Τρόμος στην άσφαλτο: Τουριστικό λεωφορείο «σαρώνει» αυτοκίνητα (Video)

Τον θάνατο σκόρπισε σε αυτοκινητόδρομο «τρελό» τουριστικό λεωφορείο, το οποίο προκάλεσε σοβαρότατο δυστύχημα με νεκρούς, τραυματίες και πολλά κατεστραμένα οχήματα.

Σύμφωνα με τις αρχές της Νότιας Κορέας, όπου συνέβη το τροχαίο, ο οδηγός του λεωφορείου ήταν μισοκοιμισμένος, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Αυτό που επακολούθησε το έχουμε δει μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες: το λεωφορείο «σάρωσε» πολλά αυτοκίνητα, προτού σταματήσει, κατεστραμμένο και το ίδιο.

https://www.youtube.com/watch?v=KKpM-lxUnXg

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν δύο νεκροί και 16 τραυματίες, ενώ τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες μετάλλου και πλαστικού…

topontiki


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

One thought on “Τρόμος στην άσφαλτο: Τουριστικό λεωφορείο «σαρώνει» αυτοκίνητα (Video)

  1. Ελπίζω says:

    Ελπίζω να γνωρίζετε ότι τέτοιου είδους αναρτήσεις δημιουργούν αρνητικό υποσυνείδητο προγραμματισμό. Τρέφετε τον μαύρο λύκο που έχουμε μέσα μας. Ο προγραμματισμός του υποσυνείδητου γίνεται με το συναίσθημα και με εικόνες. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα βίντεο με θανάτους. Θα μου πείτε τα γνωστά. Μην τα βλέπεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς, πήγαινε αλλού κλπ κλπ. Ευτυχώς έχω τις κατάλληλες προστασίες ώστε να μην επηρεάζομαι αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους αναγνώστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *