21:37 - 15/09/2017

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έτοιμο λόγο για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Με τις σχέσεις Βόρειας Κορέας, Ιαπωνίας και ΗΠΑ να είναι τεταμένες, αποκαλύφθηκε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έτοιμη ομιλία σε περίπτωση που ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ό,τι ο πατέρας της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ο βασιλιάς George V κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου. Έχει προετοιμάσει ομιλία σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η ομιλία για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο γράφτηκε το 1983, την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Δημοσιεύτηκε μάλιστα το 2013 βάσει του νόμου «30-year rule». Τμήματα της ομιλίας δεν ανταποκρίνονται βέβαια στη σημερινή πραγματικότητα.
Βασίλισσα Ελισάβετ: Απόσπασμα από την ομιλία της

Για παράδειγμα ο γιος της πρίγκιπας Andrew δεν είναι πλέον σε στρατιωτική δράση όπως στη διάρκεια του Πολέμου των Φώκλαντ. «Δεν έχω ξεχάσει τη θλίψη και την υπερηφάνεια που ένιωσα καθώς η αδερφή μου και εγώ ακούγαμε από τον ασύρματο την ομιλία του πατέρα μας, George VI, και τα εμπνευσμένα λόγια του το 1939. Όταν η Βρετανία μπήκε στον πόλεμο με τη Γερμανία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν φαντάστηκα ούτε για μια στιγμή πως αυτό το επίσημο και τρομερό καθήκον θα περνούσε μια μέρα σε μένα. Όμως ό,τι τρομερό και αν μας περιμένει όλους, οι ιδιότητες που συνέβαλαν για να διατηρήσουμε την ελευθερία μας δύο φορές μέσα σε αυτόν τον θλιβερό αιώνα θα γίνει και πάλι η δύναμή μας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι μεγαλύτεροι από ποτέ στην ιστορία μας… Το μήνυμά μου προς εσάς είναι απλό. Βοηθήστε όσους δεν μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, συμπαρασταθείτε στους ανθρώπους που είναι μόνοι τους και τους άστεγους. Αφήστε την οικογένειά σας να γίνει το επίκεντρο της ελπίδας και της ζωής σε εκείνους που τη χρειάζονται».

pentapostagma

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 26
  2
  Με λίγα λόγια λέει “πολεμήστε εσείς για να γίνουμε πλουσιότεροι εμείς”
  • 2
   4
   Αυτό που σας πιάνει με τα λεφτά είναι απίστευτο, δεν λέει κανείς όχι όλοι τα χρειαζόμαστε, αλλά μην τα βάζουμε και πάνω από το Ιερό καθήκον.
 2. 0
  0
  ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Η “ILSA”…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί