Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
12:42 - 01/04/2022

Το σήμα του Αζόφ είναι το ίδιο με το σήμα των Ες-Ες

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι ναζί, με φανερό αρχηγό τότε τον Χίτλερ, πολεμούσαν για μια παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έχασαν την μάχη, που εμείς ονομάζουμε Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ο πόλεμος γι αυτούς συνεχιζόταν με τους κρυφοναζί χωρίς παύση. Στις μέρες μας ο πόλεμος αυτός αρχίζει να κορυφώνεται από την Ουκρανία. Οι ναζί ετεροχρόνισαν τις προσπάθειές τους λόγω των αδυναμιών τους. Ήταν προγραμματισμένο ο πόλεμος να σταματήσει εφόσον είχε εξασφαλισθεί η ίδρυση του Ισραήλ.
Η Δίκη της Νυρεμβέργης μας λέει πολλές αλήθειες. Στην Δίκη εκείνη δεν καταδικάσθηκαν όλοι οι ναζί.

Κάποιοι καταδικάστηκαν, κάποιοι δραπέτευσαν και κάποιοι όχι μόνο έμειναν ανέγγιχτοι , αλλά και μεγαλούργησαν στις χώρες των πρώην… αντιπάλων τους. Όπως π.χ. ο Βέρνερ φον Μπράουν, ο υπεύθυνος του πυραυλικού τμήματος του Χίτλερ, έγινε ο ιδρυτής της NASA. Θ’ αναφέρω και το εξής. Οι ναζί είχαν φτιάξει την Ράιχμπανκ, μια Τράπεζα για όλη την γερμανο-ναζιστο-κρατούμενη Ευρώπη και είχαν σχεδιάσει ένα νόμισμα, το ράιχμαρκ. Οι αμερικανοί, όταν «έσωσαν» την Ευρώπη, είπαν στους τραπεζίτες της Ράιχμπανκ ότι «εσείς συνεχίζετε κανονικά το έργο σας». Η τότε Ράιχμπανκ είναι η σημερινή Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και το τότε Ράιχμαρκ, είναι το σημερινό Ευρώ. Γι αυτό και τα χαρτονομίσματα του ευρώ έχουν τυπωθεί όπως τυπωνόταν το γερμανικό μάρκο. Δηλαδή, όσο μεγαλύτερη αξία είχε το χαρτονόμισμα, τόσο μεγαλύτερο ήταν σε μέγεθος.

Το τάγμα Αζόφ ξεκίνησε τώρα το έργο των ναζί που έχει μείνει στην μέση και είναι, προς το παρόν, ο βασικός εχθρός των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων. Το τάγμα Αζόφ έχει ως σήμα το σήμα των Ες-Ες, όπως παραστατικά φαίνεται στην σχετική φωτογραφία. Των Ες-Ες, των επιλέκτων και αδίστακτων γερμανικών στρατιωτικών μονάδων του Χίτλερ.

Τα δύο ναζιστικά σήματα είναι το ίδιο, με την παραπλανητική μικροδιαφορά ότι τα δύο «ες» είναι ενωμένα στο μέσον στο σήμα του Αζόφ. Ες-Ες και Αζόφ, δεν έχουν μόνο κοινή ιδεολογία και κοινή πατρίδα. Είναι το ίδιο και το αυτό.
Υπάρχει και άλλη σημαντική ομοιότητα. Το σήμα του Αζόφ είναι πανομοιότυπο με το σήμα της 2ης Μεραρχίας των Ες-Ες, του Ράιχ Πάντζερ, η οποία πολέμησε στο Ανατολικό μέτωπο, δηλαδή στην Ρωσία, στην μάχη του Κούρσκ, και είναι η Μεραρχία των σφαγών σε Oradour sur Glane και στην Tulle.

Όπως το σήμα του Αζόφ, με τα δύο «ες», είναι ραμμένο στις στολές των μαχητών του, έτσι και τότε το σήμα των ναζί, με τα δύο «ες», ήταν ραμμένο στις στολές των ναζί, με την διαφορά ότι τις στολές των γερμανών ναζί τις κατασκεύαζε ο Hugo Boss (με δύο “s”).

Βλέπουμε λοιπόν ότι το σήμα του Αζόφ συνδυάζει το σήμα των ναζί Ες-Ες και με το σήμα της 2ης Μεραρχίας των Ες-Ες. Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη! Προσχεδιασμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι ναζί είχαν διακόψει έναν πόλεμο, το Αζόφ τον συνεχίζει με έναν πάντα κοινό σκοπό. Την υποδούλωση των ανθρώπων και την εδραίωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι ναζί δεν ηττήθηκαν. Οι ναζί είναι παντού, μέχρι και υψηλόβαθμοι, και συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Χρήστος Μαντζιάρης

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ 04/01/2022 @ 9:38 ΜΜ

    Είναι γνωστό το σήμα ακόμα και από το 3οReich υπήρχαν μονάδες που το είχαν ακριβώς ίδιο. Χρησιμοποιείται δεκαετίες από πολλές Εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις σ’ όλο τον κόσμο.

  2. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 04/01/2022 @ 11:21 ΜΜ

    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΕΡΟΛΥΚΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ”ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ” ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*