14:51 - 05/01/2017

Η Τουρκία μόνη στη Συρία! Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας κατηγορεί τις ΗΠΑ και θέτει θέμα Ιντσιρλίκ

Η Τουρκία αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην στρατιωτική της εμπλοκή στη Συρία . Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Φικρί Ισίκ παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως υποστήριξη από τον “διεθνή συνασπισμό”, δηλαδή από τις ΗΠΑ.

Η Τουρκία είχε ζητήσει αεροπορική υποστηρίξη στις επιχειρήσεις στην Αλ Μπαμπ, αλλά οι ΗΠΑ αδιαφόρησαν.

Ως απάντηση σ΄ αυτή την αντιμετώπιση ο Ισίκ έθεσε ξανά υπό αμφισβήτηση την παρουσία των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Τούρκος υπουργός Άμυνας εξέφρασε την ελπίδα ότι “όλες οι δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού και κατεξοχήν οι ΗΠΑ, θα προσφέρουν την αεροπορική υποστήριξη που έχει ανάγκη η Τουρκία στην Επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη. Δημιουργεί προβληματισμό το γεγονός ότι ειδικά οι χώρες με τις οποίες είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ εδώ και πολλά χρόνια, οι χώρες του συνασπισμού που συστάθηκε για την αντιμετώπιση της ISIS, δεν προσφέρουν υποστήριξη σε αυτή την επιχείρηση του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που υποστηρίζεται από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις,στην Αλ Μπαμπ”.

militaire.gr

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*