Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:25 - 13/04/2018

To ρωσικό Υπ.Άμυνας παρουσίασε βίντεο όπου αφού εντοπίστηκαν συμμετέχοντες στο χημικό θέατρο λένε ότι δεν υπήρξαν θύματα χημικής επίθεσης και ότι όλα προκλήθηκαν όταν κάποιος ενέσπειρε τον πανικό καθώς το ισχυρίστηκε.

To ρωσικό Υπ.Άμυνας παρουσίασε σε briefing,τις αποδείξεις που πιστοποιούν ότι η υποτιθέμενη επίθεση με χημικά στη Douma ήταν θέατρο.

Πέτυχε να εντοπίσει τους συμμετέχοντες στο γύρισμα του vidéo της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης στην πόλη Douma και πήρε τις μαρτυρίες τους δήλωσε ο Igor Konachenkov, εκπρόσωπος τύπου του Υπ.

Σύμφωνα με αυτόν πρόκειται για 2 γιατρούς που εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο στα επείγοντα. Ο Igor Konachenkov γνωστοποίησε πως το φιλμ γυρίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Υπ.τα «θύματα» στην Douma δεν είχαν ίχνη από την επίθεση από τοξικά χημικά προιόντα.. Αυτοί εμπιστεύτηκαν στο ρώσικο Υπ. πως έγινε το γύρισμα του vidéo.

«Σήμερα παρουσιάζουμε τη συνέντευξη με αυτά τα πρόσωπα . Οι κάτοικοι της Douma διηγήθηκαν λεπτομερώς πως έγινε το γύρισμα και σε ποια επεισόδια οι ίδιοι συμμετείχαν.»

Ο Halil Ajij, φοιτητής ιατρικής που εργάζεται στο κεντρικό νοσοκομείο της Douma, στα επείγοντα εμπιστεύτηκε πως στις 8 Απρίλη μια πολυκατοικία βομβαρδίστηκε στην πόλη και μια πυρκαγιά προκλήθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου κι αυτοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Τότε ένας άνθρωπος που ο Halil Ajij δεν γνώριζε παρουσιάστηκε και είπε ότι πρόκειται για μια «επίθεση με τοξικές ουσίες»:

«υπήρξε φόβος, οι κοντινοί των τραυματιών βάλθηκαν να χύνουν νερό οι μεν στους δε. Αυτοί που δεν είχαν ιατρική εκπαίδευση άρχισαν να ρίχνουν στο στόμα των παιδιών ένα φάρμακο κατά του άσθματος.Δεν είχαμε κανε΄να ασθενή που να παρουσίαζε ότι έχει τοξικωθεί σε χημικές ουσίες.»

«Καθώς εργαζόμασταν δεν δώσαμε προσοχή σε αυτούς που μας βιντεοσκοπούσαν .Γυρίστηκε και υπήρξε ένας άνθρωπος που ήρθε και βάλθηκε να κραυγάζει ότι αυτή ήταν μια χημική επίθεση.Αυτός ο άνδρας ξένος στην υπηρεσία έλεγε ότι τα άτομα ήταν θύματα από χημικά όπλα. Τα άτομα είχαν φόβο και άρχισαν να χύνουν νερό οι μεν στους δε και να κάνουν εισπνοές, εμπιστεύθηκε ένας άλλος συμμετέχων στο θέατρο της δήθεν χημικής επίθεσης.

dimpenews.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ 04/13/2018 @ 10:36 ΜΜ

    Μα τι εκπληξη;;; Δεν το περιμεναμε !

  2. καλο το εργο ετσι……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*