23:41 - 01/08/2019

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΊΟΥ ΜΠΕΝ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το τελευταίο επεισόδιο του θείου Μπεν

Ο θείος Μπεν δεν θα ξεκινούσε ποτέ έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή μέχρι να ανέβει ο Μπόρις στην καρέκλα και να στείλει τη Μεγάλη Βρετανία μαζί με τους Αμερικανούς συμμάχους, στον τελευταία πηγή πετρελαίου στην περιοχή.

Η σημερινή συσσώρευση των αμερικανικών στρατευμάτων στην περιοχή και η ολοένα επικοινωνιακή πίεση ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνιση του Μπόρις στην πολιτική σκηνή.

Το παλιό σχέδιο και πρόβλεψή μπορεί να γίνει άμεσα πραγματικότητα με τον Μπόρις στην καρέκλα και την μαζική δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων στο Ιράν.

Αλλά, βεβαίως, από πίσω ο μεγάλος αρχιτέκτωνας, το Ισραήλ μαζί με το θείο Μπεν διψάνε για τις πρώτες ύλες του Ιράν. Μια εικόνα, μια πραγματικότητα που δεν θα σας δείξουν ποτέ τα στρουμφάκια προγραμματιστές της αλήθειας…χιλιάδες οι δολοφόνοι που έχουν τοποθετηθεί στην χώρα στόχο της Σιών, τη χώρα με τις περισσότερες αμερικανικές βάσεις πίσω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την είδηση είναι το Ιράν, η μεγάλη απειλή για όλους τους ειρηνοποιούς της περιοχής.

ΚΟΡΑΚΑΣ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις όλα είναι προγραμματισμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.Εάν δεν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το τελικά αναμενόμενο.ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,Το δημιουργούν ώστε να βγει το αναμενόμενο τελικό αποτέλεσμα.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ .THE NEW AMERICAN CENTURY  AND
  THE GREATER ISRAEL PROJECT..
  https://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815.
  Εδω μια μεταφρασμενη περιληψη..
  Το «μεγαλύτερο Ισραήλ» αποτελείται από μια περιοχή που εκτείνεται από την κοιλάδα του Νείλου μέχρι τον Ευφράτη. Σύμφωνα με τον Stephen Lendman, «Σχεδόν πριν από έναν αιώνα, το σχέδιο του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού για ένα εβραϊκό κράτος περιελάμβανε: • ιστορική Παλαιστίνη. • Νότιο Λίβανο μέχρι τη Σιδώνα και τον ποταμό Litani. • Τα Υψώματα Γκολάν της Συρίας, η πεδιάδα Hauran και η Deraa. και • τον έλεγχο του σιδηροδρόμου Hijaz από το Deraa στο Αμμάν της Ιορδανίας καθώς και στον κόλπο της Άκαμπα. Μερικοί Σιωνιστές ήθελαν περισσότερα – γη από το Νείλο στη Δύση έως τον Ευφράτη στην Ανατολή, που περιλαμβάνει την Παλαιστίνη, το Λίβανο, τη Δυτική Συρία και τη νότια Τουρκία ».
  …..ΛΕΩ ΕΓΩ;(και γιατι οχι Κυπρο και Κρητη;)…..
  Το Σιωνιστικό σχέδιο υποστηρίζει το εβραϊκό οικιστικό κίνημα. Γενικότερα, περιλαμβάνει πολιτική αποκλεισμού Παλαιστινίων από την Παλαιστίνη, η οποία οδηγεί στην ενδεχόμενη προσάρτηση τόσο της Δυτικής Όχθης όσο και της Γάζας στο κράτος του Ισραήλ. Το Μεγάλο Ισραήλ θα δημιουργήσει μια σειρά προτεκτοράτων . Θα περιλαμβάνει τμήματα του Λιβάνου, της Ιορδανίας, της Συρίας, του Σινά, καθώς και τμήματα του Ιράκ και της Σαουδικής Αραβίας. Σύμφωνα με τον Mahdi Darius Nazemroaya σε άρθρο του Global Research του 2011, «[Το σχέδιο Yinon] είναι ένα στρατηγικό σχέδιο του Ισραήλ για να εξασφαλίσει την περιφερειακή υπεροχή του Ισραήλ. Επιμένει και ορίζει ότι το Ισραήλ πρέπει να επαναπροσδιορίσει το γεωπολιτικό του περιβάλλον μέσω της βαλκανοποιηση των αραβικών κρατών που την περιβάλλουν σε μικρότερες και ασθενέστερες πολιτείες. Ισραηλινοί στρατηγικοί θεωρούν το Ιράκ ως τη μεγαλύτερη στρατηγική πρόκλησή τους από ένα αραβικό κράτος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ιράκ περιγράφηκε ως το επίκεντρο τoυ βαλκανισμού της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού Κόσμου. Στο Ιράκ, με βάση τις έννοιες του Σχεδίου, ισραηλινοί στρατηγικοί ζήτησαν την κατάτμηση του Ιράκ σε ένα κουρδικό κράτος και δύο αραβικά κράτη, ένα για τους σιίτες μουσουλμάνους και το άλλο για τους Σουνίτες μουσουλμάνους. Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή ήταν ο πόλεμος μεταξύ Ιράκ και Ιράν, τον οποίο συζητά το Σχέδιο. Εκτός από ένα διαιρεμένο Ιράκ,το σχέδιο Yinon απαιτεί έναν διαιρεμένο Λίβανο, την Αίγυπτο και τη Συρία. Ο κατακερματισμός του Ιράν, της Τουρκίας της Σομαλίας και του Πακιστάν,Επίσης διάλυση στη Βόρεια Αφρική και ξεκινάει από την Αίγυπτο και στη συνέχεια εξαπλώνεται στο Σουδάν τη Λιβύη και την υπόλοιπη περιοχή. Μεγαλύτερο Ισραήλ «απαιτεί τη διάλυση των υπαρχόντων αραβικών κρατών σε μικροτερα κράτη.
  ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
  ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ..ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ..ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ . …

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 08/02/2019 @ Αύγουστος 2, 2019 6:55 πμ

  ΣΕΙΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ, ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ, ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ.
  ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΚ ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ.
  ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΚ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΥΧΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
  ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΜΙΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΕΣ.
  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΟΙ ΨΥΚΤΡΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.
  ΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΟΞΥΓΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ- ΣΤΟΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΣΗ,
  Η ΚΑΡΔΙΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
  ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ; ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
  ΗΔΗ ΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΣΕΙΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΓΗ.
  Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

 3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ. 1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΑΦΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ. ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΡΗΣΕΥΜΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ –ΕΦ ΟΣΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. 2. Η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΜΥΡΝΗ. ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ.Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ. ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΙΚΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ 3.Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΜΕΡΗ (ΤΟΥΡΚΙΚΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ. 4. ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΠΑ.ΕΔΑΦΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ,ΙΡΑΚ ,ΙΡΑΝ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΕ ΟΡΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΛΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ,ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ. 5.Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. 6. ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.Η ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. 7. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΒΟΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΠΡΟΣΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΤΟ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (Η ΙΛΛΥΡΙΔΑ) ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ 8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ) ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΙΡΑΚ ,ΣΥΡΙΑΣ ,ΙΡΑΝ,ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ. Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΘΥΛΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ (α) ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ (β) ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΙΟΙ (γ)ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*