε χρυσό ή λίρες, υποστηρίζοντας ότι «κάποιοι κύκλοι» προσπαθούν να  «καταστρέψουν  την Τουρκία όχι με άρματα μάχης και τουφέκια», αλλά με «οικονομικά όπλα».

Βέβαια ο ίδιος κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ζητά από τα εκατομμύρια των Τούρκων.

Το τουρκικό νόμισμα, το οποίο έχει χάσει σχεδόν το ένα πέμπτο της αξίας του τρέχοντος έτους, που αποτελεί την χειρότερη μηνιαία επίδοση από την οικονομική κρίση του 2008 πυροδοτώντας ανησυχίες.

Για αυτό και ο Σουλτάνος κατοχυρώνεται «μετακινώντας» τα εκατομμύρια δολάρια που έχει αποκομίσει ο ίδιος και ο γιος του σε ισλαμικές τράπεζες στην Σ.Αραβία και στα άλλα κράτη του Κόλπου « για μια ώρα ανάγκης ».

Σάπιο κράτος , σάπιο κατεστημένο που είναι έτοιμο να «πέσει» συμπαρασύροντας πολλούς και πολλά στο διάβα του.

Ίσως για αυτό ετοιμάζεται ο Τούρκος πρόεδρος να κτυπήσει την Ελλάδα…τον αδύναμο κρίκο της περιοχής, μόνο που αυτήν την φορά θα είναι και η τελευταία και οι Τούρκοι όπως και να έχει θα διαλυθούν μια και καλή.  

 

 

pentapostagma

Loading...

3 thoughts on “Βγάζει δολάρια στο εξωτερικό ο Ρ.Τ.Ερντογάν… κάτι συμβαίνει στην χώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *