ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Τραγωδία στην Ιταλία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από πτώση λεωφορείου από οδογέφυρα – Ανάμεσά τους 2 παιδιά

· Κατοχικά Νέα

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους απόψε στο Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βενετία, στην Ιταλία, εξαιτίας πτώσης λεωφορείου από οδογέφυρα, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση RAI.

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες και οι υπηρεσίες των πρώτων βοηθειών. Υπάρχουν δέκα τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής, ενώ ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανόν να αυξηθεί.

Το λεωφορείο των υπεραστικών συγκοινωνιών της περιφέρειας Βένετο έπεσε πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια σιδηροτροχιάς, που βρίσκεται κάτω από την οδογέφυρα.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Βενετίας Λουίτζι Μπουνιάρο έκανε γνωστό ότι κήρυξε την Τετάρτη ημέρα πένθους στην πόλη του. Παράλληλα, ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι “ήταν ένα λεωφορείο υπεραστικών συγκοινωνιών που μετέφερε τουρίστες σε τοπικό κάμπινγκ“.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συλλυπητήρια από τη Μελόνι

Την συμπαράστασή της και τα συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

«Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου, τόσο τα δικά μου προσωπικά όσο και ολόκληρης της κυβέρνησης. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα, στις οικογένειες και τους φίλους τους. Βρίσκομαι σε στενή επαφή με τον δήμαρχο Luigi Brugnaro και τον υπουργό Ματέο Πιαντεντόζι για να παρακολουθώ τα νέα σχετικά με αυτή την τραγωδία».

enikos.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κτίριο στο Παρίσι – φωτογραφία αρχείου, όχι το φερόμενο καταφύγιοΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΡΟΝ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Βιομηχανικές δεξαμενές – συμβολική φωτογραφία, όχι συγκεκριμένη ευρωπαϊκή εγκατάσταση αερίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΠΗ: ΜΕ ΜΟΛΙΣ 73% ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ 59,5%

Λεωφορείο σε δρόμο – συμβολική φωτογραφία, όχι το δυστύχημα στην ΚροατίαΔΙΕΘΝΗ

ΚΡΟΑΤΙΑ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 33 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟΝ Α3 – ΕΞΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *