ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τσεχία: Σκότωσε το νεογέννητο παιδί της και πέταξε την σορό του στα σκυλιά

· Κατοχικά Νέα

Μια ασύλληπτη τραγωδία που ξεπερνά τα όρια του ανθρώπινου νου έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Τσεχία, προκαλώντας παγκόσμιο αποτροπιασμό. Μια 35χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι αφαίρεσε τη ζωή του νεογέννητου παιδιού της, αμέσως μετά τη γέννα, και στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος με τον πιο φρικιαστικό τρόπο: ταΐζοντας μέλη του βρέφους στα σκυλιά της!

Η υπόθεση, που έχει παγώσει την τσεχική κοινωνία, εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Πίλσεν. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα γέννησε κρυφά στο σπίτι της ένα υγιέστατο αγοράκι. Αντί όμως να το κρατήσει στην αγκαλιά της, αποφάσισε να του κόψει το νήμα της ζωής. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κόβουν την ανάσα, καθώς η 35χρονη φέρεται να διαμέλισε το άψυχο σώμα του μωρού.

Το DNA στο στόμα του σκύλου «έδειξε» την ένοχη

Η φρικτή πράξη άρχισε να αποκαλύπτεται όταν κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν ανθρώπινα υπολείμματα και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία. Οι Αρχές ξεκίνησαν μια γιγαντιαία έρευνα, η οποία όμως είχε κολλήσει σε αδιέξοδο, καθώς δεν υπήρχε καμία αναφορά για εξαφάνιση βρέφους, ούτε στοιχεία που να οδηγούν στη μητέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανατροπή στην υπόθεση ήρθε χάρη στην επιστημονική ανάλυση και τη βοήθεια της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας. Οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA από το στόμα των σκυλιών της περιοχής. Τα εργαστηριακά αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά: στο στόμα ενός από τους σκύλους της 35χρονης εντοπίστηκε γενετικό υλικό που ταυτοποιούταν με τα υπολείμματα του άτυχου βρέφους.

Αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη

Μετά την αδιαμφισβήτητη αυτή επιστημονική απόδειξη, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της γυναίκας. Η 35χρονη οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, όπου της απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες για δολοφονία σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κατηγορούμενη βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, καθώς η τσεχική δικαιοσύνη αναμένεται να εξαντλήσει την αυστηρότητά της για ένα έγκλημα που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο ειδεχθή στα χρονικά της χώρας. Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή ή συγκάλυψη από άλλο πρόσωπο του περιβάλλοντός της.

Πηγή: www.zougla.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Τραγωδία σε θρησκευτικό πανηγύρι – 10 νεκροί και 81 τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων

ΔΙΕΘΝΗ

Καύκασος: Φονική χιονοστιβάδα στο Μιζιργκί – 11 νεκροί, 6 αγνοούμενοι και επιχείρηση διάσωσης σε ακραίες συνθήκες

ΔΙΕΘΝΗ

Νέο Δελχί: Κατέρρευσε κτίριο με φοιτητές – Τουλάχιστον έξι νεκροί και έρευνες στα συντρίμμια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά