23:36 - 10/05/2020

Το νομοσχέδιο HR6666 στο Κογκρέσο, που θα παραβιάζει ιδιωτικό άσυλο

Οπως θα δείτε αν πάτε στη σελίδα του Κογκρέσου https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text?r=2&s=1  ΄εβαλαν το  νομοσχέδιο TRACE  για τον Covid19 υπ’αριθ.  (πλάκα μας κάνουν)   HR6666  όπου το TRACE ειναι τα αρχικά των λέξεων Testing Reaching & Contacting Everyone (Εξέταση, Ανευρεση και Επαφή Ολων)  διά του οποίου θα νομιμοποιούνται οι υγειονομικές υπηρεσίες να μπαίνουν στα σπίτια των πολιτών, να τους εξετάζουν και αν βρεθεί κάποιος θετικός να τον απομακρυνουν από την οικία του, σε… “ασφαλές μέρος” 

Το συγκεκριμένο κιτ εξέτασης (PCR) έχει επανειλημμένα βγάλει ΨΕΥΤΙΚΑ θετικά… Μπορούμε να φανταστούμε λοιπόν τι θα γίνει…  Με τις “κοινωνικές αποστάσεις” που επαναλαμβαναν αδιαλήπτως με γκεμπελικό τρόπο (η επανάληψη πείθει) θεωρούν ότι καταφέρνουν να διχάσουν τους πολίτες, να τους απομακρύνουν, να τους κάνουν εχθρικους μεταξύ τους.

Με αυτό το κολπάκι αν (ή να πω όταν) επικυρωθεί  θα διεισδύουν στο άσυλό μας, θα διασπούν οικογένειες.  Υπάρχει κανείς (ακόμα κι ο πιο υπάκουος) που μπορεί να το δεχτεί αυτό;  Το θέμα είναι άγριο. Σοβαρότερο δε γίνεται.  Με το που θα γίνει νόμος στις ΗΠΑ, ειναι μαθηματικά βέβαιο  ότι θα γίνει και εδώ, και σε κάθε χώρα κάτω από την ομπρέλα της παγκοσμιοποιησης ΝΤΠ.

Τα  ψέματα, οι κουβέντες, οι θεωρίες κι οι κατάρες, τελείωσαν. Δεν ξέρω πως, δεν ξέρω ποιος, δεν ξέρω  τι , ξέρω ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Να κινηθούν σύσσωμοι οι πολίτες σαν μια γροθιά γι’αυτό το θέμα, κάνοντας σαφές στην εξουσία (μέσω των βουλευτών της περιφέρειάς τους, μέσω επιστολών σε αμοδίους και με οποιοδήποτε άλλο δόκιμο και θεμιτό μέσο) ότι ο ελληνικός λαός αντιτίθεται απολύτως με τέτοια πρακτική, οποτε να μη διανοηθουν να εφαρμόσουν τέτοια πολιτική.

Loading...
Σχετικά με vasoula2908
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Artemisia Gogou 05/10/2020 @ 11:43 ΜΜ

  Να μην τους ανοιγουμε την πορτα..Να εχουμε φωτα και παντζουρια κλειστα και να πουμε και στους γειτονες καθε φορα που θα τους ρωτανε οτι ”λειπουν στο εξωτερικο”η ”δεν μενουν πια εδω”..να τους παραπλανησουν με οποιαδηποτε τροπο

 2. Αυτα δεν γινόντουσαν ούτε επι Γερμανικής Κατοχής .
  Τώρα θα μου πείτε ότι πλησιάζουν τα χρόνια του Παγκόσμιου Ηγήτορα .
  Εν τοιαυτη περιπτώση ….. προετοιμαστειτε για όλα οσα προκειται να συμβούν .

  • γενικά από τον 20ο αιώνα και έπειτα έχουν μεταβληθεί ραγδαία οι κοινωνίες μας. σε έναν αιώνα.

 3. έχουμε τη ψευδαίσθηση της εσωτερικής ελευθερίας, μα ο τρόπος ζωής μας εξαρτάται από τα σχέδια της ελιτ 05/11/2020 @ 3:34 ΠΜ

  τα γεγονότα τρέχουν και δεν τα προλαβαίνουμε. κι όλα φανερά πλέον. ευελπιστώ πως όταν (δυστυχώς) αρχίσουμε να βιώνουμε απολύτως τα έσχατα, έστω αργά θα επαγρυπνιστεί όλος ο λαός. μας έχουν εξαχρειώσει ηθικά, κοινωνικά… η δημοκρατία ναρκοθετείται κι πολλοί ακόμη υπακούν τυφλά κι δουλικά σε αυτούς που “νοιάζονται για μας”, ενώ μια ήπια δικτατορία πλανάται στον αέρα.
  ήδη μας ελέγχουν μέσω καρτών για τις αγορές, έξοδα κλπ(οδεύουμε κι στην αχρήματη κοινωνία), μέσω των ηλεκτρονικών συσκευών, δεν αποκλείω στις μεγάλες πόλεις να υπάρχουν κι κρυφές κάμερες, το trace project μας απομένει. πάντως η Ελλαδίτσα ευτυχώς δεν έχει ακόμα υποταχθεί σε αυτά που σχεδιάζουν. (βλέπε ταυτότητες με ίριδα ματιού,τσιπ – σε άλλες χώρες έχουν, εδώ όχι ακόμα)

 4. συνέχεια... 05/11/2020 @ 3:39 ΠΜ

  οπότε πιστεύω (κι εύχομαι) πως θα αργήσει κάτι τέτοιο να γίνει στην χώρα μας. στην Αμερική αναρωτιέμαι πώς θα το αντιμετωπίσουν οι πολίτες…

 5. Δημήτρης 05/11/2020 @ 8:50 ΠΜ

  Και ο Τραμπ πως το επιτρέπει αυτό;

  • Στο σάιτ δε βλέπω να το’χει επικυρώσει (ακόμα)… ομως οι ενδείξεις
   λένε πως ήδη άρχισε να εφαρμόζεται στις ΗΠΑ…. το θέμα είναι να μην
   εφαρμοστεί εδώ γιατί ποιος ΜΠΟΡΕΙ να συναινέσει στην απομάκρυνση
   του παιδιού ή του γονιού ή άλλου αγαπημένου του από το σπίτι;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*