Τσουνάμι στη γερμανική τράπεζα: Η Deutsche Bank βλέπει τον τυφώνα να έρχεται – Τι συμβαίνει;

Η γερμανική τράπεζα σημείωσε ότι το εργατικό δυναμικό της θα υποχωρήσει «αρκετά χαμηλότερα» από τις 90.000, από 97.000 που είναι σήμερα.

Όπως μεταδίδει το MarketWatch, στον τομέα του trading η τράπεζα σημείωσε ότι έχει στόχο να μειώσει το προσωπικό κατά περίπου 25%.

Ο Christian Sewing, CEO που τοποθετήθηκε πρόσφατα, είπε ότι «πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που πραγματικά κάνουμε καλά». Πρόσθεσε ότι η τράπεζα παραμένει «δεσμευμένη στη διεθνή της παρουσία» αλλά και στην επενδυτική τραπεζική.

Η Wall Street Journal μετέδωσε χθες ότι η Deutsche Bank σχεδιάζει να περιορίσει κατά 10.000 τις θέσεις πλήρους απασχόλησης ή σχεδόν 1 στις 10 θέσεις εργασίας.

Η τράπεζα αναμένει να δεχθεί πλήγμα στα αποτελέσματα του 2018 μέχρι 800 εκατ. ευρώ, ενώ για το 2019 έχει στόχο να μειώσει τα προσαρμοσμένα κόστη στα 22 δισ. ευρώ.

euro2day.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Κυρίαρχοι της Επίγνωσης

Το ουσιαστικότερο θεμέλιο της ελευθερίας και της ευτυχίας του ανθρώπου είναι η επίγνωση – το μυστικό κλειδί για να αλλάξουμε τα πρότυπα των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς που μας καθηλώνουν υλικά και πνευματικά. Όταν κυριαρχούμε στον νου και την καρδιά, μέσω της πειθαρχίας και της συνειδητότητας, θεραπεύουμε τα τραύματά μας και παραδινόμαστε στον αγνό αληθινό εαυτό μας.

Η κατάκτηση της επίγνωσης μας επιτρέπει να βιώσουμε μια εκπληκτική αίσθηση γαλήνης και πληρότητας που προέρχεται από το γεγονός ότι, επιτέλους, απελευθερωνόμαστε από κάθε περιορισμό μας και τελικά αναδεικνύουμε το σύνολο του δυναμικού μας ως ανθρώπινα όντα.

ΤΙΜΗ 14,50€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

6 thoughts on “Τσουνάμι στη γερμανική τράπεζα: Η Deutsche Bank βλέπει τον τυφώνα να έρχεται – Τι συμβαίνει;

 1. John says:

  Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν στρατιωτικά αντίποινα εναντίον της Ιταλίας μετά την άρνηση του Matteo Salvini να συνεχίσει την ερπετοσιωΝΑΖΙστική πολιτική της εξάλειψης του πληθυσμού που υπαγορεύεται από τη Goldman Sachs.

  Ο υπερεθνικιστής ηγέτης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα εκφράζοντας τη βούλησή του να κλείσει τη βάση του Aviano πετώντας το ΝΑΤΟ έξω από την Ιταλία με τις κλωτσιές.

  Προηγήθηκαν διαδοχικά τρομοτελεσίγραφα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΝΑΤΟ για τις συνέπειες που θα υποστεί η ιταλική κυβέρνηση σε περίπτωση προσχώρησής της στο αντίπαλο στρατόπεδο.

 2. Αργυρώ says:

  Χρεωκοπημένη κατ’ ουσίαν, οι τράπεζες είναι η μεγαλύτερη απάτη και το μέσο που χρησιμοποιεί η ελίτ για να εξαθλιώνει τον πληθυσμό της γης, όσο για την Ελλάδα έκαναν περίφημη δουλειά και μια χώρα παράδεισο την κατάντησαν προσωποποίηση μιζέριας και κακομοιριάς. Αλλά έρχεται η ώρα για όλους…

 3. demis says:

  o ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ»ΕΤΕΡΟΝ-ΕΚΑΤΕΡΟΝ»’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *