Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έτοιμο λόγο για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Με τις σχέσεις Βόρειας Κορέας, Ιαπωνίας και ΗΠΑ να είναι τεταμένες, αποκαλύφθηκε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έτοιμη ομιλία σε περίπτωση που ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ό,τι ο πατέρας της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ο βασιλιάς George V κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου. Έχει προετοιμάσει ομιλία σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η ομιλία για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο γράφτηκε το 1983, την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Δημοσιεύτηκε μάλιστα το 2013 βάσει του νόμου «30-year rule». Τμήματα της ομιλίας δεν ανταποκρίνονται βέβαια στη σημερινή πραγματικότητα.
Βασίλισσα Ελισάβετ: Απόσπασμα από την ομιλία της

Για παράδειγμα ο γιος της πρίγκιπας Andrew δεν είναι πλέον σε στρατιωτική δράση όπως στη διάρκεια του Πολέμου των Φώκλαντ. «Δεν έχω ξεχάσει τη θλίψη και την υπερηφάνεια που ένιωσα καθώς η αδερφή μου και εγώ ακούγαμε από τον ασύρματο την ομιλία του πατέρα μας, George VI, και τα εμπνευσμένα λόγια του το 1939. Όταν η Βρετανία μπήκε στον πόλεμο με τη Γερμανία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν φαντάστηκα ούτε για μια στιγμή πως αυτό το επίσημο και τρομερό καθήκον θα περνούσε μια μέρα σε μένα. Όμως ό,τι τρομερό και αν μας περιμένει όλους, οι ιδιότητες που συνέβαλαν για να διατηρήσουμε την ελευθερία μας δύο φορές μέσα σε αυτόν τον θλιβερό αιώνα θα γίνει και πάλι η δύναμή μας.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι μεγαλύτεροι από ποτέ στην ιστορία μας… Το μήνυμά μου προς εσάς είναι απλό. Βοηθήστε όσους δεν μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, συμπαρασταθείτε στους ανθρώπους που είναι μόνοι τους και τους άστεγους. Αφήστε την οικογένειά σας να γίνει το επίκεντρο της ελπίδας και της ζωής σε εκείνους που τη χρειάζονται».

pentapostagma

3 thoughts on “Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έτοιμο λόγο για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

    • ΟΥΣΤ ΡΕ says:

      Αυτό που σας πιάνει με τα λεφτά είναι απίστευτο, δεν λέει κανείς όχι όλοι τα χρειαζόμαστε, αλλά μην τα βάζουμε και πάνω από το Ιερό καθήκον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *