01:12 - 21/07/2019

ΤΩΡΑ… Στα πρόθυρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…Αμερικανικά σκάφη πλησιάζουν το Ιράν – Έκρυθμη η κατάσταση στα Στενά του Ορμούζ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Την ομάδα σκαφών του strike group 12, που συνοδεύει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln προς το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ στέλνει το αμερικανικό Πεντάγωνο σε μια τελευταία εξέλιξη, εν μέσω διαρκούς και αυξανόμενης έντασης με το Ιράν ιδιαίτερα μετά την κατάληψη βρετανικού δεξαμενοπλοίου από τις δυνάμεις των Ιρανών φρουρών της Επανάστασης.

Όπως αναφέρεται αριθμός σκαφών επιφανείας από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο μαζί με το σκάφος αμφίβιων επιχειρήσεων USS Boxer (LHD-4) έλαβε εντολή να κινηθεί προς τα Στενά του Ορμούζ και τις ακτές του Ιράν από την παρούσα θέση του κοντά στο Ομάν.

Η κίνηση αυτή του αμερικανικού Πενταγώνου να μετακινήσει σκάφη του πλησιέστερα προς το Ιράν, δείχνει ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν πρόθεση να αφήσουν τα πλωτά των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης να καταλάβουν εκ νέου κάποιο άλλο σκάφος, επιχειρώντας να εμφανιστούν ως εγγυητές της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στην περιοχή.

Η μετακίνηση αυτή, όπως αναφέρθηκε εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχείρησης Sentinel για την ναυσιπλοΐα στον περσικό Κόλπο.

Stoxos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*