00:54 - 09/08/2019

Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ μήνυμα που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και απευθύνεται σε όλους παγκόσμια: «ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων δεν κρατιέται!

Τα «γεγονότα» τρέχουν, πιο γρήγορα από όσο νομίζουν ορισμένοι, που έχουν μείνει στο να περιμένουν να συμβεί το περιβόητο «θερμό επεισόδιο» με τους Τούρκους στο Αιγαίο.

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Θα είμαστε σύντομοι αλλά περιεκτικοί.

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου του 2019, δημοσιεύτηκε στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο, το πασίγνωστο YouTube, ένα βίντεο, το οποίο πολύ γρήγορα έγινε σε μεγάλο ποσοστό viral (ανάρπαστο) συγκεντρώνοντας πάνω από 12.000 προβολές.

Το ολιγόλεπτο αυτό βίντεο ξεκινά δείχνοντας εκατοντάδες εικόνες από ανθρώπους όλων των φυλών, όλων των ηλικιών, όλων των χωρών και πολιτισμών να ενώνονται σταδιακά σε ένα τεράστιο μουσαμά, πίσω από τον οποίο ξεπροβάλλει….ο ανεγειρόμενος τρίτος ναός του Σολομώντος!

Κατόπιν, εμφανίζεται η φράση «ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ», ενώ πριν τελειώσει, προβάλλεται ένα λογότυπο που περιέχει την κιβωτό της διαθήκης, το οποίο αναγράφει το όνομα του καναλιού που ανέβασε το βίντεο «Ινστιτούτο του ναού».

Τα ψέματα τέλειωσαν και οι μάσκες έπεσαν. Όλα λέγονται απροκάλυπτα. Η Νέα Τάξη καλεί τους ανθρώπους να ετοιμαστούν για την έλευση του παγκόσμιου ηγέτη, που δεν θα είναι άλλος από τον λεγόμενο Αντίχριστο.

Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, αλλά πρέπει να μάθουν, είναι ότι πολλά σατανικά εβραϊκά κείμενα, τα οποία ορίστηκαν μάλιστα ως ιερά στη θρησκεία του (εβραίο)Χριστιανισμού, που δημιουργήθηκε τον 4ο μ.Χ αιώνα, περιέχουν μεταξύ των άλλων, τις υποσχέσεις του Σατανά, Γιαχβέ Σαμαέλ, για το πως θα έρθει ενσαρκωμένος, ως ο λεγόμενος Αντίχριστος να κυβερνήσει τον κόσμο, δίνοντας σε όλους το «χάραγμα» όπως λέει και η αποκάλυψη του Ιωάννου. Διαβάστε περισσότερα γι’αυτό ΕΔΩ.

Δείτε για παράδειγμα, τι αναφέρουν οι δημιουργοί του βίντεο, επικαλούμενοι τον Ησαΐα, τον οποίο πολλοί θεωρούν προφήτη του Θεού, αλλά πρέπει να καταλάβουν, ότι μετέδωσε τις υποσχέσεις του Σατανά σύμφωνα με τις οποίες, ο ίδιος ενσαρκωμένος και από το ναό του Σολομώντος θα κυβερνάει τον κόσμο.

Αναφέρουν σχετικά στην περιγραφή του βίντεο :

Ησ. 2,2 Ὅτι ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις ἐμφανὲς τὸ ὄρος Κυρίου καὶ ὁ οἶκος τοῦ Θεοῦ ἐπ᾿ ἄκρων τῶν ὀρέων καὶ ὑψωθήσεται ὑπεράνω τῶν βουνῶν· καὶ ἥξουσιν ἐπ᾿ αὐτὸ πάντα τὰ ἔθνη,

Λέει λοιπόν το χωρίο αυτό, πως στις έσχατες μέρες, ο ναός του Θεού, ο τρίτος δηλαδή ναός του Σολομώντα, θα γίνει ορατός από παντού και εκεί θα πάνε όλα τα έθνη.

Θέλετε να δείτε και τι άλλο γράφουν;

«Το όραμα του ανεγειρόμενου Ιερού Ναού στην Ιερουσαλήμ είναι η ελπίδα ολόκληρης της ανθρωπότητας και ενώνει τους ανθρώπους. Άνθρωποι ετοιμαστείτε! Είναι καιρός να ανοικοδομήσουμε και να μετατρέψουμε το πένθος σε προετοιμασία για τη δόξα του μέλλοντος».

Τα σχόλια δικά σας!

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. ………..τι συμβαινει;;;;;;;;;;;;………….

 2. Τι πιστευετε σε αυτές τις ανοησιες δεν μπορω να καταλαβω.

 3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019…ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΚΑΙ Η ΔΩΔΕΚΑΤΗ [ = 23 ] ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ …ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ [ 15 ΣΥΝ ΟΚΤΩ = 23 ] ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ…ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩ Ο ΕΡΜΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ-44 [ ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΣΕ ΚΑΡΟ ] ΕΝΑ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΙΕ ΤΟ 1769 [ = 23 ]…ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΑΔΕΣ [ ΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ]…
  ΟΙ ΥΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ [ = 23 ] ΟΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1922…ΕΝΩ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1923 ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΜΕΣΩ ΑΛΛΗΣ ΜΙΑΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ…Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ [ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΡΩΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ] ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005…

  ΤΕΛΟΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1817 [ = 17 ΤΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΩΘ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ] ΣΕΙΣΜΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 6,5 [ = 11 = 23 ] ΡΙΧΤΕΡ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ 65 [ …] ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ]…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Δυστυχώς η κοινωνία είναι εκπαιδευμένη από την κυνερνοκαστα να πιστεύει θρησκευτικές ηλιθιότητες.

 5. Αντιγονος ο Γονατας 08/09/2019 @ Αύγουστος 9, 2019 9:23 πμ

  To τσιμεντο για το κτισιμο ολοι στον πλανητη το χρησιμοποιουν οποτε και αυτοι πλεον , ενω οχι σαν σκηνητες σημερα οι ουρανοκατεβατοι αλλα ουρανοξυστιοι λεφταδες μπεηδοδεσποταδες χρυσοποικιλτοι του απεραντου ντουνια…..

 6. Μανιάτη Βηρσαβεέ 08/09/2019 @ Αύγουστος 9, 2019 9:25 πμ

  Το ότι κάποιοι απομονώνουν σκόπιμα κάποιες λέξεις ή φράσεις από τον Προφήτη Ησαΐα και τις χρησιμοποιούν, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Προφήτης Ησαΐας, ο οποίος από την Εκκλησία μας αποκαλείται ο πέμπτος Ευαγγελιστής, είναι σατανικός. Και αποκαλείται ο πέμπτος Ευαγγελιστής διότι έχει γράψει όλες τις προφητείες που αφορούν τη γέννηση, τη ζωή, τη σταυρική θυσία και την ανάσταση του Ιησού Χριστού. Προανήγγειλε την εκ Παρθένου γέννηση του Ιησού Χριστού, όπως και το όνομα αυτού Εμμανουήλ, που σημαίνει “μεθ’ ημών ο Θεός”. Αλλά αυτά όσοι τα ισχυρίζονται, τα ισχυρίζονται για να πλήξουν την Παλαιά Διαθήκη, δηλαδή είναι εκείνοι που απορρίπτουν την Παλαιά Διαθήκη, πράγμα βέβαια το οποίο είναι αίρεση, εφόσον η Αγία Γραφή αποτελείται από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, ενώ είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι πιστεύουν όχι στη Παλαιά Διαθήκη, αλλά στο Ταλμούδ και στη Καμπάλα. Ο Προφήτης Ησαΐας καταδικάστηκε από τον Βασιλέα Μανασσή σε θάνατο και εκτελέστηκε δημόσια, επειδή τον ήλεγξε για την ασέβειά του

 7. Άλλα τα σχέδια των ανθρώπων και άλλα του Θεού…

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/09/2019 @ Αύγουστος 9, 2019 1:50 μμ

   ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ….
   ΕΙΠΕΣ “ΑΝΘΡΩΠΩΝ”…. ΔΙΑΦΩΝΩ. Ο ΔΥΤΙΚΟΣ “ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ “ΗΟΜΟ” ΑΠΟ ΤΟ “HUMUS” ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΜΑ.
   ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ “ΧΑΜΑΙ” ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ.
   ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

 8. Πούλα την ψυχή σου στο Σατανά,
  Μόνο Αυτός γνωρίζει τελικά,
  Πώς θα γίνουν όλα πιο σωστά,
  Θα μπει σ’ ένα δρόμο η ζωή σου!

  Δώσε τη ζωή σου στο Σατανά,
  Είναι η αλήθεια τελικά,
  Θα σε οδηγήσει πιο μπροστά,
  Είμαστε μαζί σου!

  Τώρα είναι η ώρα! Ήρθε η στιγμή,
  Να υπογράψεις μ’ αίμα τη δήλωση αυτή,
  Άσε τα παλιά, ξεκίνα ξανά,
  Η Φλόγα το Λούσιφερ σου δίνει φτερά!

 9. Πούλα την ψυχή σου στο Σατανά,
  Μόνο Αυτός γνωρίζει τελικά,
  Πώς θα γίνουν όλα πιο σωστά,
  Θα μπει σ’ ένα δρόμο η ζωή σου!

  Δώσε τη ζωή σου στο Σατανά,
  Είναι η αλήθεια τελικά,
  Θα σε οδηγήσει πιο μπροστά,
  Είμαστε μαζί σου!

  Τώρα είναι η ώρα! Ήρθε η στιγμή,
  Να υπογράψεις μ’ αίμα τη δήλωση αυτή,
  Άσε τα παλιά, ξεκίνα ξανά,
  Η Φλόγα το Λούσιφερ σου δίνει φτερά!

 10. Αυτοί να ετοιμαστούν και να μην παίρνουν φόρα..

 11. Είναι Σιωνιστικός Εωσφορισμός 08/09/2019 @ Αύγουστος 9, 2019 6:53 μμ

  Το Σοκαριστικό της υπόθεσης δεν είναι η υποτιθέμενη ανέγερση ενός χαζοναού, αλλά το ότι στην περιγραφή του βίντεο στο youtube λέει τα εξής: “It will happen in the end of days: The mountain of the Temple of HaShem will be firmly established as the head of the mountains, and it will be exalted above the hills, and the nations will stream to it.” Isaiah 2:2

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ: «It will happen in the end of days» !!!! Άρα μας λένε ότι θα συμβεί προς στο τέλος των ημερών. Προς το τέλος του παλιού κόσμου δηλαδή!!!! Αφού «the end of days» σημαίνει το τέλος του κόσμου. Υπολογίζουν λοιπόν μια μεγάλη καταστροφή, συγκομιδή, κτλ.

  Οι ίδιοι εβραιοσατανιστές που σχεδιάζουν τον ναό, σχεδιάζουν και το τεχνητό Τέλος του Κόσμου. Αν έδειχναν λοιπόν όλη την αλήθεια στο βίντεο, τότε θα έπρεπε να μας παρουσιάσουν εικόνες με κρανία και διαμελισμένα πτώματα, ανθρώπους να βγάζουν κραυγές απόγνωσης και πόνου. Θα έδειχναν έναν κατεστραμμένο πλανήτη, όπου θα πετάει από πάνω το λογότυπο του κρόνιου “εξάκτινου αστεριού” και με μεγάλα κόκκινα γράμματα που στάζουν αίμα θα έγραφε: People Get Ready! Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από την κουρτίνα. Αυτή είναι η εικόνα πίσω από την βιτρίνα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*