Η Βασίλισσα Ελισάβετ σε «κατ’ οίκον περιορισμό» μετά το μήνυμα Χριστουγέννων

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει τεθεί υπό «κατ ‘οίκον περιορισμό» από τη βασιλική οικογένεια και δεν της επιτρέπεται να εμφανίζεται δημοσίως μετά την προσπάθειά της να αποκαλύψει ένα παγκόσμιο δίκτυο με «τις πιο σκοτεινές δυνάμεις», κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του Χριστουγεννιάτικου μηνύματός της για το 2016, σύμφωνα με εμπιστευτικές πηγές του BBC.

Σαφώς ταραγμένη, η βασίλισσα κατονόμασε επιφανή πρόσωπα τα οποία είναι ένοχα για «τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος των πιο ευάλωτων, των παιδιών μας». Η βασίλισσα ζήτησε συγγνώμη που δεν τους εξέθεσε νωρίτερα, και ζήτησε από τους υπηκόους της να κατανοήσουν ότι η βασιλική οικογένεια απλά έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο για να διασφαλίσει τη δική της επιβίωση.

Ανώτερα στελέχη του ΒΒC και σύμβουλοι του παλατιού έσπευσαν να ακυρώσουν την τηλεοπτική λήψη, όχι όμως πριν η Βασίλισσα εκφράσει τους σκοτεινούς της φόβους ότι το 2017 θα είναι μια «χρονιά σφαγής, όμοια της οποίας δεν έχουμε δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμου», καθώς κακόβουλες δυνάμεις, η παγκόσμια ελίτ, προετοιμάζουν πόλεμο για να επιτύχουν τους στόχους τους

Έκπληκτο το προσωπικό του BBC

Η βιντεοσκόπηση του Χριστουγεννιάτικου μηνύματος ακυρώθηκε σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της πηγής, ενώ ο διευθυντής του ΒΒC απευθύνθηκε εκτάκτως στο προσωπικό της παραγωγής. Είπε ότι είχε προειδοποιηθεί από στελέχη του BBC ότι η Αρχηγός Κράτους «έλεγε πολλά και διάφορα πρόσφατα» και ότι «όλοι πρέπει να διαγράψουμε από τη μνήμη μας όσα μόλις ακούσαμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.»
….

Ανώτερα στελέχη του Παλατιού επικοινώνησαν με τον πρίγκιπα Κάρολο, και ο διάδοχος του θρόνου διαβεβαίωσε ότι «θα λύσει το πρόβλημα».


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ως εκ τούτου, έχει τεθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ υπό Βασιλικό «κατ’ οίκον περιορισμό», με αποτέλεσμα την απαγόρευση δημόσιων εμφανίσεών της μέχρι να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξαναμιλήσει ανοιχτά.

Μετά το περιστατικό της καταγραφής του μηνύματος, η Βασίλισσα Ελισάβετ απείχε από όλες τις παραδοσιακές δημόσιες εμφανίσεις της, επικαλούμενη «ένα κρυολόγημα.»

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΣΑΥΡΑ?

πηγή Your News Wire http://yournewswire.com/queen-elizabeth-house-arrest-christmas-message/

Queen Elizabeth has been placed under «house arrest» after exposing a global network of «the darkest forces» during the recording of her 2016 Christmas Message.

Loading...

10 thoughts on “Η Βασίλισσα Ελισάβετ σε «κατ’ οίκον περιορισμό» μετά το μήνυμα Χριστουγέννων

 1. Ευτυχεσμένο το Νέο Έτος says:

  Είπαμε ότι το 2017 είναι το έτος Θερισμού, εποχή Συγκομιδής. Θα σκοτώσουν μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας ως θυσία για την παραγωγή του νέου συστήματος. Για να παράγεις το νέο πρέπει πρώτα να θυσιάζεις το παλιό. Το ερώτημα είναι εσείς ξέρετε το πώς να επιβιώσετε; Έχετε οδηγούς επιβίωσης;

 2. Πιο ψεκασμένος πεθαίνεις says:

  Αν καταλαβαίνετε Αγγλικά και ακούσετε το μήνυμα θα διαπιστώσετε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Μάλλον κάνα γερό κρύωμα έχει αρπάξει και σε καμιά δεκαριά μέρες θα την δούμε πάλι χαρωπή να χαιρετάει.

 3. Ανώνυμος says:

  Η Βασίλισσα της Αγγλίας είναι ένα πολιτικό πρόσωπο… και στην πολιτική άλλοτε λέγονται πράγματα (ώστε με την έκθεση τους) για να μην γίνονται, και άλλοτε δεν λέγονται πράγματα για να γίνονται! Βασικά οι δηλώσεις στην πολιτική χρησιμοποιούνται για 2 λόγους – φάσης, α) για την διαχείριση του χρόνου, σε τυχών εκδηλωθέν γεγονός, και β) ως άλλοθι ενός επερχόμενου γεγονότος, σε απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Αυτές τις δυο ιδιότητες της πολιτικής, που είναι η τέχνη της εξαπάτησις, τις χρησιμοποιεί και ο γράφων. Οπωσδήποτε όπου υπάρχει αντίφαση στην πολιτική, τότε έχουμε παράδοξο… και αυτό μυρίζει πολιτική παγίδα. Αυτά.

 4. pananas says:

  καλες γιορτες σε ολους,

  εγκαρδιως ευφραινεσθε βοηθωντας τον διπλανο σας
  ως εαυτον.

  χαλαρα με τις υποψιες
  οτι παρατηρητε επεκτεινεται
  αν θελετε κατι να μορφοποιηθει απλα συγκεντρωθειτε σε αυτο με πιστη (σαν να εχει γινει )και οταν πλεον φτασατε στο σημειο να το βιωνετε θετικα στην πραγματικοτητα σας
  τοτε θα συμβει κιολασ./.21 ημερες ειναι καλες για δοκιμη ..

  μακαρι ολοι να εχουν ενα ζεστο φαι και μια στεγη αυτες τις ημερες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *