in

ΤΡΑΜΠ… «τι γίνεται τώρα εδώ;… ο Χίτλερ σηκώνει πάλι κεφάλι;» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. Επιβεβαιώνεται ή ΟΧΙ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Από την Παρασκευή ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ επιβεβαιώνει τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ.
ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ξεκινάνε οι μεγαλύτερες ανατροπές των τελευταίων πενήντα ΚΑΙ χρόνων .
«ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘ΨΩΜΙΑ’ ΤΗΣ ΕΟΚ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται… σου λέει ,
τι γίνεται τώρα εδώ;…
ο Χίτλερ σηκώνει πάλι κεφάλι; ..
και θα την διαλύσουν…»
Αθανάσιος Ρακοβαλής

pentapostagma.gr 9 Οκτωβρίου 2013, 12:04 πμ
«Πέντε ημέρες πριν εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, απευθύνεται στην Ευρώπη, με μια μεγάλη συνέντευξη που δημοσιεύεται την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, σε δύο συντηρητικά έντυπα, το ένα γερμανικό, την Bild και το άλλο βρετανικό, τους Times.»
Η Ανγκελα Μέρκελ; Εκανε ένα «καταστροφικό» λάθος με τους μετανάστες.
Το ΝΑΤΟ; Μια οργάνωση «παρωχημένη».
Το Brexit; «Μια επιτυχία» η οποία θα οδηγήσει και άλλες χώρες να «εγκαταλείψουν» την ευρωπαϊκή ένωση
«Εξόχως καταστροφικό λάθος» ήταν το άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας κατά την προσφυγική κρίση. Η Γερμανία άφησε «όλους αυτούς τους ανθρώπους» να μπουν στη χώρα, ανεξάρτητα από το πού προέρχονται.
Η έξοδος, μάλιστα της Μ. Βρετανίας θα αποδειχτεί ότι ήταν μια «θαυμάσια υπόθεση».

«Κοιτάξτε την Ευρωπαϊκή Ενωση, αυτή είναι (στην ουσία) η Γερμανία.
Κατά βάση η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι το μέσον για την επίτευξη του στόχου της Γερμανίας.
Γι αυτό θεωρώ ότι ήταν έξυπνο από μέρους της Μ. Βρετανίας να αποχωρήσει» πρόσθεσε στην συνέντευξή του ο Τραμπ, ο οποίος είπε, επίσης, ότι πιστεύει πως το πρότυπο της Μ. Βρετανίας θα το ακολουθήσουν και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής iefimerida.gr/ 16 Ιανουαρίου 2016
Τον Οκτώβριο του 2013 ο κ. Αθανάσιος Ρακοβαλής έδινε την παρακάτω μαρτυρία
«ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών»

Έχουν περάσει περίπου είκοσι χρόνια από τότε που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον γέροντα Παϊσιο να μας λέει ότι ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘ΨΩΜΙΑ’ ΤΗΣ ΕΟΚ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται… σου λέει , τι γίνεται τώρα εδώ;… ο Χίτλερ σηκώνει πάλι κεφάλι; ..και θα την διαλύσουν…
Βλέπεις σε μερικούς δεν συμφέρει να υπάρχει η Ελλάδα… .σήμερα οι φίλοι μας θέλουν να μας ‘τσαλακώσουν’ και οι εχθροί μας να μας ξεσκίσουν… δεν πειράζει όμως, έχουν οι άνθρωποι τα σχέδιά τους έχει και ο Θεός τα δικά Του… έλεγε με νόημα.

Σε άλλη περίσταση είπε Θα φέρει ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων ώστε στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι

Προϋπόθεση όμως για να δεχθούμε την Θεία βοήθεια είναι η μετάνοια του ελληνικού λάου, γιατί σήμερα έχουμε πιάσει πάτο από όλες τις απόψεις αλλά κυρίως ηθικά και πνευματικά. Όλοι και οι άρχοντες και ό λαός,
Η απομάκρυνση του λαού από την διδασκαλία του Χριστού και από την Εκκλησία Του, έχει φέρει την ηθική κατάντια και αυτή με την σειρά της την διαφθορά, την διάλυση του κράτους και την οικονομική χρεοκοπία….
Όμως ο γέροντας ευελπιστούσε ότι θα μετανοήσουμε…. Έλεγε σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν για τον Χριστό… έχω δουλεία, λένε και σου γυρίζουν την πλάτη…. όμως θα συμβούν γεγονότα που θα συνταραχθούν τα έθνη, δεν θα είναι η Δευτέρα παρουσία αλλά θα είναι Θεία επέμβαση στη ιστορία της ανθρωπότητας…. μετά από αυτό θα σε τραβάνε από το μανίκι και θα λένε …έλα εδώ να μας πεις τι ξέρεις για τον Χριστό…. Θα γεμίσουν οι δρόμοι εκκλησάκια και τα λεωφορεία εικονίτσες …. μου είπε κάποτε που τον ρώτησα γεμάτος στεναχώρια για την πνευματική μας κατάντια.
Ας εργασθούμε λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση, με ελπίδα και θάρρος, ο καθένας από το πόστο του και ανάλογα με τις δυνάμεις που διαθέτει ….Βλέπεται η Ελλάδα δεν παράγει αυτοκίνητα, αλλά ακόμα ‘βγάζει’ Αγίους… εδώ βρίσκεται η αξία της, στην ζωντανή ορθόδοξη παρά δοσή της, που ακόμα και σήμερα ‘βγάζει’ ΑΓΊΟΥΣ …ότι πολυτιμότερο δηλαδή.
.. ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών»
Αθανάσιος Ρακοβαλής

πηγή: pentapostagma.gr/2013/10/gerontas-paisios_9.html#ixzz4VwpMSjom 9 Οκτωβρίου 2013, 12:04 πμ

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι δεν επιβεβαιώνεται ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ του Έθνους μας ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
Έρχονται αγαπητοί μου και όλα τα υπόλοιπα που προείπε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ των ημερών μας.
Πρωτοχρονιά αρθρογραφήσαμε «Βάστα ΕΛΛΑΣ το 2017! ΞΥΠΝΑ και ΔΕΣ που θα πας…»
«Το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον»
Οι παγκόσμιες κοινότητες των Ελληνορθοδόξων θα πρωταγωνιστήσουν στην πνευματική ανακαίνιση της καθημαγμένης ανθρωπότητας σε μοναδικές εν ΧΡΙΣΤΩ αποστολές δικαιώνοντας τον Ευαγγελικό ΛΟΓΟ.

Αυτό είναι το Πνευματικό ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ που θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων μετά το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της ΠΟΛΗΣ.

Θα αλλάξουν χαρακτήρες και θα αποκαλυφτούν πράγματα και θάματα.
Τώρα όμως πρέπει να βιώσουμε γεγονότα παράξενα.
« εκεί που θα λέτε Ειρήνη, εκεί θα έρθει πόλεμος ξαφνικά» ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης.
Άλλη ειρήνη θέλουν να επιβάλλουν οι παίκτες της γης και άλλη ΕΙΡΗΝΗ έχουν επιλέξει οι « δυνάμεις» του ΟΥΡΑΝΟΥ.

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
   • Δεν τα είπε ο Παίσιος… απλά και ο Βαρδάκας όπως και άλλοι, μας λέει ότι κάποιοι άλλοι ήσαν μάρτυρες των προρρήσεων, οι των λόγων του άγιου (πλέον) Παίσιου! Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να δείξει εμπιστοσύνη σε κάποιους ναι μεν επώνυμους (εξ΄ άλλου και οι πολιτικοί επώνυμοι είναι), αλλά άγνωστους για το ποιόν και τις διαθέσεις τους ανθρώπους. Βεβαίως ένας άλλος πρόσφατα άγιος και προφήτης… ο Πορφύριος διαφωνεί με αυτή την θέση, ότι δηλαδή η Γερμανία και οι δορυφόροι κράτη αυτής θα διαλυθούν με πολιτικόοικονομικό τρόπο από τους αγγλοσάξονες… ο Πορφύριος λέει ότι οι Ρώσοι θα ρίξουν πυρηνικά! Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος ότι όλα αυτά δεν είναι προφητείες, αλλά πολιτικές εκτιμήσεις επί χάρτου που περνάνε έντεχνα ως προφητείες, επί 2 αέναων τεχνών, της πολιτικής (Οδυσσέας) και του πολέμου (Αχιλλέας), όπου αποτελούν τις βασικές τέχνες και σταθερές γεωπολιτικές διαλύσεων κρατών. Αυτά. Υγ. Το ίδιο πράττουν και με το θέμα του Ιράν… ο ένας λέει ότι θα τους επιτεθούν Η.Π.Α. – Ισραήλ, ο άλλος λέει ότι η Ρωσία θα εισβάλει μέσα στο Ιράν!

    • ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ… ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΝΑΤΑΞΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑ… ΑΡΧΙΖΩ : “ο Πορφύριος διαφωνεί με αυτή την θέση, ότι δηλαδή η Γερμανία και οι δορυφόροι κράτη αυτής θα διαλυθούν με πολιτικόοικονομικό τρόπο από τους αγγλοσάξονες” ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΝΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ…. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ “ο Πορφύριος λέει ότι οι Ρώσοι θα ρίξουν πυρηνικά!” ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ… ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΙΝΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ, ΟΠΟΥ “ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ…. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΙΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ …. ΕΤΕΡΟΝ, ΕΚΑΤΕΡΟΝ… ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΟΥΡΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ : ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΟΤΙ “Γερμανία και οι δορυφόροι κράτη αυτής” θα διαλυθούν… ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η (ΤΟΤΕ) ΕΟΚ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΟΟΟΟΟΟΟΛΗ Η Ε.Ε. ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, Η Γερμανία και οι δορυφόροι κράτη αυτής, ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΛΑΜΠ… ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ : “θα διαλυθούν με πολιτικόοικονομικό τρόπο από τους αγγλοσάξονες” : ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ! Η Ε.Ε. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΑΓΓΛΙΑ, ΦΕΥΓΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ (Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ??? ) ΑΡΑ, ΑΝΤΙΟ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕ ΑΞΟΝΑ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΑΝΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ…. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ : “ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΙ Η ΕΟΚ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ”…. “ΝΕΟΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ” = ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, “ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ” ? ΔΕΣ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ FRANK FRANTZ, ΒΑΛΕ ΤΟΥ ΦΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ “ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ” ΝΑ ΣΕ ΚΥΤΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΕΡΟ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑ… ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ “ΕΘΝΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ” ΤΟΥ FRANK FRANTZ, ΤΟ ΛΕΝΕ “ΕΘΝΙΚΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ”(NDP), ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΥΡΗΞΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ… ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΟΥΛΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ??? ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ !!!

    • Βλακες ήσουν, βλακας είσαι, και βλακας θα είσαι στο διηνεκες ! Δεν γνωρίζεις καν τι έχουν πει, πόσοι το έχουν πει, πότε το έχουν πει αλλά και τον τρόπο που το έχουν πει. Σου αξίζει λοιπόν να συνεχίζεις να γίνεσαι ρεζιλι με τα γραφόμενα σου! Και αυτά μένουν…

  • Πάντα ο βαρδακας έχει να πει μία ιστορία για κάποιο γεγονός που συνέβει εκ των υστέρων ομως…άπειρα τα παραδείγματα ας μην τα γράψω , καταφέρνοντας έτσι μόνο τη χλεύη να φέρει για τόσο σοβαρά γεωπολιτικά θέματα.Ναι ξέρω ότι τα ειπαν οι Άγιοι μας αλλά ο βαρδακας με τον λάθος αυτό τρόπο γραφης τα ευτελησε κατά την άποψή μου.

 1. Η προπαγάνδα του σιωνισμού έχει ποτίσει τοσο πολύ το όποιο μυαλό έχει απομείνει στην πλειοψηφία των νεοελλήνων ώστε να μη βλέπουν τα αυτονόητα. Προφητείες που επαληθεύονται, πείνα που ήρθε, αλαλούμ που είναι εδώ, τεχνητό χρέος, το ρέμπελο, το ψευτορωμαίικο…. Όλα τα έχουν προβλέψει, όλα επαληθεύονται κι όμως πολλοί εξακολουθούν να τα αμφισβητούν είτε από βλακεία είτε από ιδεολογία η και προπαγάνδα. Και ρωτώ. Πόσο πια βλάκας μπορεί να είναι κανείς που να μη βλέπει το αυτονόητο.

  • Δηλαδή όποιος τα χώνει στον Τράμπ είναι υποχρεωτικά με την Κλίντον. Ανάλογα όποιος τα χώνει στο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τη Χρυσή Αυγή. Όμοια αν δεν συμφωνείς με τον εξισλαμισμό της χώρας είσαι ρατσιστής και φυσικά αν δε είσαι αδελφή είσαι ομοφοβικός! Θα σου έλεγα ότι είσαι εντελώς μαλακας αλλά δε στο λέω !

 2. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

 3. Η απομάκρυνση του λαού από την διδασκαλία του Χριστού και από την Εκκλησία Του, έχει φέρει την ηθική κατάντια και αυτή με την σειρά της την διαφθορά, την διάλυση του κράτους και την οικονομική χρεοκοπία….
  ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ;; ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΣΕ ΔΥΟ ΘΕΟΥΣ, ΕΠΙΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.
  ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑΧΟΣΑ, ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;;
  ΚΑΠΟΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙ, ΕΝΩ ΈΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ..
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΚ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΑΤΟΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..

 4. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΡΒΑΖΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΡΕ ΖΩΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΒΑΡΔΑΚΑ; ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΟΥ.-

  • Νεοναζί βλάκας ήσουν και νεοναζί βλάκας παραμένεις. Όχι δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν περιμένω να με σώσει ο Τράμπ που είναι φιλαράκια και συνάδελφοι με την Κλίντον. Με κανένα κόμμα δεν είμαι. Εσύ όμως σαν γνήσιο κομματόσκυλο των νεοναζί μπορείς να συνεχίζεις να βελάζεις για να προσφέρεις γέλιο που τοσο έχουμε ανάγκη!

   • ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Ε ΤΡΟΛΑΚΟ;ΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΦΟΝΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΤΩΡΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ!

 5. Ένας Έλληνας μπορεί να φέρει την αλλαγή ! Έλληνας =ΘΕΟΣ ! Ας ξυπνήσουμε επιτέλους , ας συλλογιστούμε τι είμαστε και ας αφήσουμε να μιλήσει το είναι μας!

  • ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?
   ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΡΑ ΥΛΗ?
   ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ?
   ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΠΟΙΗΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ?
   ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ?
   ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΔΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ.
   ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ,ΑΛΛΑ Η ΥΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

 6. ναι η Γερμανία θα βομβαρδίζεται και μετά θα ΄παίρνει ένᨔδανειάκι” από την Ελλάδα (δανεικά και αγύριστα για να ξανασταθεί στα πόδια της και μετά από λίγα χρόνια θα ζητάει και από την Ελλάδα τα δανεικά που πήρε η ίδια και για τα δικά της ούτε λόγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σεργκέι Λαβρόφ για Κόσοβο: «Πρέπει να αποφύγουμε ένα πόλεμο στα Βαλκάνια»

Τόση βρώμα δεν σου μυρίζει;;;; “Το οργανωμένο έγκλημα κατηχησής σου”… Α Μέρος