Το ταξί της Uber είδε τη γυναίκα, αλλά δεν σταμάτησε διότι είχε απενεργοποιηθεί το σύστημα του αυτόματου φρένου

Τι αναφέρει το πόρισμα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ – Το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών

Τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε για το δυστύχημα με το «αυτόνομο» ταξί της Uber στην Αριζόνα, στο οποίο μία γυναίκα έχασε τη ζωή της, γνωστοποίησε το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με το πόρισμα, το ταξί είδε τη γυναίκα, αλλά δεν διέκοψε την πορεία του διότι είχε απενεργοποιηθεί το σύστημα αυτόματου φρένου.

Όπως έγινε γνωστό, το σύστημα δεν έχει σχεδιαστεί ώστε να ειδοποιεί για τον κίνδυνο τον οδηγό που βρίσκεται στο όχημα. Στο τραγικό δυστύχημα, ο οδηγός αντέδρασε μόλις ένα δευτερόλεπτο πριν τη σύγκρουση με τη γυναίκα και το όχημα σταμάτησε ένα δευτερόλεπτο μετά τη σύγκρουση.

Μετά τον θάνατο της 49χρονης Elaine Herzberg στο Tempe της Αριζόνας, η Uber ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Εθνικό Συμβούλιο, προκειμένου να γίνει ακόμη πιο ασφαλές το πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης και να αποφασιστούν οι όποιες αλλαγές στο σύστημα, ώστε να εφαρμοστούν τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Η άτυχη γυναίκα περπατούσε τη νύχτα στο πεζοδρόμιο, σπρώχνοντας ένα ποδήλατο. Φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα και σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης και μαριχουάνας.

protothema.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *