ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 5 /5 (1 )

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τα γεγονότα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο όπως προβλήθηκαν από τα κατεστημένα ΜΜΕ στο κοινό με μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση απέχουν από την πραγματικότητα και από ένα σκοτεινό παρασκήνιο που το συναντάμε και σε άλλες παρόμοιες τρομοκρατικές επιθέσεις.

 

Ξετυλίγοντας το πραγματικό νήμα αυτής της υπόθεσης, μοιάζει πολύ με την υπόθεση του Charlie Hebdo. Ακόμα και για τα γεγονότα τον δίδυμων πύργων έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ				  	  	  	  	  	  	  	  	  	   	5 /5 							(1 ) - Εικόνα1

Σε όλες τις περιπτώσεις είναι τυχαίο ότι ανακαλύφθηκε σχεδόν αμέσως η ταυτότητα του δράστη κοντά στο γεγονός, σαν να ήθελαν κάποιοι να προβάλλουν ένα συγκεκριμένο δράστη;

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ				  	  	  	  	  	  	  	  	  	   	5 /5 							(1 ) - Εικόνα2

Στην περίπτωση του Βερολίνου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Spiegel, ο δράστης άφησε την ταυτότητα του μέσα στο φορτηγό και το ερώτημα που τίθεται σε κάθε νοήμονα, αν είναι δυνατόν αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ				  	  	  	  	  	  	  	  	  	   	5 /5 							(1 ) - Εικόνα3

Δηλαδή ο κάθε επίδοξος τρομοκράτης φροντίζει μαζί με τον εξοπλισμό να έχει πάντα και την αστυνομική ταυτότητα μαζί του σαν…..διαπιστευτήριο;;; Στην συνέχεια, σύμφωνα με τον κανόνα, ο δράστης σκοτώνεται για να μην μπορεί να μιλήσει και μετά του προσθέτουμε την ταμπέλλα ότι είναι μέλος της Al-Qaida, Al-Nusra, κ.τ.λ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ				  	  	  	  	  	  	  	  	  	   	5 /5 							(1 ) - Εικόνα4

Σκίτσο το οποίο εικονίζει έναν δράστη να εχει όλα τα απαραίτητα (καλάσνικοφ, σφαίρες κλπ), έχοντας όμως ξεχάσει να πάρει την ταυτότητά του η οποία είναι το σημαντικότερο για τη σκηνοθέτηση του γεγονοτος.

Το ίδιο έγινε και στο Charlie Hebdo: στις 7 Ιανουαρίου 2015 οι δράστες μπήκαν στο γραφείο του περιοδικού, σκότωσαν αυτούς που σκότωσαν και στην συνέχεα άφησαν κάπου τις ταυτότητες τους σαν να ήθελαν να πουν ότι «ορίστε εμείς το κάναμε».

Και στο επεισόδιο του σταδίου στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015 ο δράστης φρόντισε να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα που την βρήκαν δίπλα στο πτώμα του.

Επίσης, στο επεισόδιο τον δίδυμων πύργων βρεθήκαν από το FBI, δύο τετράγωνα πιο πέρα άθικτο το διαβατήριο ενός επίδοξου δράστη.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ				  	  	  	  	  	  	  	  	  	   	5 /5 							(1 ) - Εικόνα5

Για ό,τι έγινε στο Βερολίνο είναι γεγονός πώς ο κύριος ένοχος είναι η κυβέρνηση της Μέρκελ, που επέτρεψαν να έρθουν στην χώρα ανεξέλεγκτα όλα αυτά τα εγκληματικά ισλαμικά στοιχειά. Η πρόφαση που προέβαλαν ήταν να σώσουμε τους πρόσφυγες γυναικόπαιδα από τον πόλεμο, στην πραγματικότητα όμως το 90% από αυτούς που ήρθαν δεν είναι γυναικόπαιδα αλλά νεαροί σε στρατεύσιμες ηλικίες.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ				  	  	  	  	  	  	  	  	  	   	5 /5 							(1 ) - Εικόνα6

Το σχέδιο ήταν όπως εφαρμόστηκε από τις μυστικές υπηρεσίες να προκαλέσουν με την έλευση όλων αυτών των κυμάτων αποσταθεροποιήσεις και πλήγματα στην κοινωνική συνοχή των γηγενών. Ο βασικός πυλώνας του σχεδίου μυστικών υπηρεσιών για αποσταθεροποίηση της Ευρώπης είναι εκείνη η περίφημη μυστική οργάνωση που είναι γνωστή ως GLADIO.

Η GLADIO είναι η οργάνωση που έδρασε τις περασμένες δεκαετίες με μυστικές ομάδες όπως η RAF, όπου δρούσαν αποσταθεροποιητικά σε μια σειρά ευρωπαϊκών κρατών.

Είναι δημιούργημα του NATO με την συνδρομή του τριγώνου Σαουδική Αραβία- Κατάρ – Τουρκία, από την εποχή του ψυχρού πολέμου για την αντιμετώπιση των κουμουνιστών με διείσδυση σε πολλούς εθνικούς στρατούς και στην συνέχεια μετατράπηκε στο μεγαλύτερο συνωμοτικό παράγοντα αποσταθεροποίησης της Ευρώπης.

Μια κλασική μέθοδος δράσης αυτών των μυστικών κυκλωμάτων είναι τρομοκρατικά χτυπήματα εναντίων αθώων πολιτών που θα έχουν σαν άμεση συνέπεια την επιβολή όλο και πιο κατασταλτικών μέτρων και κυρίως την μεγαλύτερη χειραγώγηση των κοινωνιών.

Συμφώνα με τις αποκαλύψεις του Vincenzo Vinciguerra, παλιό μέλος του NATO και της GLADIO αναφέρει πως αυτή οργάνωσε το επεισόδιο το 1972 στο Peteano που στοίχησε την ζωή σε πέντε αστυνομικούς.

Ο στόχος των επιχειρήσεων της οργάνωσης αυτής ήδη από τότε είναι η διαμόρφωση, μέσω τρομοκρατικών χτυπημάτων, μιας φοβισμένης κοινωνίας που θα υπακούει εύκολα και δεν θα αντιδρά στον όλο και μεγαλύτερο και ασφυκτικό έλεγχο της.

Όταν οι κυβερνήσεις υποδεικνύουν σκόπιμα έναν εχθρό, τον αντιμετωπίζουν ως τρομοκράτη και ανοίγουν πόλεμο εναντίον του, όταν όμως η κοινωνία ανακαλύπτει έναν εχθρό που την επιβουλεύεται τότε, αυτό το καθεστώς δεν το αποδέχεται και τότε το ονομάζουν επαναστάτη και αντιμετωπίζουν την ίδια την κοινωνία με όλο και περισσότερα περιοριστικά μέτρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας Ινδός φιλόσοφος ο Jiddu Krishnamurti, η ανασφάλεια προκαλεί φόβο, ο φόβος φέρνει την αστυνομική καταστολή για την ασφάλεια και το αποτέλεσμα είναι όλο και μεγαλύτερος περιορισμός των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας των λαών.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ				  	  	  	  	  	  	  	  	  	   	5 /5 							(1 ) - Εικόνα7

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί προκαλείται σκόπιμα αυτό το αίσθημα ανασφάλειας σε όλη την Ευρώπη μέσω της ισλαμικής τρομοκρατίας. Μόνο όταν είσαι ελεύθερος από τον φόβο τότε μόνο μπορείς να διακρίνεις την πραγματικότητα και να κατανοήσεις την αλήθεια των γεγονότων.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

nikosxeiladakis.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *