Οι “Τούρκοι” της Θράκης αποκαλύπτουν απόρρητες κινήσεις του Ελληνικού Στρατού!

Η τουρκόφωνη εφημερίδα Birlik όργανο όσων δηλώνουν Τούρκοι στη Θράκη κι επιδιώκουν τον εκτουρκισμό της περιοχής σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει -όπως υποστηρίζει- κινήσεις του Ελληνικού Στρατού, που χωρίς αμφιβολία δεν πρέπει να δημοσσιοπούνται! Επειδή πριν μερικά χρόνια, το ΓΕΕΘΑ είχε κινήσει διαδικασίες για να κατηγορηθούν ΕΛΛΗΝΕΣ δημοσιογράφοι για ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, για δημοσιεύματα που δεν περιείχαν καμία ΑΠΟΡΡΗΤΗ πληροφορία, τίθεται το ερώτημα αν η σημερινή ηγεσία του ΓΕΕΘΑ θα κινήσει διαδικασίες κατά των κατά δήλωσή τους Τούρκων που δημοσιοποιούν στην τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης τα εξής:

•Μετακινήσεις οπλικών συστημάτων σε νησιά του Αιγαίου! Ανφέρουν μάλιστα ότι τα οπλικά συστήματα μεταφέρθηκαν από μονάδες της Θράκης στα νησιά!

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν οι ελληνικές αρχές που εύκολα “κυνηγάνε” Έλληνες δημοσιογράφους για ασήμαντα και ακίνδυνα δημοσιεύματα θα τηρήσουν την “ισονομία και την ισοπολιτεία” στην οποία αναφέρθηκαν Τσίπρας και Μητσοτάκης στις περιοδείες τους στη Θράκη και για τους κατά δήλωσή τους Τούρκους της Θράκης. Οι οποίοι είναι τόσο…καταπιεσμένοι όπως λένε στους Ευρωπαίους, που μπορούν να γράφουν και να αποκαλύπτουν ότι θέλουν χωρίς καμία συνέπεια.

Αναμένουμε απάντηση…

militaire.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

One thought on “Οι “Τούρκοι” της Θράκης αποκαλύπτουν απόρρητες κινήσεις του Ελληνικού Στρατού!

  1. Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά. Κοιμηθείτε άφοβα. says:

    Μα αφού σας έχω διαβεβαιώσει ότι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά οι φίλοι μας οι τούρκοι τι φοβάστε; Απλά δίνουν οδηγίες στους πατριώτες τους πως κάνουν γρήγορα αποψίλωση στα χωράφια τους χρησιμοποιώντας άρματα μάχης! ———————————————————– ΑΠΑΥΤΑ , γεωπολιτικές αναλύσεις, σάμαλι , κανταΐφι, κόκ, ηλιόσποροι , καλαμπόκι, ΠΟΔΙΤΣΕΣ, ανάλυση προφητειών κατά CIA, κατά Ρότσιλντ, κατά το δοκούν, κατά όπως κάνω κέφι κλπ … όλα για τον παθητικό τηλεθεατή και αναγνώστη… ΑΠΑΥΤΑ η εγγύηση στην ψυχαγωγία ! Α Π Α Υ Τ Α

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *