10:48 - 14/02/2020

Τουρκικές δυνάμεις αποσύρονται από τον Έβρο για να ενισχύσουν το μέτωπο στη Συρία

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Τουρκία αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ελλάδα, στον Έβρο και τις στέλνει στη Συρία, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του του Μανώλη Κωστίδη, όπως μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ, οι δυνάμεις αποσύρονται για να φτάσουν στην Ιντλίμπ, όπως προκύπτει και έπειτα από τις δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ, ότι η Τουρκία θα χτυπά πια όλους τους στόχους.

Όπως είχαμε αναλύσει και νωρίτερα στο OnAlert, ο Ερντογάν ετοιμάζει τη μεγάλη αντεπίθεση του στη Συρία συγκεντρώνοντας όλες τις δυνάμεις του τουρκικού στρατού στα σύνορα. Συγκεκριμένα, μεταφέρονται επιπλέον τέσσερα οβιδοβόλα από την Αδριανούπολη αυξάνοντας την κινητικότητα.

Από τη μια, η Τουρκία ενισχύει τις δυνάμεις της με αυτό τον τρόπο, από την άλλη, ο Ερντογάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς λαμβάνει προειδοποιήσεις από τη Μόσχα.

Η Hurriyet, αναφέροντας μια έκθεση του ΟΗΕ, υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος, η Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ με 15.000 άνδρες και η Χουράς Αλ Ντιν με 5.000 άνδρες και οι δύο παρακλάδια της Αλ Κάιντα.

«Είναι απειλή και σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρεται.

Εν τω μεταξύ, η Τουρκία ναυπηγεί τέσσερις κορβέτες για το Πακιστάν.

onalert.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Εμπρός αδέρφια να πάρουμε την Πόλη!!

  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 02/14/2020 @ Φεβρουάριος 14, 2020 11:04 πμ

    Θά έρθη πολιτειακή ανομαλία…. Ιωσήφ ό Βατοπαιδινός. Ήρθε! Ό Παναγιωτόπουλος συμφωνεί μέ τόν Ακάρ μή επίθεση όταν θά πολεμάει η Τουρκία είς τήν Συρία, μάς καλοπειάνουν έν δόλω οί Τούρκοι καί άν νικήσουν νά μάς κτυπήσουν μετά. Άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός: άν πειαστεί από κάτω ό πόλεμος που χύνονται τά νερά λίγα θά πάθετε. Νά μήν πειαστεί οπωσδήποτε από τήν πλευρά Αλβανίας καί Σκοπίων.

  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 02/14/2020 @ Φεβρουάριος 14, 2020 11:04 πμ

    . Ό Ακάρ σέ κυπριακή διάλεκτον σέ Παναγιωτόπουλο: ρέ κουμπάρε τωρά που έν νά πολεμούμεν στήν Συρίαν μέν μάς δώκετε καμμιάν που πάνω….

  4. Δηλαδή θεωρείτε τον Κωστίδη αξιοπιστη πηγή για τα τουρκικά;
    Αμα δεν ρωτησει τον κουμπαρο αχνα δεν βγαζει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*