Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Την άνοιξη του 2024, χιλιάδες ουφολόγοι/συνωμοσιολόγοι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούσαν μια παράξενη ανωμαλία στον Νότιο Ωκεανό, στα ανοικτά των ακτών της Ανταρκτικής, όπου, σύμφωνα με στοιχεία από υπηρεσίες, το ύψος των κυμάτων σε μια σχετικά μικρή περιοχή ήταν 30 μέτρα:

Και τώρα, όπως αναφέρει σήμερα ο σύντροφος Youcefzyx , μία από τις σημαδούρες όχι πολύ μακριά από την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο, δείχνει μια διακύμανση 80 ποδιών (μέτρων;!!!) στη στάθμη του ωκεανού:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ προς NOAA , όλα είναι ακριβώς όπως φαίνονται στο βίντεο.

Δεδομένου ότι οι γειτονικές σημαδούρες είναι άθικτες και οι μετεωρολογικές υπηρεσίες δεν δείχνουν κύματα ύψους 100 μέτρων, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι σφάλμα της σημαδούρας 21418. Σήμερα έδειξε ύψος στάθμης θάλασσας άνω των 80 μέτρων, αύριο θα είναι 800+ και μεθαύριο η θάλασσα θα ανέβει στο φεγγάρι ή ο πυθμένας θα πέσει στη Βραζιλία.

Τι γίνεται όμως αν οι πληροφορίες από τον αισθητήρα είναι σωστές; Μπορεί να συμβεί αυτό;

Αυτό μπορεί κάλλιστα να ισχύει. Για παράδειγμα, στον πλανήτη Γη υπάρχει το λεγόμενο Ελάχιστο Γεωειδές του Ινδικού Ωκεανού (IOGL):

Η στάθμη του νερού στο κέντρο αυτού του σχηματισμού είναι 106 μέτρα χαμηλότερη από ό,τι στη γύρω περιοχή, και αν η Γη ήταν στρογγυλή, τα πλοία πιθανότατα θα γλιστρούσαν σε αυτήν την κοιλάδα σαν τσουλήθρα, και οι λουόμενοι θα κατέβαιναν σε αυτήν με ορεινά θαλάσσια σκι και θα έκαναν όμορφες στροφές σε σημαδούρες, όπως σε εμπόδια.

Η αιτία αυτής της τρύπας είναι, με τη σειρά της, μια βαρυτική ανωμαλία που ανακάλυψε ο γεωφυσικός Felix Andries Vening Meines στα μέσα του περασμένου αιώνα:

Κοντά στην Ιαπωνία, η περιοχή της ανωμαλίας είναι μικρότερη σε έκταση από το IOGL, αλλά η διακύμανση του ύψους εκεί είναι επίσης μόνο το 30% του IOGL. Επομένως, είναι πολύ πιθανό να υπήρξε κίνηση στο μάγμα σε αυτήν την περιοχή, η οποία προκάλεσε αλλαγή στο τοπικό επίπεδο βαρύτητας και τοπική κατάρρευση του νερού.

Από τις 5 Ιουλίου, όταν ένας Ιάπωνας καλλιτέχνης υποσχέθηκε έναν μέγα-σεισμό τη δεκαετία του 1990, οι ηφαιστειολόγοι που εργάζονται σε πολυθρόνες κάθονται στην άκρη των καθισμάτων τους και περιμένουν να γίνει έκρηξη. Ο σύντροφος Youcefzyx προβλέπει την 20ή Ιουλίου, όταν η σελήνη θα βρίσκεται στο περίγειο, δηλαδή στο πλησιέστερο σημείο στη Γη στην τροχιά της.

Δεν ξέρουμε πόσο αληθινό είναι το wang του συντρόφου Youcefzyx, αλλά μπορούμε να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από δύο ημέρες η Αλάσκα είχε M7.3+ και η Ιαπωνία, λογικά, είναι η επόμενη μετά την Ινδονησία. Και  η Elizabeth Marie ( laterrain333 ) έγραψε τα εξής στις 17 Ιουλίου 2025:

Στις 5 Ιουλίου 2025, είδα ένα έντονο όνειρο:

Είδα έναν χάρτη της ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ κάποιας χώρας… Υποθέτω ότι ήταν η ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ… αν και δεν είδα το όνομα του χάρτη. Τότε παρατήρησα ότι ολόκληρη η ακτογραμμή ήταν ΕΠΙΣΗΜΑΝΜΕΝΗ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Έπειτα, την επόμενη κιόλας νύχτα, με ξύπνησε αυτή η «λέξη»: ΣΕΙΣΜΟΣ

Φαίνεται λοιπόν ότι το όνειρο αφορούσε ένα τσουνάμι σε όλη τη Δυτική Ακτή. Θα έπρεπε να χτυπήσει την Ιαπωνία αρκετά δυνατά για να προκαλέσει τόσο εκτεταμένο συναγερμό, οπότε θα παρακολουθούμε την εξέλιξη των πραγμάτων.

thebigtheone

KORAKAS NEWS: Οι μαγνητικές ανωμαλίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, σημασία έχει πότε θα καταλάβει η μάζα, το 80% ότι όλα τα σημάδια λένε το ΤΕΛΟΣ είναι ΤΩΡΑ.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek