ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τον έκαναν αγνώριστο γιατί δεν έφερε μάσκα…..

· Κατοχικά Νέα

Ο Michel, ένας μουσικός παραγωγός του στούντιο Black Gold Studios ξυλοκοπήθηκε βάναυσα για 15′ με 20′ το Σάββατο το περασμένο στο Παρίσι από 3 αστυνομικούς γιατί δεν έφερε τη μάσκα του μπαίνοντας σε κτίριο.Ο άνθρωπος φέρει κακώσεις και εκχυμώσεις σε κεφάλι και πρόσωπο. Τον έκαναν αγνώριστο ακόμη από την φυσιογνωμική ταυτοποίηση των drone.Στη συνέχεια δικαιολογήθηκαν άδικα όπως λέει το ρεπορτάζ πως θέλησε να τους πάρει τα όπλα τους και για εξέγερση. Αλλά οι αστυνομικοί αγνοούσαν ένα πράγμα πως όλα είχαν βιντεοσκοπηθεί από κάμερα επιτήρησης.Κατά την επίθεση το θύμα δεχόταν και ρατσιστικές ύβεις.

Όλα διαδραματίστηκαν στις 21/11/20 όταν το θύμα φθάνει μπροστά στο σπίτι του και διασταυρώνεται μ΄ένα αστυνομικό όχημα.Κι οπως δεν έχει μάσκα αποφασίζει να μπει μέσα στο στούντιό του για ν΄αποφύγει ένα πρόστιμο. Οι αστυνομικοί του 14ου διαμερίσματος του Παρισιού βγαίνουν από το όχημα και τον ακολουθούν. Χωρίς καμιά εξουσιοδότηση και νομιμότητα και χωρίς να τους έχει πει κάτι μπαίνουν μέσα στο στούντιό του και τον ξυλοκοπούν για 20′.Τον χτυπούν με γκλοπ και χέρια ως και πόδια. Χτυπούν κυρίως το πρόσωπο και το κρανίο και με γονατιές το κεφάλι ενώ του κάνουν και κεφαλοκλειδώματα..Η σκηνή αστυνομικής βίας συμπίπτει με την υιοθέτηση από γαλλικό κοινοβούλιο του νόμου Καθολικής ασφάλειας που δίνει υπεραρμοδιότητες στην αστυνομία και έχει προκαλέσει κίνημα αντιδράσεων σε όλη τη χώρα.

Η αστυνομία του Παρισιού δήλωσε την Τετάρτη ότι το IGPN είχε κατασχεθεί από την εισαγγελία. Δεν ήθελε να διευκρινίσει εάν οι εν λόγω αστυνομικοί ήταν ακόμη σε υπηρεσία.

Φαίνεται πάντως πως ακόμη δεν έχουν τεθεί έστω και πρόσκαιρα σε διαθεσιμότητα καθώς η παρέμβαση του Υπ. Εσωτερικών Gérald Darmanin είναι διαφωτιστική:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

”Χαίρομαι που το IGPN κατασχέθηκε από τη δικαιοσύνη την Τρίτη. Ζητώ από τον αρχηγό της αστυνομίας να αναστείλει τους σχετικούς αστυνομικούς ως προληπτικό μέτρο. Ελπίζω ότι η πειθαρχική διαδικασία μπορεί να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό.”

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πετρελαιοφόρα και εμπορικά πλοία στη θάλασσα - εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Sohan Rayguru / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

OPEC+: Παγώνει την παραγωγή πετρελαίου για τον Οκτώβριο – Το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ αλλάζουν την παγκόσμια αγορά

Κάλπη εκλογών στη Γερμανία - εικόνα αρχείου, Mika Baumeister / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Ιστορική νίκη της AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ – Πολιτικός σεισμός στην καρδιά της Ευρώπης

Διυλιστήριο πετρελαίου - εικόνα αρχείου. Φωτογραφία Maksym Kaharlytskyi / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

OPEC+: Παγώνει την παραγωγή πετρελαίου για τον Οκτώβριο – Ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τους κανόνες της αγοράς

3 απαντήσεις στο “Τον έκαναν αγνώριστο γιατί δεν έφερε μάσκα…..”

  1. 3 λευκοι κι ενας μαυρος και μια καμερα που γραφει το εχουμε ξαναδει το εργο αλλα μας το δειχνουν τακτικα για να μην ξεχνιομαστε.

  2. Μαύρος ή λευκός η αστυνομική βία έχει ξεφύγει! Κάποιος πρέπει να τους μαζέψει επιτέλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά