ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Βενεζουέλα: Υπουργός διώχνει Αμερικανούς διασώστες

· Κατοχικά Νέα

Σάλο έχουν προκαλέσει βίντεο από τη Βενεζουέλα, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, στα οποία απεικονίζεται ο υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της χώρας Ντιοσντάντο Καμπέγιο να παρεμποδίζει την πρόσβαση στα ερείπια των κτηρίων της πόλης Λα Γκουάιρα σε Αμερικανούς διασώστες.

«Δεν θέλεις να πάω να βοηθήσω το άτομο που βρίσκεται εκεί;», τον ρωτά ο Αμερικανός διασώστης, σε μια στιγμή που κάθε λεπτό είναι πολύτιμο για τη σωτηρία των εγκλωβισμένων στα ερείπια, κατοίκων της πόλης.

Κάρλος Χιμένεζ: «Συλλάβετε τον τραμπούκο»

«Συλλάβετε τον τραμπούκο». Ο γερμανικής καταγωγής Ρεπουμπλικανός βουλευτής Κάρλος Χιμένεζ ζήτησε τη σύλληψη του Βενεζουελάνου υπουργού Εσωτερικών Ντιοσντάντο Καμπέγιο μετά και την παρεμπόδιση Αμερικανών διασωστών. Τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα έχουν προκαλέσει σάλο στους Βενεζουελάνους που βιώνουν τις επιπτώσεις των φονικών σεισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ανωτέρω περιστατικό που σημειώθηκε στην πολιτεία Λα Γκουάιρα, η οποία επλήγη περισσότερο από το διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου, μεταβάλλεται ραγδαία σε διπλωματικό επεισόδιο.

Η επικήρυξη του Καμπέγιο για 25 εκατ. δολάρια

«Ενώ οι ΗΠΑ αυξάνουν την παρουσία τους στη Βενεζουέλα, θα πρέπει να συλλάβουμε τον τραμπούκο Ντιοσντάντο Καμπέγιο και να τον οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη ώστε να σταματήσει να εμποδίζει τη διανομή βοήθειας σε αυτούς που επλήγησαν από τον σεισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χιμένεζ, επαναφέροντας στη δημοσιότητα την επικήρυξη του Καμπέγιο για 25 εκατ. δολάρια με βαρύ κατηγορητήριο που αφορά μεταξύ άλλων ναρκοτρομοκρατία και διακίνηση ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ντιοσντάντο Καμπέλο, κομμουνιστή και σοσιαλιστή δολοφόνε, φύγε από τη μέση και άσε τις ομάδες διάσωσης να σώσουν ζωές. Δεν είναι η ώρα για πολιτική, έλεγχο ή γραφειοκρατία. Είναι η ώρα να σώσουμε τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά που παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια. Κάθε λεπτό μετράει. Κάθε καθυστέρηση μπορεί να σημαίνει απώλεια άλλης μιας ζωής. Ο λαός της Βενεζουέλας χρειάζεται βοήθεια, όχι εμπόδια. Εάν οι διεθνείς ομάδες διάσωσης είναι έτοιμες να βοηθήσουν, θα πρέπει να τούς επιτραπεί να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς παρεμβολές. Η διάσωση ζωών πρέπει να προηγείται όλων των άλλων» αναφέρει μεταξύ άλλων σε νέα μηνύματά του ο Κάρλος Χιμένεζ.

Παράλληλα, ο Αμερικανός βουλευτής καταγγέλλει και προειδοποιεί ότι το βενεζουελανικό καθεστώς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια για τους σεισμούς ως πολιτικό εκβιασμό.

zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Τεχνητή νοημοσύνη και ημιαγωγοί - εικόνα αρχείουTech

ΗΠΑ–Κίνα: Πρόταση για «κόκκινο τηλέφωνο» AI – Άμεση ειδοποίηση για επικίνδυνα περιστατικά τεχνητής νοημοσύνης

Ανεφοδιασμός καυσίμων σε αεροδρόμιο - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ευρώπη: Έρχεται έλλειμμα 510.000 βαρελιών jet fuel την ημέρα – Αποθέματα σε χαμηλό 7ετίας

Εμπορικό πλοίο - ναυτιλιακή κίνηση στα Στενά του ΟρμούζΔΙΕΘΝΗ

Ορμούζ: Η κίνηση πλοίων κατέρρευσε – Μόλις 12 φορτηγά πλοία πέρασαν το Σαββατοκύριακο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *