ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Τούρκοι μαρξιστές κάνουν περιπολίες σαν «αστακοί» στην καρδιά της Πόλης!

· Κατοχικά Νέα

Τούρκοι μαρξιστές κάνουν περιπολίες σαν «αστακοί» στην καρδιά της Πόλης!

Ότι η κατάσταση στην Τουρκία του Ερντογάν έχει ξεφύγει σε σημείο άνευ προηγουμένου είναι εμφανές πλέον διά γυμνού οφθαλμού.

Με τους Κούρδους να ρίχνονται στον δίκαιο αγώνα τους κατά του καθεστώτος Ερντογάν και τον «σουλτάνο» πλήρως απομονωμένος διπλωματικά και γεωπολιτικά να έχει μετατρέψει ολόκληρη τη νοτιοανατολική Τουρκία σε εμπόλεμη ζώνη, βομβαρδίζοντας κατοικημένες περιοχές στα εδάφη του Κουρδιστάν, ο Ερντογάν θυμίζει όλο και περισσότερο ένα επικίνδυνο λιοντάρι που πνέει τα λοίσθια.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μεταλλουργική βιομηχανική εγκατάσταση στην Ουκρανία ως συμβολική εικόνα για τα πλήγματα στο χαλυβουργείοΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο χαλυβουργείο της χώρας μετά από τέσσερα ρωσικά πλήγματα

Σημαία του Πακιστάν ως συμβολική εικόνα για την κλιμάκωση στα σύνορα με το ΑφγανιστάνΔΙΕΘΝΗ

Πακιστάν – Αφγανιστάν: 10 αεροπορικά πλήγματα μέσα σε μία ημέρα – Καταρρέει η εύθραυστη ηρεμία στα σύνορα

Άποψη του Ριάντ ως συμβολική εικόνα για την κλιμάκωση με τους ΧούθιΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία σε συναγερμό: Τουρκία και Πακιστάν συζητούν στρατιωτική στήριξη απέναντι στους Χούθι

4 απαντήσεις στο “Τούρκοι μαρξιστές κάνουν περιπολίες σαν «αστακοί» στην καρδιά της Πόλης!”

  1. Η τουρκικη αριστερα ειναι αξια παραδειγματισμου. Απαγορευεται στα μελη να παιρνουνε ναρκωτικα και να πινουνε αλκοολ. Απαγορευονται οι ερωτικες σχεσεις μεταξυ μελων και για αυτο παροτρυνουν τα μελη να παντρευονται. Η πειθαρχια τους στρατιωτικη. Συγρουονται ενοπλα συνεχεια στα στενα της κωσταντινουπολης με γκριζους λυκους και ναρκεμπορους. Οι γκριζοι λυκοι ελεγχουνε το εμποριο ναρκωτικων στην τουρκια. Εχουνε ενοπλο τμημα που αυτη την στιγμη δρα και στον ποντο και συνεργαζεται με τους κουρδους. Χιλιαδες οι κρατουμενοι τουρκοι αριστεροι στις τουρκικες φυλακες. Οι μοναδικοι τουρκοι που πιστευουνε και θελουνε ειρηνευση μεταξυ των λαων μας. Με τετοιους τουρκους δεν εχουμε τιποτα να χωρσιουμε.

  2. Λολ παντα προδοτες των εθνων!!!παγκοσμιως!! αποδεικνειεται το σιωναζιστικο σχεδιο με δουρειο ιππο την ‘”ΑΡΙΣΤΕΡΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *